icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

bibianas
20. aug 2016

Ja som pila zelenu kavu,ako zrnkovu a kavu a ani kilo neslo dole..

rina111
24. aug 2016

@samanta36 Dobrý deň a mohli by ste napísať akú značku ?

ilailka
5. sep 2016

@evittam viem,ze je neskoro,ale neda mi.Malinovy keton som mala objednany z Ameriky a mozem Ti povedat,ze vcase,ked som ho jedla,som este pribrala

1beatka1
5. sep 2016

@rina111 ahoj ja som si teraz objednala kavu na chudnutie viac info dam cez spravu napiš ak maš zaujem. 🙂

evittam
5. sep 2016

@ilailka A? Čo s tým mám ja? Ja podobné veci nekupujem a ani im neverím. Nemala táto správa byť náhodou pre niekoho iného. Ja sa tu skôr snažím každému slušne vysvetliť, že neexistuje produkt na chudnutie.🙂

natuska87
5. sep 2016

Tiez mi pride cudne, ze dnes niekto veri na "zazrak"...Ktovie, preco je potom tolko obeznych ludi, nielen u nas...

bibianas
5. sep 2016

@1beatka1 mas aj vysledok?

evittam
5. sep 2016

@natuska87 No lebo toľko ich verí všetkým tým nezmyslom na "chudnutie" a žerú ďalej a potom vyplakávajú, že znovu pribrali a nič im nezaberá - a takto stále dookola.....Ja keď niekedy natrafím na nejakú tú reality show kde idú dole z 200kg a viac tak mi je na grcanie - ja nechápem len jedno - ako sa normálny človek dopracuje k takej váhe alebo ako mu to môže dovoliť rodina, priatelia.....Aj ja sa rada najem vecí, ktoré by sa až tak nemali (ale viem, že všetko s mierou), ale si neviem predstaviť, že sa takto "vyžeriem".....

1beatka1
5. sep 2016

@bibianas ešte osobne nemam ale čo to beru už mesiac tak ano niektore aj 5kg dole maju.

natuska87
5. sep 2016

@1beatka1 U nas, v meste, ju ponuka kazda restauracia a kaviaren...Nie pre "povest", ale ako lákadlo...

1beatka1
5. sep 2016

@natuska87 ja som si objednalavo forme tabletiek.

evittam
5. sep 2016

@1beatka1 Určite, a nehýbu sa, jedia mastné, vyprážané a podobne- vôbec sa v strave neobmedzujú....a chudnú len na základe "zázračných tabletiek".... 😅

natuska87
5. sep 2016

@1beatka1 Ano...Môze byt rozdiel akurat v koncentracii vytažku /ak tam nie je iba stopove množstvo /...Zel.caj napomaha spalovanie tukov a pod. tak, ako mnozstvo inych "vyzivovych doplnkov"...Ale nic nefunguje bez upravy stravy, zvysenia fyzickej zataze.Takze, mudro a malo papat a velmi veeeeela sa hybat, potom pit čaj...Tak nejako...

papanasa
5. sep 2016

@natuska87 je to tak. Bez upravy jedalnicka a zivotneho stilu sa nikam nepohneme, ak nam ide o chudnutie. Zelena kava ani ziadne ine zazracne tabletky to za nas nespravia. Ja zelenu kavu chapem ako pomocku, ktora pomoze k dosiahnutiu rychlejsich vysledkov. Trosku si clovek obmedzi prijem cukrov a sacharidov, trosku si dopraje viac pohybu denne, napr. 20 minut chodze navyse. K tomu bude pit 1-2 salky zel. kavy, tak vysledok moze nastupit rychlejsie. Nie je to vsak otazka dni, ale skor tyzdnov az mesiacov. Kazdy mame iny metabolizmus, ine hladiny hormonov, ine fungovanie genov. Hlavne treba byt trpezlivy a vydrzat.

natuska87
6. sep 2016

@papanasa Presne tak...

evita30
10. sep 2016

A ja si myslim ze bez dakych zmien v jedalnicku,samotne pitie kavy nepomoze,ja ju pijem uz asi mesiac a islo okolo 5kg dolu ale ja som prestala jest sladkosti na ktore som bola zavisla,cipsy,chleba nahradu mam cerealne pecivo

bibianas
10. sep 2016

@evita30 veru tak

papanasa
10. sep 2016

@evita30 parada 👍

evittam
10. sep 2016

@evita30 Pri takej zmene by si určite schudla aj bez pitia tej kávy - ale ak ti chutí tak je jedno vlastne či ju piješ alebo nie. 😉

kacenka1518
11. sep 2016

Ahojte 🙂 ja berem kávu asi 3týždne a schudla som 6 kíl , neobmedzila som nič v jedálničku a pijem ju 3X denne ;)

grenka
11. sep 2016

@kacenka1518 a ktoru mas kde.kupujes

ali08
11. sep 2016

@kacenka1518 napíš prosím meno a výrobcu. Dakujem

siska8800
14. sep 2016

Ahojte. Od piatku (9.9.) pijem zelenu kavu ale upravila som aj jedalnicek a 2kg mam dole

grenka
14. sep 2016

@siska8800 aku mas a odkial?

siska8800
14. sep 2016

@grenka u nas v CBA

evittam
14. sep 2016

@siska8800 😀 Ale určite to nebude tou zelenou kávou - a ostatné som ti napísala v inej téme. 😉

papanasa
16. sep 2016

Len pre informaciu
@siska8800
@grenka
@ali08
@grenka
odroda vyssie uvedenej mletej zelenej kavy je s velkou pravdepodobnostou robusta. Pisem to len preto, lebo je dobre vediet co pijete. Asi vsetci viete, ze v zasade existuju dva druhy odrod. Arabika a Robusta.
Robusta je povazovana za menej kvalitnu odrodu. Je menej narocna na pestovanie, preto jej cena je vyrazne nizsia ako u arabiky. Za ucelom znizenia ceny casto ju pridavaju do kavovych zmesi. Obsahuje 2x tolko kofeinu, ako arabika.

veva15
16. sep 2016

@lubka555 vies mi napisat nazov tych taliet ci kavy?

veva15
16. sep 2016

@33jarka33 prosim Vas viete mi dat nazov?

squishy
16. sep 2016

@veva15 - prosim, never ziadnym tabletkam ani kave. Ak drzis dietu, jasne, schudnes. Prestanes drzat dietu, priberes. A castokrat aj viac, ako si schudla. Musis zmenit zivotny styl, stravovanie, pohyb, inak to preoste nepude 🙂