Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
Ahojte no ja som vtedy nedokoncila.nemohla som sa nejako donutit vydrzat ale teraz som odhodlana a idem zase nato aspon 2 tyzdne. Drzte palceky
@lusche super vysledok
@kattulienka pockaj taze si zase zacala teraz od pondelka? akoze i ja dietujem ale i so sladkostami-mam teraz take stresy,taze sladke musi byt🙂 a inac za tie 2 tyz.som sice schudla ale za tyzden volna slo kilo hore,takze moje predstavy ze za cely cyklus dam dole 8 kg. su fuč,ale dietujem si akoze a viem ze to pojde pomaly dole s dietou ci bez!
ahojte napíšte mi kde nájdem rozpis, čo a keby papať a asi sa pridám
no tak ja som túto diétu držala už dosť dávno a asi trikrát, ale vždy to bolo s jojo efektom.jediné čo bolo na tom pozitívne bolo to, že som začala menej soliť a cukriť.
@lusche hej hej.lebo som to stale porusovala.Tak teraz idem od znova.
@kattulienka tak vidis a nakoniec ju celu aj tak drzis so mnou🙂
drzali ste tu dietu ked ste kojili maly ma uz skoro 6 mesiacov a kojim akurat mu davam na obed prikrm mozem to skusit co myslite ?
Od pondelka idem na to, mam 169cm a 60kg aspon 3-4kg dole by neboli na skodu, kto sa prida? 🙂
@kattulienka ahoj...čítala som ,že si už po diétke..chcem sa spýtať...kávu môžem aj viackrát denne medzi jedlami? caro sa asi vôbec nesmie,či? dík za radu
@satanka1 ahoj ja som pila kavu len rano ako je pisana.klasicku nesku s mliekom,ale myslim ze ked si das aj dve tak sa nic nemoze stat pokial neni s troma lyzickami cukru
😔 😔 Caute baby ja uz druhykrat idem dnes nato....drzte palce 🙂
Ahojte... tak ja dnes držím štvrtý deň a som sama zo seba prekvapená, že to ide skvelooo... dúúfam, že to tak pôjde aj ďalej... Vy ako ste na tom ??? inak, všetkým prajem veľa úspechov pri držaní dietky 🙂
@lindusha caves, ja druhy a tiez v pohode 🙂 Ono na zaciatku to u mna je vzdy v pohode horsie koncom druheho tyzdna 😠
@trinitinka čauky.. ale to zvládneme, neboooj sa nič, keď sme sa už k tomu odhodlali, tak to treba dať do úplného konca, no nie? 🙂 ja dnes začínam druhý týždeň... včera boli aj malé prehrešky, no ráno som sa so strachom postavila na váhu a čo nevidím, noo 3 kilečka sú dole za týždeň 🙂 Ty ako pokračuješ? inak, jablčný ocot chutí ? :-/
@lindusha no, kedze mam dva tyzdne pred statnicami, tak to nedodrzujem tak podstivo ako minule, ale nejem samozrejme nic sladke, ja ani pecivo, ked nemusim...a chodim behat...tak od 5-10 km....lebo by mi nad knihami preplo. A normalne si kura robim na oleji a samozrejme aj posolim a dam kus korenia :D ...A vaha ide dole asi nie taaak rychlo ako u teba, ale citim to na obleceni, radsej sa nevazim :D :D :D :D Sa bojim...:D ...A jablcny mam samozrejme tabletky, inak by som odpadla. Tak drzim palce a hned daj potom vediet ako si na tom dalsi tyzden, viem ze to dobre padne ked vies ze v tom nie si sama 🙂 a si super 3 kg....fuha.
Od dnes začínam, dúfam, že konečne do úspešného konca 🙂
baby ten jablčný ocot, keď mám v tabletkách, stačí 1x denne?
caute mate niektora skusenosti ? za dva tyzdne ste kolko zhodili dakujem
@sebime čaukoo 🙂 ha, ako blcha v kožuchu by som chcela skákať po dvoch týždňoch, aspoň tých 6 kíl keby mi váha chcela ukázať, hm... uvidíme... A ako čítam, včera si začala... ako si zvládla prvý deň? Držím palceeee 🙂 .... aaa jablčný ocot v tabletách neviem, bo ja ho pijem klasicky s vodou...
@trinitinka vitiš.. tak ako to ide ? verím, že pred štátnicami sú to riadne nervy, stres a ešte k tomu diéta, aj obdivujem, že si sa cez také obdobie na to dala, a fandím 🙂 už si sa vážila? ja držím ďalej a pak dám vedieť či to k niečomu boloo :-/
@lindusha ahoooj, no ano 2 kg dole. No ja to aj musim lebo potom by som len zrala ked sa ucim, a potom budem mat este vacsiu depku, z toho ako vyzeram ked sa zmiesa s depkou z toho ze uz ani dva tyzdne nemam O.o 😖 ☹ ☹

ahojte ja mam uz dobre 3 tyzdne po diete a zatial vaha stoji tesim sa ale vecere stale obmedzujem len nejake salatty ale cez den kolace idu jedna radost ☹