Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
mirkas963 ahoj prvé dni boli hrúza, ale dalo sa to zvládnuť, zajtra končím druhý týžden aj s mamou, dodržiavame to presne tak ako sa má, každá z nás schudla za prvý týžden 2,5kg a tento druhý týžden neviem ešte sme sa nevážili, odvážime sa v pondelok ráno, ked skončíme dva týždne. Ale určite za 2 týždne sme neschudli 5-6kg ako baby uvádzajú aj ked neviem prečo. Ja mám menšiu nadváhu mam väčšiu
aj ty ju držíš? ako ti to ide?
@cencula aj to je pekný výsledok. ja som ju držala poctivo raz pred niekoľkými rokmi a dala som dolu 3 kg za týždeň, ale druhý som už nezvládla. no a teraz po dvoch deťoch mám na sebe kopec kilov, už som raz aj začala, ale na druhý deň som to vzdala a potrebovala by som, aby ma niekto motivoval🙂
mirkas963 my teraz budeme mať týžden pauzu, chceme delenú stravu, kým nie sme rozožraté, ale potom sa môžeš k nám pridať, budeme radi. Aspon oživíme toto forum
Držala som, hladovala som, neschudla som ani kilo, po dvoch týždňoch som potom pribrala dve kilá, ktorých sa stále neviem zbaviť. Túto diétu nikdy viac!
Mimochodom - za týždeň môžete schudnúť NAJVIAC 1kg tuku. To, čo vám ubudne na váhe naviac, je len voda, svaly, vyprázdnené črevá... Takže stále platí - pomaly ďalej zájdeš.
Ahojte, začína niekto zajtra?
@mirkas963 mirka, ja asi od utorka, musim nakupit 🙂
@mirkas963 ja.mam len jeden problem - vobec nepijem.kaaavu ☹ tak co teraz?
@katka253111 myslím, že čaj ju v pohode nahradí
ahoj ja začinam od dnes
ahojte a kde mozem tu dietu najst? dakuejm moc
@bielavila daj si prvý prispevok temy, tam je jej názov... Teraz som s malym.von, tak.sa mi to neda velmi hladat na mobile
@katka253111 dakujem uz som nasla a uz sa aj idem zajtra do nej pustit 🙂
vedeli by ste mi poradit ci je vhodna pri dojceni?dakujem
Nemam.paru,.ja.osobne o nej 1x pocujem...ale podla mna skor nie, bala by som.sa,aby.dietatko.tym.neutrpelo... Ja odsavam.uz len.kustik.a.drobec papa umele
@katka253111 Mozes namiesto kavy aj kakao ciste bez cukru alebo cierny caj 🙂
jeeeej moja dieta :D pustim sa do nej znova?
@bielavila a kolko ma babo? ja by som pockala aspon kym nebudes prikrmovat - ak.uz nepapka.aj.ine 🙂 aby si si nepokazila dojcenie, ked ti to ide - kila mozes dat dole aj po jeho.skonceni
@katka253111 ahoj no ved toho sa bojim babo ma iba 2 mesiace, ale prikrmujeme ho nutrilonom, lebo nemam dost mliecka, ale to co mam chcem dat co najlepsie
ja som sa neozvala, lebo hneď v pondelok ráno prišla svokra s tortou. 🙂 no nedaj si. chystám sa ísť na 100% od pondelka, aj keď teraz si tiež dávam pozor na stravu a šalátikujem, ale nejdem podľa diety. a ty ako? prosím ťa motivuj ma.
Mirka, ja to tiez.odkladam a odkladam, joooj
dievčata dajte aj link kde sa takato dieta nachádza
@katka253111🙂 ja viem, že sa to dá, už som to skúšala a poctivo vydžala týždeň, môj problém je ak si dám nejaký prehrešok, a nejdem na 100%,tak sa na to vykašlem. Ale teraz som naozaj odhodlaná, lebo do leta chcem dať aspoň čo-to dolu. Tak začínam v pondelok. Dúfam že dendulk poteší, že má dole aspoň 3 kilá 🙂

ja s mamou začínam v pondelok, kto sa pridá?