Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
Tiez mi pride cudne, ze dnes niekto veri na "zazrak"...Ktovie, preco je potom tolko obeznych ludi, nielen u nas...
@natuska87 No lebo toľko ich verí všetkým tým nezmyslom na "chudnutie" a žerú ďalej a potom vyplakávajú, že znovu pribrali a nič im nezaberá - a takto stále dookola.....Ja keď niekedy natrafím na nejakú tú reality show kde idú dole z 200kg a viac tak mi je na grcanie - ja nechápem len jedno - ako sa normálny človek dopracuje k takej váhe alebo ako mu to môže dovoliť rodina, priatelia.....Aj ja sa rada najem vecí, ktoré by sa až tak nemali (ale viem, že všetko s mierou), ale si neviem predstaviť, že sa takto "vyžeriem".....
@1beatka1 Ano...Môze byt rozdiel akurat v koncentracii vytažku /ak tam nie je iba stopove množstvo /...Zel.caj napomaha spalovanie tukov a pod. tak, ako mnozstvo inych "vyzivovych doplnkov"...Ale nic nefunguje bez upravy stravy, zvysenia fyzickej zataze.Takze, mudro a malo papat a velmi veeeeela sa hybat, potom pit čaj...Tak nejako...
@natuska87 je to tak. Bez upravy jedalnicka a zivotneho stilu sa nikam nepohneme, ak nam ide o chudnutie. Zelena kava ani ziadne ine zazracne tabletky to za nas nespravia. Ja zelenu kavu chapem ako pomocku, ktora pomoze k dosiahnutiu rychlejsich vysledkov. Trosku si clovek obmedzi prijem cukrov a sacharidov, trosku si dopraje viac pohybu denne, napr. 20 minut chodze navyse. K tomu bude pit 1-2 salky zel. kavy, tak vysledok moze nastupit rychlejsie. Nie je to vsak otazka dni, ale skor tyzdnov az mesiacov. Kazdy mame iny metabolizmus, ine hladiny hormonov, ine fungovanie genov. Hlavne treba byt trpezlivy a vydrzat.
A ja si myslim ze bez dakych zmien v jedalnicku,samotne pitie kavy nepomoze,ja ju pijem uz asi mesiac a islo okolo 5kg dolu ale ja som prestala jest sladkosti na ktore som bola zavisla,cipsy,chleba nahradu mam cerealne pecivo
Ahojte 🙂 ja berem kávu asi 3týždne a schudla som 6 kíl , neobmedzila som nič v jedálničku a pijem ju 3X denne ;)
@kacenka1518 a ktoru mas kde.kupujes
@kacenka1518 napíš prosím meno a výrobcu. Dakujem
Ahojte. Od piatku (9.9.) pijem zelenu kavu ale upravila som aj jedalnicek a 2kg mam dole
Len pre informaciu
@siska8800
@grenka
@ali08
@grenka
odroda vyssie uvedenej mletej zelenej kavy je s velkou pravdepodobnostou robusta. Pisem to len preto, lebo je dobre vediet co pijete. Asi vsetci viete, ze v zasade existuju dva druhy odrod. Arabika a Robusta.
Robusta je povazovana za menej kvalitnu odrodu. Je menej narocna na pestovanie, preto jej cena je vyrazne nizsia ako u arabiky. Za ucelom znizenia ceny casto ju pridavaju do kavovych zmesi. Obsahuje 2x tolko kofeinu, ako arabika.

Ja som pila zelenu kavu,ako zrnkovu a kavu a ani kilo neslo dole..