icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

cencula
25. okt 2014

ja s mamou začínam v pondelok, kto sa pridá?

mirkas963
7. nov 2014

@cencula ahoj, ako to išlo, dá sa to zvládnuť? A koľko si schudla?

cencula
8. nov 2014

mirkas963 ahoj prvé dni boli hrúza, ale dalo sa to zvládnuť, zajtra končím druhý týžden aj s mamou, dodržiavame to presne tak ako sa má, každá z nás schudla za prvý týžden 2,5kg a tento druhý týžden neviem ešte sme sa nevážili, odvážime sa v pondelok ráno, ked skončíme dva týždne. Ale určite za 2 týždne sme neschudli 5-6kg ako baby uvádzajú aj ked neviem prečo. Ja mám menšiu nadváhu mam väčšiu
aj ty ju držíš? ako ti to ide?

mirkas963
9. nov 2014

@cencula aj to je pekný výsledok. ja som ju držala poctivo raz pred niekoľkými rokmi a dala som dolu 3 kg za týždeň, ale druhý som už nezvládla. no a teraz po dvoch deťoch mám na sebe kopec kilov, už som raz aj začala, ale na druhý deň som to vzdala a potrebovala by som, aby ma niekto motivoval🙂

cencula
9. nov 2014

mirkas963 my teraz budeme mať týžden pauzu, chceme delenú stravu, kým nie sme rozožraté, ale potom sa môžeš k nám pridať, budeme radi. Aspon oživíme toto forum

sisa.b
10. nov 2014

Držala som, hladovala som, neschudla som ani kilo, po dvoch týždňoch som potom pribrala dve kilá, ktorých sa stále neviem zbaviť. Túto diétu nikdy viac!
Mimochodom - za týždeň môžete schudnúť NAJVIAC 1kg tuku. To, čo vám ubudne na váhe naviac, je len voda, svaly, vyprázdnené črevá... Takže stále platí - pomaly ďalej zájdeš.

mirkas963
8. mar 2015

Ahojte, začína niekto zajtra?

katka253111
8. mar 2015

@mirkas963 mirka, ja asi od utorka, musim nakupit 🙂

katka253111
8. mar 2015

@mirkas963 ja.mam len jeden problem - vobec nepijem.kaaavu ☹ tak co teraz?

mirkas963
8. mar 2015

@katka253111 myslím, že čaj ju v pohode nahradí

dendulik
9. mar 2015

ahoj ja začinam od dnes

bielavila
9. mar 2015

ahojte a kde mozem tu dietu najst? dakuejm moc

katka253111
9. mar 2015

@bielavila daj si prvý prispevok temy, tam je jej názov... Teraz som s malym.von, tak.sa mi to neda velmi hladat na mobile

bielavila
9. mar 2015

@katka253111 dakujem uz som nasla a uz sa aj idem zajtra do nej pustit 🙂

bielavila
9. mar 2015

vedeli by ste mi poradit ci je vhodna pri dojceni?dakujem

katka253111
9. mar 2015

Nemam.paru,.ja.osobne o nej 1x pocujem...ale podla mna skor nie, bala by som.sa,aby.dietatko.tym.neutrpelo... Ja odsavam.uz len.kustik.a.drobec papa umele

hajanta
9. mar 2015

@katka253111 Mozes namiesto kavy aj kakao ciste bez cukru alebo cierny caj 🙂

miushka13
9. mar 2015

jeeeej moja dieta :D pustim sa do nej znova?

bielavila
9. mar 2015

@miushka13 a ty si schudla?

miushka13
9. mar 2015

@bielavila ano schudla ale ja som ju drzla len 2tyzdne k dalsim som sa uz nevratila... ale stale ked chcem nieco zhodit vraciam sa k nej ... vacsinou pred letom 🙂 ale ja ju mam este trosku upravenu... nedodrziavam uplne lebo si medzi hlavnymi jedlami papam ovocie alebo zeleninu

bielavila
9. mar 2015

@miushka13 super tak dufam, ze aj mne sa snad nieco podari dat dole, a myslis, ze mozem drzat aj pri dojceni?

miushka13
9. mar 2015

@bielavila tak do toho ja sa velmi nerozumiem, s tym ti neporadim 😒

katka253111
9. mar 2015

@bielavila a kolko ma babo? ja by som pockala aspon kym nebudes prikrmovat - ak.uz nepapka.aj.ine 🙂 aby si si nepokazila dojcenie, ked ti to ide - kila mozes dat dole aj po jeho.skonceni

bielavila
9. mar 2015

@katka253111 ahoj no ved toho sa bojim babo ma iba 2 mesiace, ale prikrmujeme ho nutrilonom, lebo nemam dost mliecka, ale to co mam chcem dat co najlepsie

dendulik
11. mar 2015

@mirkas963 ahoj no ako ti to ide dnes už3den budenza nami,zatial to ide

mirkas963
11. mar 2015

ja som sa neozvala, lebo hneď v pondelok ráno prišla svokra s tortou. 🙂 no nedaj si. chystám sa ísť na 100% od pondelka, aj keď teraz si tiež dávam pozor na stravu a šalátikujem, ale nejdem podľa diety. a ty ako? prosím ťa motivuj ma.

mirkas963
11. mar 2015

@dendulik ja som sa neozvala, lebo hneď v pondelok ráno prišla svokra s tortou. emoticon no nedaj si. chystám sa ísť na 100% od pondelka, aj keď teraz si tiež dávam pozor na stravu a šalátikujem, ale nejdem podľa diety. a ty ako? prosím ťa motivuj ma.

katka253111
12. mar 2015

Mirka, ja to tiez.odkladam a odkladam, joooj

brambleberry
12. mar 2015

dievčata dajte aj link kde sa takato dieta nachádza

mirkas963
12. mar 2015

@katka253111🙂 ja viem, že sa to dá, už som to skúšala a poctivo vydžala týždeň, môj problém je ak si dám nejaký prehrešok, a nejdem na 100%,tak sa na to vykašlem. Ale teraz som naozaj odhodlaná, lebo do leta chcem dať aspoň čo-to dolu. Tak začínam v pondelok. Dúfam že dendulk poteší, že má dole aspoň 3 kilá 🙂