Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
takze hlasim sa do "sluzby", rozok zjedeny, ale vcera vecer som zhresila, nevydrzala som to, tak som si narezala na kolieska mrkvu a urobila som si ju na pare a zbastila....no taku len mrkvicku 😅 tak dufam, ze to az tak neva....
aj ja mam ranajky zasebou este pijem kavicku 🙂 kolko treba vypit na den toho zihlavoveho caju ?
@ankat
Základné pravidla : absolútne vynechanie cukru, soli, alkoholu, limonády, minimum oleja. Denne vypiť minimálne 2 – 3 l minerálky a 1 šálku žihľavového čaju. Každý druhý deň vypiť 1 šálku čaju na vyčistenie krvi (v lekárni).
Diéta trvá 1 týždeň a následne sa okamžite opakuje. Ak presne dodržiavate pravidla ( nespáchať žiadny prehrešok – aj najmenší prehrešok je katastrofou), schudnete za dva týždne 5 – 9 kg, v tele sa uskutoční zmena látkovej výmeny a ďalšie tri roky nepriberiete.
Dobre ranko baby tak od dnes idem na to drzte mi palce dufam ze to vydrzim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Další deň, super pocit z toho, že som včera vydržala :o)
ahojte tak ako po prvom dni? ja dnes -400g tak som šťastná prešťastná, ale už sa vážiť nejdem, lebo ak by to nešlo už tak rýchlo dole, by ma to odradilo, takže som sa na začiatok krásne povzbudila a teším sa na dnešný druhý deň s diétkou 😉 😉 chudnutiu a jablčnému octu zdar 😀 😀 😀
Ahojte,
tak ja včera jeden prehrešok, ale neidem sa stresovat 🙂 tešim s ana obedik, včera mi večera chutila velmi 🙂
a musim na nakup nemam bezolejovy tuniak a šunku na zajtra 🙂 ale baby tu napadlo tolko snehu ,všetko biele, hnus hnus.
@meggi0201 ja aj 4 ale busi mi srdce, tak som si kupila uz od noveho roku bezkofeinovu...-( ...ja to len pre tu chut pijem, ....inak som si dnes kupila jablcny ocot v tobolkách ako sme si vcera písali, je tam chrom, vláknina a C--koncom mesiaca ti poviem ci som nieco pochudla.-)))
otazka č. 6 o jablcnom octe.....co si o tom myslite? 😖
Ja som túto diétu držala poctivo a čuduj sa svete.....! Pribrala som z nej 3 kg!!!! Takže nikdy viac!!
@kinna vsak prave ja tiez uz 2 krat sa mi to stalo najprv som bola na Weights Watchers diete tu u nas v kanade bolo to super som schudla ale zase prestala som , mala som 2 roboty a kila krasne hore.... :((((
potom som skusila toto a bum zas kila spet ;(((((
potom som bola tehotna kila strasne vela som pribrala polovica po porode zisla ale ostalo mi krasny balik, malo jem, aj na zumbu chodim ale nejako jak keby sa zastavili na cisle a ani viac ani menej .... :(((((((
som chodila aj ku nasej doktorke .....
jedine mi zabralo jedna tabletka co tu davaju ale stoji to vela a v kuse mi bolo zle :( takze aj to padlo :(((
Zienky mam este otazku ozaj mozem iba jednu kavu?ja som vypila aj 5 ked som nemala dietu a uz ma akosi lame 🙂
@jankes práveže neviem, jem ho už dlhšie aj mimo tejto diéty, je pravda, že som schudla, ale to bude zmenou jedálnička, či k tomu ten jablčný ocot pomohol neviem.... lenže ja som túto diétu už toľko krát začala a držala pár dní, že až až a stále som mala tento JO, tak preto rozmýšľam, že skúsim iný, to či je iný lepší fakt neviem, preto som sa pýtala 🙂 🙂 🙂
Meggi ani nevies ako si ma potesila a hned ju idem varit 🙂 🙂 🙂
@monika15 myslíš, či tá kamoška ešte je ten jablčný ocot? Nie ako prestala s diétou, ani ocot nepapá, ale tak každý sme iný, chápeš, ale dosť ma zarazilo, že ti tie kilá a dokonca dvojnásobne pribudli tak skoro ako fakt veľmi skoro... čo som ja schudla 7 kíl s touto diétou prvý raz, tak to sa mi držalo cca 1,5roka a to som veru jedla dosť, vlastne ani nie veľa, ale ja sa idem zabiť za sladkým, takže samé lakocinky... a teraz na jeseň som tých 7 pribrala späť, ale to som si vedomá, lebo som sa prežierala, prišlo na mňa také obdobie, že som jedla sladké, slané, všetko dokopy, a tak som sa vždy prejedla, že som si len ľahla na gauč a kukala telku, lebo som sa nevládala ani pohnúť, keď si na to spomeniem, je mi zle.... vedela som, že priberám, ale nedokázala som tú pažravosť obmedziť... dúfam, že už sa mi to nikdy nestane

baby ja som tou dietou schudla 10 kil ale ked som prestala tak 20 spet :((((((((((((((((((((((((((