Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
Hmm neviem chcela som to skusit, ale dakujem vam za vase rady. 🙂 . pekny den vsetkym.
@33jarka33 Ahoj, potrebujem dať dole len 5 kg.Bicyklujem, rekreačne behávam,ale tuky sa prilepili.Jedine čo ma pri tej káve desí,či mi nebude po nej zle.Mám trošku problémi so žalúdkom a niektoré jedlá nejedávam.Problémi mi robí aj cukor,ale neviem ho prestať jesť a kávou by som to chcela potlačiť.Keby som ho chcela objednať cez teba, ako by sme sa vedeli dohodnúť. Som z BB
@momica napisem ti IP
Zelená káva a ani podobné veci mi nezabrali. Môžu pomôcť, no treba aj zmenu v stravovaní. Odskúšané na seba. Po prvom tehotenstve, som sa nevedela zbaviť kilogramov navyše 2,5 roka. Skúšala som všetko aj zelenú kávu. Zmena nastala až úpravou jedálnička. Neznamená to, že nemáte jesť niektoré veci. Ja si zájdem aj na McDonald, ale viem že na druhý deň si dám napríklad čisto zeleninové jedlo. Cukor sa snažím minimalizovať. K mäsu si nedávam zemiaky ani ryžu, ale zeleninu alebo len čisté mäso. Namiesto majonézy jem jogurt, super je selzký a keď sa ochutí, už nikdy nebudete chcieť nič iné. A treba jesť aj keď sa nestíha. Na to mám špeciálne polievky, ktoré obsahujú vyvážené látky, zasýtia a stačí ich len zaliať horúcou vodu. Sú vynikajúce a niekedy si spravím aj keď stíham a pridám do nich zeleninku. Tiež som mala problémy so žalúdkom zo stresu a neskutočne mi pomohlo Aloe, ale pozor na výrobcu. Napíš do správy a dám ti kontakt, kde kúpiť výrobky, prípadne aj na človeka, ktorý ti zadarmo poradí. A ešte jedna vec, po druhom synovi (má 1 rok) mám menej kíl ako pred prvým tehotenstvom a to som sa už nemusela ani snažiť po pôrode, hneď to samo odišlo a vlastne ani nemalo čo, malý mal však krásnych 3660g. 🙂
to chce pohyb! 🙂 😎
zacnite lovit pokemonov:D toooolko pohybu co budete mat🙂
no napriklad ak niekto nechce sa hybat nech lovi pokemonov
@zuzaneckanr Najväčšia tragédia, že som si kúpil niekoľko kíl zelenej kávy, ja namiesto chudnutia so pribral na váhe!
Ma niekto taku skusenost.mna po piti zelen.kavy velmi bolel zaludok.a bola aj chutovo hnusna
S tou zelenou kavou to asi bude podobne ako s bicyklom alebo inym cvicenim. Ocakavat velke vysledky v schudnuti po troch dnoch bicyklovania je nezmysel. Treba to robit pravidelne, dlhsi cas.
Nasiel som k tejto teme zaujimavy clanok http://www.pluska.sk/izdravie/chudnutie/novy-di...
😉 😉
Ja som mala fitness kavu stala okolo 10€ neviem ci pomohla prave ona ale zmenila som aj stravovanie a podarilo sa mi schutnuut... ale chutovo bola vyborna
ja som vyskusala viac diet, vzdy s jojo efektom. potom som stretla cloveka, ktory mi zmenil zivot, a to doslova 🙂 nie len co sa tyka postavy, ale aj zdravia. kava, tablety na chudnutie alebo nejaka, hocijaka dieta aj ked funguju, tak vzdy len nachvilu, nikdy nie bez jojo efektu. treba sa nastavit na zdravu vyzivu, detox, ocistu a to denne a celozivotne. ak ma niekto zaujem o info ako na to a co ozaj pomaha, napiste mi, rada posuniem info dalej 🙂
@squishy dobry vecer poprosim vas o info mojej kamaratke uz si nevie rady ma vysku170 a 62 kg vyskusala uz vsetko a nie a nie zhodit 5 -7 kg nie je na taku vahu zvyknuta aspon jej takou cestou pomozem sice ja na jej mieste by som to neako neiesila kazdy jej hovory ze ku vyske je ok ale ona nie tak vdaka za info pekny vecer
Dievčatá, len tak pre zaujímavosť:
Oznámenie o nebezpečnom výrobku Slimming Coffe Lishou
http://www.svssr.sk/potraviny/info_Slimming_Cof...
@tereziaeva dík za info
tak baby naďalej kupujte čínske šmejdy 😒 , píšu tam na stránke štátnej veterinárnej a potravinovej správy, že hoci Slimming Coffe Lishou má byť čisto prírodný produkt, je v nej aj zakázaná syntetická látka SIBUTRAMÍN, ktorá síce spôsobuje chudnutie, lebo navodzuje pocit nasýtenia, ale môže poškodiť kardiovaskulárny systém.....
Ahojte, ak mate doma zelenu kavu a mate problem s jej chutou, tak skuste ju trosku uprazit (asi tak do skoricovej farby). Takto upravena kava sa problemov da zomliet aj doma na mlynceku, bude vyrazne pitelnejsia, ziska prijemnu chut 👌.Zaroven tak nestratite vsetky vyhody zelenej kavy, tak ako pri ciernej kave. Nizsie najdete aj fotky mojho experimentu 🙂 🙂 .
Na poslednej fotke je uz ciri, prefiltrovany napoj .
@elenamart ahoj a kde sa da kupit ?? mate skusnost ??
@lucinka10011 ježiš lucinka, teraz je tu vyššie odkaz, že je v nej sibutramin zakázaná látka, ktorá môže spôsobiť srdcovo-cievne ťažkosti a Ty ju napriek tomu chceš?
@buckovak hmm necitala som prispevky
@lucinka10011 tak si pozri odkaz od tereziaeva vyššie na veterinarnu spravu, je to tam rozpísané, lebo klamú , že je káva lishou čisto prírodná- pritom je v nej syntetický sibutramín. A čo je najhoršie na veterine je to už od 2.1.2015 a na stránke spalovace-tukov je tam stále aj dnes KLAMSTVO, že je to čisto prírodné. Ano chudne sa z neho ale za cenu možného poškodenia zdravia, to by som neodporúčala nikomu...
@buckovak fuhaaa a co hovoris na tu zelenu kavu co maju v lekarnach?
@lucinka10011 ja sa Ti priznám, že ja neverím na nič z toho, takže som neskúšala ani nebudem, chystám sa zas radšej cvičiť Jillian Michaels 🙂
ani rôzne tabletky nefungujú, hoci je tu dosť diskusií o nich, ale aj tam ich chvália len predajcovia...
@buckovak konecne niekto zdiela rovnaky nazor aky mam aj ja 🙂