Zdravotné riziká keto diéty s pánom Palenčárom
Ahojte. Mam tu niekoho kto mal nejaké veľké zdravotné problémy pri chudnuti s jeho jedálničkom? Konkrétne sa jedná o ketozu... Lekári mi povedali ze som prišla tak ze to mohlo dopadnúť fatálne.. podchytilo sa všetko..moja obvodná mi rovno hodila do tváre ci som normálna ze toto mohlo viesť až k smrti.. Prv som si myslela ze len moje telo nie je stavané na takú diétu ze nie je to proste pre mňa... Tak ze budem pokračovať v 1 mesiaci ale nie uz nechcem ani prvý mesiac. Lekári mi povedali ze cela ta ketoza nie je zdravá a musí byť indikovaná lekárom .. Výsledky som mala zle ako minerály, glykemia, acidoza neviem co všetko.. Pulz 170... Tlak tak isto vysoký z dôvodu acidozy.. V lekárskej správe mam jasne napísané že je to z dôvodu tejto diéty, pri prepúšťaní mi povedal ze uz viac s takými vecmi neexperimentovať...lenze teraz. A ozaj zaujíma ak vidím na fb len dobre recenzie.. To som naozaj jediná ktorá dopadla takto zle alebo sa tu nájde ešte niekto ???? Lebo teda neviem ci sa len o zlých príznakoch mlčí alebo som naozaj dopadla jediná takto
Mňa fascinuje ta strašná naivita žien, čo sa dajú na toto, aj malé dieťa vie, že sa drží váha podľa toho čo človek zje, a tieto rýchlo kvasené diéty čo si žena myslí, že schudne extrémne zrazu nechápem, osobne nikdy by som za jedalnicek ani nič podobné nedala ani 50 euro načo, pustim YouTube a cvičím, pozriem sa na obal jogurtu vidim kalórie, keď neviem vygooglim si, mrzí ma to čo sa autorke stalo, ale tak za to môže sama uveriť všetkému a je asi ojedinelý prípad co telo nedalo tento režim
Mňa fascinuje ta strašná naivita žien, čo sa dajú na toto, aj malé dieťa vie, že sa drží váha podľa toho čo človek zje, a tieto rýchlo kvasené diéty čo si žena myslí, že schudne extrémne zrazu nechápem, osobne nikdy by som za jedalnicek ani nič podobné nedala ani 50 euro načo, pustim YouTube a cvičím, pozriem sa na obal jogurtu vidim kalórie, keď neviem vygooglim si, mrzí ma to čo sa autorke stalo, ale tak za to môže sama uveriť všetkému a je asi ojedinelý prípad co telo nedalo tento režim
@zuzubb007 máš pravdu. Ja som bola jedna z tých naivných ale vytriezvela som. Teraz cvičím s trénerkou a som spokojná. Palencar bola veľmi zlá skúsenosť
@misana84 jasné 🤣.
@perthes ja vás tu nebudem presvedčat o význame postu a aký má účinok na telo. Kludne si naštudujte ako hladovka a pôst liečia aj vážne ochorenia a ako vplývajú na telo. Nehovorím, že takto máte fungovať cely život ale 8 hodinový je úplne normálne stravovanie. A ja pri palencarovi máte denný príjem kalórií… čiže telo nehladuje.
@perthes ja vás tu nebudem presvedčat o význame postu a aký má účinok na telo. Kludne si naštudujte ako hladovka a pôst liečia aj vážne ochorenia a ako vplývajú na telo. Nehovorím, že takto máte fungovať cely život ale 8 hodinový je úplne normálne stravovanie. A ja pri palencarovi máte denný príjem kalórií… čiže telo nehladuje.
@misana84 fasting je ok ale jedno jedlo do dňa nie je ok. Ja som mala jesť raz do dňa o 12..Napísala som mu že to nedávam..Vstávam o 6 ráno a o 12 mi uz bolo ja odpadnutie . To že som zjedla naraz 1400 kcal bolo ešte horšie. Toto je to jeho chudnutie a potom prejsť na ketozu. Nikomu to neodporúčam. Je to choré
@misana84 fasting je ok ale jedno jedlo do dňa nie je ok. Ja som mala jesť raz do dňa o 12..Napísala som mu že to nedávam..Vstávam o 6 ráno a o 12 mi uz bolo ja odpadnutie . To že som zjedla naraz 1400 kcal bolo ešte horšie. Toto je to jeho chudnutie a potom prejsť na ketozu. Nikomu to neodporúčam. Je to choré
@perthes tak vy ste to nedávali.., to bolo o vás… ja som to dala…
@nklm ja som vďaka nemu schudla 7 kg za necelé tri mesiace. Som dva mesiace po anepribrala som ani gram. Samozrejme som na nízkosacharidovej strave, sem tam si doprajem aj sladké. Nemala som vôbec žiadne problémy s jeho jedálničkom. Prvý mesiac boli to veľmi chutné a pestré jedlá a počas ketôzy prísne ale inak sa nedá schudnúť. Potrebuješ zmeniť režim, inak neschudneš. A ketóza je svetoznáma, mnohí ľudiavďaka tomu schudli a nemali žiadne komplikácie. Jasné, v ketóze nemôžeš byť dlho, max dva mesiace. Veľmi som rada, že som schudla a určite ho odporúčam každému.
