icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

soffyee
8. apr 2013

tak si drzim palce a dufam ze ma zase nepochiti chut na sladke od zajtra zacinam a este otazka ked nepijem ciernu kavu moze byt aj nesca 3v1 alebo nie lebo myslim ze je tam aj obsach cukru v tom

ankat
8. apr 2013

tak veceru mam za sebou 🙂 no neviem ci vydrzim kym pojdem spat 😅 zapijem ten hlad vodou. 🙂 uz sa tesim na ranajky 😀

anaviky
8. apr 2013

baby viete mi povedat cim by som mohla naradit ten ananas? to by som nedala, len ked zacitim ananas tak mi je zle... dakujem za rady... som sa rozhodla ze od pondelka zacinam... cez vikedn ma segra 30 takze to by som urcite nevydrzala :D

sticker
8. apr 2013

@ankat Ná podobne 😀 😝

fila82
8. apr 2013

@ankat nedavno som dozula veceru a pomoooooooooc este by som nieco zbodla, cez den je to este o.k. ale takto okolo 6tej ma uz chytaju chutky 🙄

krevetka
8. apr 2013

ako ste na tom s tým octom hnusným, nechutným ?

sticker
8. apr 2013

@krevetka No ja som si dala iba pred obedom... Ale dám si hneď ráno zajtra.... Neviem či to treba viackrát denne, ale asi pred jedlom každým?

meggi0201
8. apr 2013

@anaviky podľa mňa hocakým ovocím, okrem bánanov 🙂

meggi0201
8. apr 2013

@krevetka ja som si ho kúpila v tabletkách, hodím do úst, zapijem a lahoda pohoda 🙂

meggi0201
8. apr 2013

@fila82 ja som večerala až teraz, akosi som nestihla 😕 😕 ale ja som sa napratala 🙂 mňam mňam kuracinku môžem stále 🙂 sa teším na zajtra na obed

caipirina
8. apr 2013

@krevetka ahojky, ja si dávam kazde ráno nalacno jablcný ocot v tabletkách je tam aj vláknina a zapijem a je to .-) a mozem povedat ze to je aj zdravé a aj to pomáha nastartovat metabolizmus ...

lenusik001
8. apr 2013

ahojte tak od dnes zacinam mam 60kg a po porode nie a nie schudnut na moju povodnu vahu, som zvedava, drzte palce 🙂 🙂 🙂

meggi0201
8. apr 2013

@lenusik001 juuuuuj ja mať 60kg skáčem po strop 🙂 nič v zlom 🙂 držím palce

meggi0201
8. apr 2013

@caipirina ráno? ja si dávam pred obedom, a nedráždi to žalúdok a tak? to kyslé na lačno? nemyslím to zle, len chcem vedieť, či to ja nerobím zle 😉 😉

lenusik001
8. apr 2013

jasne rozumiem 🙂 len keby sa clovek dobre citil tak by bolo vsetko ok ale sa zle citim, do ziadnych veci sa nezmestim ☹ ☹

caipirina
8. apr 2013

ja neviem teraz, ale vzdy písu ze ráno nalacno...preto aj je dobre ked ráno sa je najma pomarance a iba ovocie ...koli zaludocným stavám...

janulabj
8. apr 2013

@anaviky mne kamoska poradila grep,aj mám doma červený tak si dám.

caipirina
8. apr 2013

@meggi0201 tu som ti stiahla jeden príspevok inak od jednej pani z fora co to uzivala aj po jedle a pred jedlom...

