icon

Zdravotné riziká keto diéty s pánom Palenčárom

nklm
29. máj 2025

Ahojte. Mam tu niekoho kto mal nejaké veľké zdravotné problémy pri chudnuti s jeho jedálničkom? Konkrétne sa jedná o ketozu... Lekári mi povedali ze som prišla tak ze to mohlo dopadnúť fatálne.. podchytilo sa všetko..moja obvodná mi rovno hodila do tváre ci som normálna ze toto mohlo viesť až k smrti.. Prv som si myslela ze len moje telo nie je stavané na takú diétu ze nie je to proste pre mňa... Tak ze budem pokračovať v 1 mesiaci ale nie uz nechcem ani prvý mesiac. Lekári mi povedali ze cela ta ketoza nie je zdravá a musí byť indikovaná lekárom .. Výsledky som mala zle ako minerály, glykemia, acidoza neviem co všetko.. Pulz 170... Tlak tak isto vysoký z dôvodu acidozy.. V lekárskej správe mam jasne napísané že je to z dôvodu tejto diéty, pri prepúšťaní mi povedal ze uz viac s takými vecmi neexperimentovať...lenze teraz. A ozaj zaujíma ak vidím na fb len dobre recenzie.. To som naozaj jediná ktorá dopadla takto zle alebo sa tu nájde ešte niekto ???? Lebo teda neviem ci sa len o zlých príznakoch mlčí alebo som naozaj dopadla jediná takto

sense
1. jún 2025
@julyl

@nikaeli no vidíte, šírite niečo a nepravdivé..odkiaľ máte , že sa platí 400e za mesiac? Toto už je ohováranie , s tým by som veľmi neoperovala, podávate klamstvo. Má ako klientky dospelé ženy, tie čo boli a sú úspešné ho budeme chváliť , a vieme prečo, tie čo neuspeli budu haniť. Ináč predtým som mala viac neúspešných pokusov schudnúť, môžem začať kydať na všetkých ostatných trénerov, ako boli zlí, ale neurobím to, lebo je to úbohé . A ďalšia vec, ak sa.mi niečo nepáči tak do toho neidem, resp zdvihnem telefón a zavolam opýtam sa . Každý má to právo. Kto sa nepýta a len za potom sťažuje tak to je také pofiderne. Apropo pani ktorá písala povodnh príspevok , prispievala spokojna s fotkami jedla ktoré si pripravovala, ale asi ma nejakú amneziu a už na to zabudla. A tu je presne dôvod jej sťažnosti , za neúspech našla vinníka. P.s. oslovte hocijakejo trénera so zoznamom svojich chorob ako Vám nastaví jedálnik a napíšte mu z iného účtu bez chorôb a zistite, že jedálničku sú rovnaké.

@julyl nie vždy sú rovnaké , mám kamarátku ktorá mala jedálniček od jedného nutricionistu , ktorý mal vyštudovanú výživu ,nielen kurz a jedálnička nebol iný len v nutričných hodnotách ale prispôsobený aj podľa výsledkov dotazníka ktory bol dosť podrobne rozpísaný plus k preferenciam. Plus následne online Coaching či to funguje , ako sa cítiš ako telo reagujem atd Čiže ja keď nejem bravčové mäso, ani huby tak som žiadne v jedálničku nemala. Chyba je že na SVK môže robiť jedálničky ktokoľvek bez ohľadu na to či je alebo nie je studovany.

jarhal
1. jún 2025
@perthes

@taktotedanie ešte aj dosku ktorú doma zbychal v garáži a dal.na ňu gumu predával za 120€..@ to viem z pravej ruky lebo kamarátka si ju kúpila spolu s diétou..toto bol vrchol pre mňa
Jedno sa musí už ať, vie zarábať a dostať sa človeku do hlavy
.obézny človek mu to vseetko zhltne veď chudne bez cvičenia , veda na FB fotky tých premien..ja som bola keď a z nich a preto sa k tomu buď vyjadrovať a budem písať čo si myslím je to oblboval a schudnete hlasovaním

@perthes mňa by zaujímalo ako účtovníctvo vedie..

perthes
1. jún 2025
@jarhal

@perthes mňa by zaujímalo ako účtovníctvo vedie..