@nklm ja som vďaka nemu schudla 7 kg za necelé tri mesiace. Som dva mesiace po anepribrala som ani gram. Samozrejme som na nízkosacharidovej strave, sem tam si doprajem aj sladké. Nemala som vôbec žiadne problémy s jeho jedálničkom. Prvý mesiac boli to veľmi chutné a pestré jedlá a počas ketôzy prísne ale inak sa nedá schudnúť. Potrebuješ zmeniť režim, inak neschudneš. A ketóza je svetoznáma, mnohí ľudiavďaka tomu schudli a nemali žiadne komplikácie. Jasné, v ketóze nemôžeš byť dlho, max dva mesiace. Veľmi som rada, že som schudla a určite ho odporúčam každému.
@slecnazkosic že inak ako s ketozou sa nedá schudnúť ? Hallo. Dlhodobo sa tak stravovať nebudeš . Ja som s ním schudla za dva mesiace 11 kíl. A vyzerala som strašné , bez farby, slaba. Pol roka po jeho diéte, ktorý som vydržala držať len dva mesiace som začala cvičiť s trénerku. Žiadna ketoza, žiadne drastické obmedzovania
Jem ak sladké, aj pečivo, aj sladké jedllo si dám na obed a výsledok. Známi má chvália, vyzerám zdravo, šťastna a silový tréning mi neskutočne postavu mení k veľkej spoločnosti
Najväčší problém je v tom, že ste to mnohé nepochopili ( naozaj nechcem uraziť nikoho).
Ide o premenu za 3 mesiace.
Všetko je nastavené tak, aby sa schudlo čo najviac kíl za tento čas.
Samozrejme, že sa dá chudnúť aj inak, ale nie toľko kíl, čo sa schudne takto a za takýto krátky čas.
A to, že kto sa ako stravuje po tých 3 mesiacoch, tak za to Peter ozaj nemôže...asi nie náhodou je človek obézny a chce schudnúť, nie?
Ja som niekedy v puberte drzala nejaku smiesnu dietu. Ano schudla som. No zaroven si tak dobabrala zaludok ze si to uz pamata do teraz. Co uz ubehlo cca 20rokov.
Co sa tyka "trenera". Ja som naopak citala aj negativne recenzie. Zaujalo ma to, lebo moje dve spoluziacky pri nom ozaj krásne schudli.
Ale zrejme u seba to vymaze. Nuz... uz len preto si spravim obraz.... ak by aj negativna reakcia mala byt "zla". Resp mal by si ju vediet obhajit a nie vymazat.
Ja som niekedy v puberte drzala nejaku smiesnu dietu. Ano schudla som. No zaroven si tak dobabrala zaludok ze si to uz pamata do teraz. Co uz ubehlo cca 20rokov.
Co sa tyka "trenera". Ja som naopak citala aj negativne recenzie. Zaujalo ma to, lebo moje dve spoluziacky pri nom ozaj krásne schudli.
Ale zrejme u seba to vymaze. Nuz... uz len preto si spravim obraz.... ak by aj negativna reakcia mala byt "zla". Resp mal by si ju vediet obhajit a nie vymazat.
@maryetta To je ako pri kozmetike alebo liekoch, niekomu sadne jedno a inému druhé😉
Nikto nikoho nenúti chudnúť cez Petra👍
To uz neviem ako ma dnes. Ja som si to vsimla cca pred 2? Rokmi.... od vtedy jeho stranku neklikam.
@slecnazkosic že inak ako s ketozou sa nedá schudnúť ? Hallo. Dlhodobo sa tak stravovať nebudeš . Ja som s ním schudla za dva mesiace 11 kíl. A vyzerala som strašné , bez farby, slaba. Pol roka po jeho diéte, ktorý som vydržala držať len dva mesiace som začala cvičiť s trénerku. Žiadna ketoza, žiadne drastické obmedzovania
Jem ak sladké, aj pečivo, aj sladké jedllo si dám na obed a výsledok. Známi má chvália, vyzerám zdravo, šťastna a silový tréning mi neskutočne postavu mení k veľkej spoločnosti
@perthes to som nepísala, že sa bez ketózy nedá schudnúť. Ja dobre vyzerám po keto a cítim sa fajn.

@perthes ak zratame 13(aj je to jednorazový vstup, lebo cca 10-15e minimálne brali tréneri už pred 3 rokmi)x3 je 39e na týždeň. Mesiac má 4 týždne 39x4=156. To je len čisto trénerka na mesiac. Vstup do fitka cca 5e to stál toľko pred asi 3 rokmi, ale ok . 3x5 je 15, 15x4 je 60. Takže 60+156 je 216e na mesiac . 216x3 mesiace je 648e. 648-440=208e. Cca plus mínus platis viac za 3 mesiace a ide aj to, že niekto môže mať zdravotné pohybové problémy , hľadá spôsob ako schudnúť nemôže cvicit, a hľadá možnosť , toho je ideálne na chudnutie pre takého človeka. A Nájde túto diskusiu, kde si napísala Ty reálnu skúsenosť a nevyhovuje ti tento spôsob a ďalšie, ktoré len kydaju lebo si našli na googli zle info a trepu dve na tri. Je vporiadku napísať Ak s tým nesúhlasís, lebo Tebe to nevyhovovalo. ale nie kydať a ohovárať!! Keď to funguje na 100 ľudoch a na 1 nie tak jasne, že ten 1 je nespokojný a bude všade písať ako to je zle . Iba toľko k tomu...
@julyl viete čo? Môj muž chodil rok do fitka a nič… a za 3 mesiace s ním sa hneď objavili tehličky, ktoré tam boli