Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
tak drzme si palce baby aby sme to zvladli 😝 😉
no tak toto vyskusam aj ja... len ešte neviem kedy presne sa odhodlam :D tiez som skusala tu mliecnu ked mala malá a si pol roka,ale bolo mi zle... tak teda dufam, ze toto nieje take drasticke... este si dam asi par dni cas a potom zacnem 🙂
Teda zjesť celý ananás na večeru... dá sa to? 😅 Ja pijem denne 2-3 kávy (bez cukru, bez mlieka) ... tak teraz neviem, či by som v tom mohla pokračovať, alebo iba ráno. A kedy si dávate tie akože raňajky? Pretože je raňajkujem ráno o šiestej 😅 . Tam mám potom dlhý čas do obedu ☹ Ale teda láka ma to vyskúšať 🙂
ja som ju chcela drzat o zajtra, ale mam plnu chladnicku jogurtov, zeleniny, treba dojest a na buduci pondelok idem po tom, aj keby tragace mali padat 😀
@martinka2324 pekne... ja do toho este aj cvicim s jill, tak dufam, ze to pojde 😀
Tak babenky som tu. Kávička sa na mňa už usmieva. Začali ste aj vy? 🙂
aj ja sa k vam pridavam, od dnes zacinam, dufam ze to vydrzim a pojde neake to kilecko dole
Ja som kávu pila už o šiestej, teraz sa nalievam vodou a teda to je u mňa problém č. 1... Ja nepijem okrem kávy nič 😒 Takže nie to jedlo, ale tekutiny budú u mňa problém. Akurát, že ešte po obede si dám kávu, tak snáď to nie je tiež hriech, neviem...
čafte baby 🙂 ja si idem robit kavičku 🙂 že bru chut 😀 😕
ja tiež dnes začinam , zatiaľ som nemala nic, doma zúri črevna chripka a ja som sa zobudila a je mi prišerne zle, na jedlo ani myslieť :o(
aj ja dnes zacinam...uvidime dokedy..
.snad vydrzim. ak nie...budem skusat odznovu. baby...ako zahanate chut na sladke? a doobeda a pobede len pijem....nic viac ani ovocie? co tak vyzmykany grep...hm?
@katkakingja ak budem mat brutal hlad isto si dam kusok ovocia či suchar, nechcem aby mi bolo zle, neidem to prehanat, možno to tak skor zvladnem 🙂 že nebudem trpiet od prveho dna 😀 😀 😀 😀
@katkaking ovocie by si nemala vôbec, má veľa cukru. Skôr by som oželela celozrné pečivo. Tuším som prvý-krát zaháňala hlad takto. džúsom a ovocným šťavám sa vyhýbaj. Daj si radšej tuniaka, vajce alebo paradajky. Ja teda neviem ako vydržím víkend, lebo švagrinka má 30-ku, tak ideme na celý víkend k nim. Ale tragédiu z toho nerobím, začnem znova od pondelka. Keby som mala čakať, kedy nebude nejaká oslava, tak sa nedočkám. Budem sa snažiť a za prehrešky sa nepôjdem odstreliť. Skúsim znova a znova a znova a...
A ešte som sa chcela opýtať - toho jablčného octu koľko? Stačí taký slabý "štamperlík"? 😅 A ako často ho pijete? Hneď ráno a potom ho už netreba?

@jankes si zlata,ale uz sa na to asi nedam, 😒