icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

marrija
10. jún 2014

Ja som zacala vcera. Mam 75kg, rada by som dala dole 8kg za tych 5 tyzdnov, snad tie 2kg/tyzden diety by mohli ist.
Je tu este dakto taky co momentalne drzi tuto dietu? Pomohla by podpora 🙂

mirkas963
24. jún 2014

Ahojte, nezačína niekto s touto diétou?

barbadossa
24. jún 2014

@mirkas963 ahoj ja zacinam od zajtra 🙂

mirkas963
25. jún 2014

to je super, dvom to pôjde ľahšie 🙂

mirkas963
25. jún 2014

@barbadossa to je super,dvom to pôjde ľahšie 🙂

nataliaslivkova
25. jún 2014

ahoj mozem miesto jablcenho octu dat si tablety dve jablcneho octu bo ja to nevypijem, skusala som to 2 x a vzdy som sa ... ☹

katarinaviktorka
25. jún 2014

bože ženy ako dokážete donútiť sa do tých diét ja sa stále chcem prinútiť a nejak to nejde ako ste to dokázali vy ?

mirkas963
25. jún 2014

úplne jednoducho, po dvoch deťom mám 10 kg navyše a nemám čo nosiť 🙂 viem že veľa kočiek užíva jablčný ocot v tabletkách, ja nemám osobnú skúsenosť

barbadossa
25. jún 2014

@mirkas963 ty si uz zacala ci sa chystas este? ranna kava v pohode aj obed ja som tak zvyknuta horsie bude vecer 🙂 a sladkeeeeeee joj chyba strasne

mirkas963
25. jún 2014

@barbadossa ja som začala dnes, presne ako ty. jedlo v pohode, len ja som zvyknutá vždy na niečo sladké po jedle a to je pre mňa najväčší trest, keď nemôžem. už si túto dietu niekedy skúšala a s akým výsledkom?

barbadossa
25. jún 2014

@mirkas963 nie nie este som neskusala uvidim kolko sa podari esre hcem do toho zapojit aj nejaky pohyb sice som vonku skoro cely den s malym ale zjavne to nestaci 🙂

vendulaa
25. jún 2014

tak zienky, dnes som zacala aj ja...zatial ziadny prehresok :D ako to ide vam?

mirkas963
25. jún 2014

@vendulaa zatiaľ to ide, ale je to len 1. deň, dúfam že to pôjde takto ďalej. ani veľmi nie som hladná, len tá chuť na sladké je strašná...

vendulaa
25. jún 2014

@mirkas963 ja mam to iste...jedla by som vsetky cukriky 😀

mirkas963
26. jún 2014

@vendulaa tak, dnes som už zhrešila, neodolala som kúsku pizze, robila som doma a tá vôňa... ☹

vendulaa
26. jún 2014

@mirkas963 tak ja sa drzim stale..ale ved to nie je taky prehresok. ja neviem ci si mozem dat iba jeden jogurt (125g) alebo 2 :D normalny ma tusim 250, nie?

vendulaa
27. jún 2014

Tak ako to ide babeny? ja mam 3ti den a 2 kila dolu. uz sa az do konca 2. tyzdna asi nebudem vazit🙂

miushka13
28. jún 2014

ja som ju uz drzala vydrzala som cele 2 tyzdne tak som jedla tyzden normalne a chcela som sa k nej vratit no nevydalo lebo som bola chora... ale teraz od pondelka idem znova, najhorsie su prve tri dni potom to uz ide lavou zadnou a vysledok eňo ňuňo 🙂) a to som sem tam aj zhresila ale len doobedu 😝

vendulaa
28. jún 2014

@miushka13 a kolko si schudla za tie 2 tyzdne prosim?🙂

miushka13
30. jún 2014

@vendulaa bolo to 6 kg cca- ale teraz mi uz tolko netreba tak budu aj prehresky 🙂

mirkas963
1. júl 2014

@vendulaa ahoj chcem sa spýtať ako ti to ide, ja kedže som zhrešila, začala som od včera znova a držim sa. koľko si schudla?

sisa1971
4. júl 2014

ahojte, je tu niekto kto chce začas s touto dietou? a môžem edieť výsledky? ja by som ju chcela vyskúšať...ale samej sa mi nechce.

jja
5. júl 2014

@sisa1971 dnes som zacala...pridaj sa..budeme sa povzbudzovat navzajom🙂

sisa1971
6. júl 2014

@jja ahoj, začínam zajtra, dnes už nestíham 😀 , som zvedavá ja som strašne na sladké..

kikaliki
7. júl 2014

Takže idem opeť na to...už som tento jedálniček mala a je super zhodila som 5kg ale pak som to na par rokou nechala...Ale, kedže w oktobry mam swadbu musím sa dať nejak do kopy takže držte palce 😅

lindusha
29. júl 2014

Zdravím, ja som včera začala... a cítim sa fajn... je tu ešte niekto, kto teraz drží túto diétku ?

jaako
29. júl 2014

@lindusha
no ja by som chcela schudnuť tak 5kg, môj najväčší problém je slabá vôľa.
neviem,či sa dám celkom na túto dietu, ale chcem si podla nej trochu upraviť jedalniček.
prosim ťa, nikde sa neuvádza, že koľko napr. toho šalátu môžem zjesť, alebo koľko tých zemiakov.
a napr. že aký ten šalát má byť : napr. rajčinovo uhorkový, alebo tam može byť aj paprika.
máš prosim ť aj nejaké množstvá k tej diete?
Dík

lindusha
30. júl 2014

@jaako Ahooj... nemáš prečo ďakovať, nakoľko nemám nikde presne uvedenú gramáž,,, ale mám jednu misku, takú menšiu do ktorej si vždy dávam šalát (tak odoka, koľko zjem) inak, ten šalát si ja robím : ľadový šalát + jedna menšia cibuľka.. ale čo som sa so známou rozprávala, ona si robila šalát + uhorka + paradajky + cibuľa...

jaako
30. júl 2014

@lindusha
aha. takže vlastne jem, koľko zjem, ale neprejedať sa. no to je celkom fajn.
škoda, že nikde nepíšu, že koľko napr. má mať ten rezeň. asi myslia všetko tak klasicky.
napr. rezeň 150g, zemiaky 200g a tak. si myslím.to nie je zlé. ale jesť 3x denne je riadny zaberák. mne už po dvoch hodinách vykrúca žaludok 🙂

lindusha
30. júl 2014

@jaako Je to úplne iný systém a pravidelnosť v stravovaní, to je pravdaaa :/ ale myslím si, že to dáme do úspešného konca... inak, mne sa tiež žalúdok ozýva, no vytlačím si do väčšieho pohára celý citrón, zalejem vlažnou vodou a vypijem do dna... potom to prejdeee, ver mi... teda, aspoň u mňa to zaberááááá... tak veľa šťastia prajem 🙂