ahojte baby, no tak vam ja napisem o jablcnej diete. Ja som to uzivala, pila jablcny ocot v pohari vody pol hodinu pred jedlom a hodinu po jedne 3x denne. No od 17:00 vecer som nejedavala len nejake ovocie, zeleninu a hlavne som vela pila vodu. Ked som pocitovala hlad tak som sa najprv napila vody a ked mi zacalo "skvrkat" po pol hodine to sdom vedela ze som hladna, lebo hlad je niekedy skryty smad. Vyradila som z jedalnicka pecivo, kolace a sladkosti. Schudla som velmi pekne 20 kg a a bez jojo efektu . Vaha sa mi viac nevratila, a dnes si mozem zajest aj sladkee. Mala som vtedy pred dietou jablcnym octom 75 kg - dnes 55 kg . Pomaha to.
A este nieco, nezlaknite sa ked na zaciatku trosku este priberiete na vahe, to je ok - potom spozorujete velky ubytok na vahe , ja som schudla za dva tyzdne 12 kg naraza potom to slo pomaly krasne dole.
V tejto diete ide hlavne o to, ze to co papame si telo prestane ukladat zasoby - to je to tzv. priberanie, ocot vam zaruci pravidelne vyprazdnovanie, a nebude si stihat teda ukladat zasoby, a zacne si odcerpavat z vasho telicka a tym padom schudnete 🙂 Prajem vam vela stastia, staci len trpezlivost a nielen do leta ale na stalo budete krasne a take ze z vas budu padat nase osadenstcvo " muzi " padat do kolien 🙂 pa pa

meggi0201
8. apr 2013

@caipirina áno, gúglila som a tiež som našla že ráno 🙂 díky moc

meggi0201
8. apr 2013

@caipirina že aká haluz presne aj som toto práve skopírovala, že to tu dám na inšpiráciu 😀 😀 😀 telepatia hihi

caipirina
8. apr 2013

@meggi0201 teda sranda ze?

meggi0201
8. apr 2013

@caipirina veru 🙂

meggi0201
8. apr 2013

baby a keď máte ten JO v tabletách, máte Medpharma alebo od Revitalu??? Kdesi som čítala, že jednej babe doktor odporúčil ten Revital, neviete poradiť? Lebo ja mám už dosť dlho od MedPharmy a už dochádza, tak rozmýšľam, že si kúpim pre zmenu ten druhý. Myslíte, že sa budú v niečom líšiť, či len výrobcovia sú iní?

jeackynka
8. apr 2013

Takze prvy den som zvladla v pohode az sa cudujem ziaden prehresok iba o jednu kavu navyse ale to som aj minule tak pila viac kavy a schudla som aj tak ....dufam ze vydrzim dokonca

meggi0201
8. apr 2013

@jeackynka ja tak isto 3 kávy denne 🙂

katkaking
8. apr 2013

@meggi0201 a budem moct po tejto diete jest aj sladke? tiez sa bojim aby sa mi to nenalwpilo naspat.....

meggi0201
8. apr 2013

@katkaking tak v obmedzenom množstve asi áno, a hlavne v rozumnom čase najlepšie do obeda

katkaking
8. apr 2013

@meggi0201 dik...🙂 no a stravu aku a ako po skonceni....ako doteraz? a tie druhe dva tyzdne su tiez potrebne ci stacia teraz dva?

meggi0201
8. apr 2013

@katkaking fuuuha, ale ja som túto diétu nezaložila 😀 😀 😀 😀 😀 napíšem, len čo si myslím, a čo mám potom v pláne ja- tak ako po každej takejto diéte ak sa vrátiš k normálnej strave typu 5 knedlíkov a guľáš, a čipsy a čokolády, večerné jedenie, je isté, že to máš spiatky + úroky, najlepšie by bolo keď už ten guláš /blbý príklad 🙂 ale neva/ tak bez knedlíkov a keď už, tak miesto tých 5 tak 1-2.... chápeš, čo tým chcem povedať 🙂 teda menej a častejšie, veľa zeleniny, veľa piť, a snažiť sa večer už nejesť, keď tak len zeleninu, ale to už každému ako pasuje... ja fakt neviem, a k tomu sladkému... ja ho tiež milujem, myslím, že keď si dáš sem tam horalku,alebo niečo podobné, nič sa nestane, samozrejme nemôže to byť často, že každý deň celá čokoláda a tak... no a k tým týždňom, podľa mňa čím skôr skončíš, tým skôr priberieš, treba, aby sa tie kilá ustálili... asi bude dobré tých 5 týždňov hádam som pomohla, ale ešte raz, neviem, toto je len môj názor, alebo to, čoho sa budem držať aj ja

katkaking
8. apr 2013

@meggi0201 vdaka...🙂