@jarhal jeho asistentka je jeho manželka. Ty keď ho oslovis, komunikuje s jeho manželkou, ako automaticky robotické správy ti chodia a na konci všetkého ti napíše že zaplatiť 400€ a potom ti pošle jedálniček. Účtovníctvo...😂 Tak to bude len on

jarhal
1. jún 2025
@perthes

@jarhal jeho asistentka je jeho manželka. Ty keď ho oslovis, komunikuje s jeho manželkou, ako automaticky robotické správy ti chodia a na konci všetkého ti napíše že zaplatiť 400€ a potom ti pošle jedálniček. Účtovníctvo...😂 Tak to bude len on

@perthes dostala si nejaké potvrdenie o platbe ?

perthes
1. jún 2025
@jarhal

@perthes dostala si nejaké potvrdenie o platbe ?

@jarhal ty ja ti nepamätám, prisam pánu, poslala som mu naraz 400 €. Kamarátka ona si kupovala jedálniček skôr rok pretonou a keď chcela navyše recepty tak chcel 25€, ale zrejme sa ženy sťažovali lebo ja som dostala tie recepty grátis 😂😂😂. Ako mám skúsenost, prvé týždne boli ok ale ďalej to je k hladovaní. To nepochopi kto si to nevyskúšať #)3 sú také ženy ktoré by sa za neho pobili, tým sa dostal riadne do hlavy. A niet nad krajšie ženské telo ktoré cvičí silový tréning. Ja na sebe Baďan taký progres že cvičím a dám si aj sladké, aj zmrzlinu, žijem a šport ma baví ale pri palencarovj som bola chodiaca mŕtvola

julyl
1. jún 2025
@nikaeli

@julyl prečo by som mala klamať? takúto informáciu mi poslal do správy s možnosťou platby na splátky. Neopýtal sa ma vôbec na nič, poslal rovno cenník a zaujímalo ho len kedy začneme. Za to ja som sa vypytovala celkom dosť. A keďže som nedostala odpoveď na moje otázky, rozhodla som sa do toho neísť. Toto je moja skúsenosť, prečo by som ju nemohla zdieľať? Ja nie som neúspešná, nie som ani tučná. Vždy som sa hýbala okolo 50kg a po opakovaných potratoch a pôrode v 38 rokoch som ostala na váhe 58kg. Teraz mám o čosi viac, no vždy som na tom pri 165cm tak akurát. Jediné, čo mi vadí je tuk, ktorý sa mi vďaka hormónom a predmenopauze ukladá na brušku. Preštudovala som si na nete základné informácie a nastavila si jedálniček sama. Za mesiac som zišla dole o kilo a pol.

@nikaeli klamete,.lebo u neho sa neplatí za žiadnu službu 400e na mesiac, takže podávate ďalej mylne informácie a klamete tým pádom

janka_23
1. jún 2025
@julyl

@nikaeli klamete,.lebo u neho sa neplatí za žiadnu službu 400e na mesiac, takže podávate ďalej mylne informácie a klamete tým pádom

@julyl ale ano, platí. Dokonca 440

sense
1. jún 2025
@julyl

@julyl vieš čo len tak som mu napísala a teda prišla mi odpovedat ako píše @janka_23

julyl
1. jún 2025
@janka_23

@julyl ale ano, platí. Dokonca 440

@janka_23 ešte raz prosím rozmýšľajte čo čítate, ak by sa platilo na mesiac 400 bolo by to v 3 mesačnom programe 1200e, kde je suma 1200e? Naozaj aj toto Vám treba. Vysvetľovať? Čítajte ak viete písať tak snáď aj čítať.

