icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

bielavila
12. mar 2015

ahojte ja ju uz tiez drzim od pondelka s manzelom, manzel ide bez prehreskov ja kazde rano pijem gravimilk pre dojciace maminky, aby mi neodislo mliecko, obsahuje mnozstvo vitaminov, ktore potrebujem pri dojceni, ale bihuzial je to aj dost sladke, ale inak idem bez prehreskov tiez, manzel uz dal kilo dole, ja este nic, asi to bude tym graimilkom, ale bojim sa ze bez mliecnych vyrbkov mi mliecko odide ☹

brambleberry
12. mar 2015

tak idem do toho som zvedava na výsledok potom napíšem ako som dopadla

dendulik
12. mar 2015

no baby na konci diety vam dam vedieť že kolko išlo dole.

dendulik
12. mar 2015

ale tu nejde len o tie čisla ale aj ako sa cittime a potom to vidno aj na oblečeni.

katka253111
12. mar 2015

@mirkas963 Mirka, som na.tom podobne...som zacala aj 90dnovu, aj mi chutilo,ale som si akosi vzdy viac uvarila,takze sa mi nedalo.kazdy den.jest.ine, tak po dva dni.a casom.som sa na.to.vyprdla...a ja.nemozem.vidiet sladke...zacalo.to v tehotenstve.a zostalo mi to - co sladke vidim, to.zozeriem

susanne6
13. mar 2015

začínam v pondelok, s kým sa môžem podporovať? 😀

mirkas963
15. mar 2015

@susanne6 ja začínam zajtra 🙂

susanne6
15. mar 2015

@mirkas963 super, tak si môžme písať, ako nám to ide a trošku sa podržať 🙂))

ludkabenkova
16. mar 2015

Ahojte baby...môžem sa pridať?aj ja som s tým dnes začala a k tomu chcem aj prestať fajčiť ☹ dúfam,že sa mi to podarí 😉

susanne6
16. mar 2015

@ludkabenkova samozrejme, tak káva už za nami :D

ludkabenkova
16. mar 2015

káva,voda a čaj 😉

mirkas963
16. mar 2015

@ludkabenkova tak je riadna odvaha naraz 🙂

ludkabenkova
16. mar 2015

ten obed bol celkom fajn,aj maličká pri mne zobkala vajíčko 😉

ludkabenkova
16. mar 2015

ako pijete ten jablčný ocot ☹ ?

susanne6
16. mar 2015

@ludkabenkova ja nepijem, ako tu už vyššie kočky spomínali, kúpila som si z lekárne jab.ocot v tabletkách, lebo ináč pre mna je hnusný a tá chuť šalátu o ničom 😒

kapokapo
16. mar 2015

Ahojte dievcata, vsetky fanynky diet pozyvam do mojej novej skupinky:
Chudneme s KetoDiet - rýchlo, zaručene a bez veľkej námahy...
Budeme si vzajomne vymeniat skusensti, rady a podporovat sa pri spolocnom cieli emoticon https://www.modrykonik.sk/group/7235/

mirkas963
17. mar 2015

@dendulik tak ako si na tom po prvom týždni?

dendulik
17. mar 2015

@mirkas963 no da sa ale som prešla na mliečnu dietu

mirkas963
17. mar 2015

@dendulik fakt, viac ti vyhovuje, a koľko máš zatiaľ dole?

sivula
17. mar 2015

pozerala som tu dietu a je to podla mna blbost,pri tak nizkom prijme schudnete,ale zdraviu prospesne to velmi nebude a myslim,ze hlad je nonstop.taktiez jojo efekt pride,neverim,ze nie. ja som zvolila cestu inu.Naucila som sa na www.stobklub.cz (musite sa registrovat zadarmo) urobit svoj jedalnicek tak,aby bol zdravy,kaloricky vhodny a navyse vam system povie,co robite zle,ak si tam budete pisat vsetko,co cez den zjeter dni. Drzim sa mesiac,mam dole 3kila a hlad ziadny.Nie je to dieta,len vas to nauci zdravo jest a kombinovat.vyskusajte sebekoucing na stranke a uvidite.

dendulik
17. mar 2015

@mirkas963 ao vyhovuje zatial len kilo dolu ale cetim sa lepšie tak uvidim ako dalej to pojde

henrieta16
17. mar 2015

@dendulik aka je to dieta? Ďakujem

dendulik
18. mar 2015

@henrieta16 no daj si do goooglu mliečna dieta ved aj tu je na modrom koniku

henrieta16
18. mar 2015

@dendulik jaj, tu poznam, dnes som a nou zacala 😉

susanne6
18. mar 2015

tak ako kočky? ja úplne v pohode, len káva mi nechutí bez cukru :( ale porcie pre mňa až veľké, takže všetko ani nejem, bud si dám len 1 vajce, alebo bez rožka...u mňa je tradične problém s pitným režimom, do toho sa musím brutálne nútiť, ale zase viem, že práve to zaberá 😀

henrieta16
18. mar 2015

@susanne6 pridavaj do vody citrón, bude sa pit lahsie 🙂

ludkabenkova
19. mar 2015

susanne6 ani ja to všetko nezjem 😉 dnes som to nevydržala a odvážila som sa,dole 2,7kg,supeeeer a ten ocot pijem zriedený s vodou,neviem či tak môžem,ale inak ho nedám do seba 🙂

susanne6
19. mar 2015

@ludkabenkova to za 3 dni máš taký úbytok na váhe? dobre!!!

ludkabenkova
19. mar 2015

susanne6 no,ale ja idem dole z ťaaaažkej váhy 😉