Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
ja si chystam obedik 🙂 zatial ma to drží, len čim nahradit rajčiny....
dievčatá ja to riešim tak, že si obed rozdelím na polovice a druhú si dám o tretej na olovrant 🙂
a to vazne sa da schudnut bez toho aby sa to na mna opet nenabalilo pretoze ked konecne schudnem na svoju povodnu vahu tak potom to bud vzdam a vrati sa mi vsetko naspet alebo som opet tehotna tak s dietou potom koncim 🙂 🙂
@soffyee tak samozrejme, že po skončení nemôžeš zase neviem ako do seba tlačiť, ja som sa rok a pol držala, ale na jeseň došlo na mňa dáke divné obdobie, nejedla som, ale žrala, proste do prasknutia a šup za asi 4 mesiace som tých 7 kíl, čo som touto diétou schudla mala späť, ale tak viem prečo. Kamoška schudla 13kg a drží si ich už 2 roky a je úplne normálne, len sa proste neprežiera 😉
@janulabj jasné, je to tak lepšie, ja si vždy prekrojím rožok pozdĺžne a mám akoby dva celé 😀 😀 😀 😀 polku na obed a druhú na olovrant, a ináč, ja mám v pláne na olovrant aj pásik horkej čokolády, lebo ja bez sladkého nevydržím, keď som ho úplne vylúčila, mala som kŕče v nohách a točila sa mi hlava, tak som si zvykla ku káve pásik horkej, pomaly si čokoládu rozpúšťam v ústach a som spokojná, vysmiatá a na váhe sa to neodráža 😉 😉 😉 😉 ale pssst zo mňa si už príklad radšej neberte 🙂
@fila82 to mi pripadá ako namiešané niekomu na mieru. Bez logického odôvodnenia. Je tam veľmi málo bielkovín, takže si ich telo začne čerpať zo svalov. Chyba číslo 1. Tuk ostane, strácajú sa svaly. Je to na zvážení každého. Jasne, že je najlepšie jesť 5 x denne malé porcie, ale pri tejto diétke je rýchlo viditeľný výsledok, takže nás to motivuje. Keď schudnem za týždeň aspoň 2 kilá, resp. mi ubudne z pása 2 cm, tak budem skákať od radosti. Po schudnutí 6 kg tiež plánujem doladiť váhu zdravou stravou, t.j. jesť pravidelne 5 krát denne. Teraz sa potrebujem niečim povzbudiť 😝 A ak ozaj hľadáš niečo zdravé. tak skús stobklub.cz Je tam kalkulačka, ktorá ti vypočíta správny pomer bielkovín, sacharidov a tukov.
@jankes práveže ja som tiež dneska s vami začala nanovo 🙂 držala som ju pred Veľkou nocou ale len 4 dni... ináč od februára sa snažím schudnúť, podarilo sa mi dať dole 6kg, jedla som normálne, len polovičné porcie, veľa vody, po 18tej už nič, a cvičím Jillian Michaels... ale teraz sa mi to zastavilo a už asi mesiac mi váha stojí, tak to musím trošku nakopnúť, preto som sa dala na túto diétu
Ahojte baby,tak ako citam idem do toho s vami 🙂 len mi prosim vas poradte🙂 co znamena vela jablcneho octu ?kolko asi?a ten kuraci rezen asi aka gramaz ?neviem ci som spravne pozerala ale niesu uvedene ziadne gramaze a od zajtra chcem zacat .dakujem za odpovede
ja ešte len teraz ranajkujem, doteraz som si myslela, že na mna lezie crevna chripka, ale je mi lepšie takze rozok a káva sú nad zlato momentálne 😎
@meggi0201 hej hej tak je to ovela jednoduchsie a myslim, ze aj cenovo sa to v pohode zvlada, ja si vacsinou kupim v akcii, ked na dalsi den konci zaruka ale nic tomu nie je a aj tak to zjem za max. dva dni 🙂 mas tam dobry mix zelenej listovej zeleniny 😉 a o tom, ze sa vyhnes otravnemu krajaniu ani nehovorim
A inak u mňa o takomto čase nastáva kríza 🙄 Ale to celý život 😀 😀 Tak som zvedavá, ako vydržím do večere 😝 A vypila som už 1,5L tekutín, čo je teda na mňa neskutočné... A aj to tak vyzerá - v kuse lietam na wcko ako tehotná 😝 😀

ahojte tak aj ja som si dala rano iba kavicku,a teraz idem pomalicky na obed 😉 s tympitim mam problem aj ja kedze ja vela vody nepijem ale budem sa musiet prinutit...baby cim by som nahradila tuniaka ? ja ho totiz nemusim 😖