julyl
1. jún 2025
@sense

@julyl vieš čo len tak som mu napísala a teda prišla mi odpovedat ako píše @janka_23

@sense tak preboha ženy čítajte, ako vychovávate deti prdbkha keď neviete prečítať základné informácie

janka_23
1. jún 2025
@julyl

@janka_23 ešte raz prosím rozmýšľajte čo čítate, ak by sa platilo na mesiac 400 bolo by to v 3 mesačnom programe 1200e, kde je suma 1200e? Naozaj aj toto Vám treba. Vysvetľovať? Čítajte ak viete písať tak snáď aj čítať.

@julyl ja netvrdím ze za mesiac, ale ze sa u neho platí aj 400 e. Popravde mna tento pán vôbec nezaujíma keďže som na neho čítala kvanta zlých recenzií. Ked tebe vyhovuje tak ok

julyl
1. jún 2025
@janka_23

@julyl ja netvrdím ze za mesiac, ale ze sa u neho platí aj 400 e. Popravde mna tento pán vôbec nezaujíma keďže som na neho čítala kvanta zlých recenzií. Ked tebe vyhovuje tak ok

@janka_23 šípka začína na mojom texte a Vy ste odpovedali, tak asi nepozorne čítate. Áno som spokojná, lebo mám dosť rozumu si spravit názor sama, dokonca mám aj výsledky vyšetrení všelijakých počas ketozy a je to vporiadku. Ale samozrejme vždy sa nájdu ženy čo sa budú zapájať aj keď ich niekto nezaujíma 😁

janka_23
1. jún 2025
@julyl

@janka_23 šípka začína na mojom texte a Vy ste odpovedali, tak asi nepozorne čítate. Áno som spokojná, lebo mám dosť rozumu si spravit názor sama, dokonca mám aj výsledky vyšetrení všelijakých počas ketozy a je to vporiadku. Ale samozrejme vždy sa nájdu ženy čo sa budú zapájať aj keď ich niekto nezaujíma 😁

@julyl tak nech sa ti darí aj naďalej 😉

julyl
1. jún 2025
@janka_23

@julyl tak nech sa ti darí aj naďalej 😉

@janka_23 ďakujem podobne a viac pozornosti pri čítaní , predídete tak zbytočným nedorozumeniam 😁

sense
1. jún 2025
@julyl

@julyl perthes nikde nepíše že za mesiac, to si až ty napísala. Že neveríš že za mesiac pritom v prvej správe nie je nikde reč o mesačnej sume. Ale teda mne je to jedno. Ja takéto služby nepotrebujem Našťastie nepotrebujem. Kľudne si ho obhajuj.

janka_23
1. jún 2025
@sense

@julyl perthes nikde nepíše že za mesiac, to si až ty napísala. Že neveríš že za mesiac pritom v prvej správe nie je nikde reč o mesačnej sume. Ale teda mne je to jedno. Ja takéto služby nepotrebujem Našťastie nepotrebujem. Kľudne si ho obhajuj.

@sense presne mam rozpísany rovnaký komentár ze s tým mesiacom prišla ona 😂 a tiez ani nikaeli nikde nespomína mesiac

julyl
1. jún 2025
@sense

@sense kde píšem o perthes? Pozri screen a zistíš, že to píšem nikaeli už hádam Vám to je dámy jasne, lebo mi príde že nepoberali ste veľa rozumu

julyl
1. jún 2025
@janka_23

@sense presne mam rozpísany rovnaký komentár ze s tým mesiacom prišla ona 😂 a tiez ani nikaeli nikde nespomína mesiac

@janka_23 fakt treba zvážiť návštevu očného

janka_23
1. jún 2025
@julyl

@sense kde píšem o perthes? Pozri screen a zistíš, že to píšem nikaeli už hádam Vám to je dámy jasne, lebo mi príde že nepoberali ste veľa rozumu

@julyl láskavo tu prestaň urážať dobre? Skôr si ty nepobrala veľa rozumu ked si nevieš sama z volne dostupných informácií navrhnúť jedalny listok a musíš platit podvodníkovi

janka_23
1. jún 2025
@julyl

@janka_23 fakt treba zvážiť návštevu očného

@julyl teba ten pan riadne zmagoril ked ho tu branis zubami nechtami 😂 ked ti nie je ľúto peňazí tak mu kludne plat aj tisícku mesačne, mne je to jedno 😉

julyl
1. jún 2025
@janka_23

@julyl láskavo tu prestaň urážať dobre? Skôr si ty nepobrala veľa rozumu ked si nevieš sama z volne dostupných informácií navrhnúť jedalny listok a musíš platit podvodníkovi

@janka_23 ja som mu neplatila 400e vôbec , má aj iné prigramy, ale to určite vies, možno si sa dočítala aj správne niekde o tom 😁😁

janka_23
1. jún 2025
@julyl

@janka_23 ja som mu neplatila 400e vôbec , má aj iné prigramy, ale to určite vies, možno si sa dočítala aj správne niekde o tom 😁😁

@julyl v tom maily mas vsetky sumy uvedené. A nie, nedocitala lebo mi stačilo hodiť jeho meno do Google a prečítať si skusenosti a chuť má prešla.

julyl
1. jún 2025
@janka_23

@julyl v tom maily mas vsetky sumy uvedené. A nie, nedocitala lebo mi stačilo hodiť jeho meno do Google a prečítať si skusenosti a chuť má prešla.

@janka_23 no nikto si tvorí názor sám a niekto to nedokáže tak si prečíta recenzie. Apropo s pánom Palencarom som komunikovala v 4 mailoch dokopy, takže nemal má ako zmagorit, len nemám rada ženy bez nazoru ktoré len ako sliepky opakujú čo im kto povie.

sense
1. jún 2025
@julyl

@julyl esteze ty si ho pobrala. Stačila mi komunikácia s danym pánom a teda od odborníka na výživu má ďaleko.takze toho rozumu si nepobrala ty bez ohľadu na sumu ktorú si mu zaplatila. Pekný deň.

perthes
1. jún 2025
@julyl

@julyl 400€ za tri mesiace !!!!!

julyl
1. jún 2025
@perthes

@julyl 400€ za tri mesiace !!!!!

@perthes veď toto píšem od začiatku užívatelke nikaeli že klame, že 400e na mesiac. tak naozaj čítajte dievčatá poriadne lebo ste za chytili niečoho čo v texte vôbec nieje až to je uz smiešne

perthes
1. jún 2025
@julyl

@perthes veď toto píšem od začiatku užívatelke nikaeli že klame, že 400e na mesiac. tak naozaj čítajte dievčatá poriadne lebo ste za chytili niečoho čo v texte vôbec nieje až to je uz smiešne

@julyl a teraz keď som dobre čítala tak už pýta 440 Za tri mesiace. Ak po poviem vám mňa fitko stojí dosť. 13€ platím trénerke a plus vstup
Chodím trikrát týždenne. Ale neľutujem. Teraz chcem Spojiť plávanie a budem chodiť dvakrát do týždňa do fitka. Je to makacka ale stojí to za to.

julyl
2. jún 2025
@perthes

@julyl a teraz keď som dobre čítala tak už pýta 440 Za tri mesiace. Ak po poviem vám mňa fitko stojí dosť. 13€ platím trénerke a plus vstup
Chodím trikrát týždenne. Ale neľutujem. Teraz chcem Spojiť plávanie a budem chodiť dvakrát do týždňa do fitka. Je to makacka ale stojí to za to.

@perthes ak zratame 13(aj je to jednorazový vstup, lebo cca 10-15e minimálne brali tréneri už pred 3 rokmi)x3 je 39e na týždeň. Mesiac má 4 týždne 39x4=156. To je len čisto trénerka na mesiac. Vstup do fitka cca 5e to stál toľko pred asi 3 rokmi, ale ok . 3x5 je 15, 15x4 je 60. Takže 60+156 je 216e na mesiac . 216x3 mesiace je 648e. 648-440=208e. Cca plus mínus platis viac za 3 mesiace a ide aj to, že niekto môže mať zdravotné pohybové problémy , hľadá spôsob ako schudnúť nemôže cvicit, a hľadá možnosť , toho je ideálne na chudnutie pre takého človeka. A Nájde túto diskusiu, kde si napísala Ty reálnu skúsenosť a nevyhovuje ti tento spôsob a ďalšie, ktoré len kydaju lebo si našli na googli zle info a trepu dve na tri. Je vporiadku napísať Ak s tým nesúhlasís, lebo Tebe to nevyhovovalo. ale nie kydať a ohovárať!! Keď to funguje na 100 ľudoch a na 1 nie tak jasne, že ten 1 je nespokojný a bude všade písať ako to je zle . Iba toľko k tomu...

perthes
2. jún 2025
@julyl

@perthes ak zratame 13(aj je to jednorazový vstup, lebo cca 10-15e minimálne brali tréneri už pred 3 rokmi)x3 je 39e na týždeň. Mesiac má 4 týždne 39x4=156. To je len čisto trénerka na mesiac. Vstup do fitka cca 5e to stál toľko pred asi 3 rokmi, ale ok . 3x5 je 15, 15x4 je 60. Takže 60+156 je 216e na mesiac . 216x3 mesiace je 648e. 648-440=208e. Cca plus mínus platis viac za 3 mesiace a ide aj to, že niekto môže mať zdravotné pohybové problémy , hľadá spôsob ako schudnúť nemôže cvicit, a hľadá možnosť , toho je ideálne na chudnutie pre takého človeka. A Nájde túto diskusiu, kde si napísala Ty reálnu skúsenosť a nevyhovuje ti tento spôsob a ďalšie, ktoré len kydaju lebo si našli na googli zle info a trepu dve na tri. Je vporiadku napísať Ak s tým nesúhlasís, lebo Tebe to nevyhovovalo. ale nie kydať a ohovárať!! Keď to funguje na 100 ľudoch a na 1 nie tak jasne, že ten 1 je nespokojný a bude všade písať ako to je zle . Iba toľko k tomu...

@julyl to E som sa rozhodla ísť tou cestou su najlepšie investované peniaze a môžeš si písať čo chces a obhajovať jonkolko chces. Je to vseetko pre neho len o peniazoch , založil si biznis na nešťastných ľuďoch ktorí nemôžu schudnúť a lajamicj fotkami ako ľudia schudli po troch mesiacoch s jeho pomocou. Mňa tiež na to nalákal ak keď aommpocula od známych zenjw to zle, odhovárali má, išla som do toho a ľutujem. Fitko je dráhy šport, trénerku si platím aby ma naučila ako správne cvičiť a po troch mesiacoch idem sama. 20 vstupov má stojí 80€ ale robím niečo pre svoje telo a nie je jeho sračky kde raz do dňa jesť a naraz 1400 kcal. Ale nech si to každý vyskúša,. Je to blud

misana84
8. jún 2025
@perthes

@julyl nie som. Píšem o vlastnej skúsenosti s pánom palencarom a chcem.abybzeny vedeli o čom je to jeho chudnutie. Ja som si to vyskúšala a je to zle. Ja som rada že som sa vrátila na správnu cestu. Nechodím ako živá mŕtvola, práve naopak makám na sebe VK fitku, m vyváženú stravu..na druhej strane tá zlá skúsenosť s palencarom ma doviedla tam kde som teraz..je to skúsenosť. Prajem každej žene aby našla cestu ktorá ju bude robiť šťastnou

@perthes ziva mŕtvola???? Sak keď čerpáme energiu z tukov tak máte veľa energie… ja som bola naspidovana