icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

amoremia
7. mar 2014

@zelenakava ahoj možem sa opytať konkretne o ake tabletky išlo ? ak by si mala link bola by som vdacna dakujem 😉

lenyy
11. mar 2014

@niki252 ahoj.mam otazocku.neznizovali tie tieto tbl moc tlak?

niki252
11. mar 2014

ahoj no tak vzdy ked som sa prudsie postavila tak ma riadne zatocilo 🙂 cize urcite musis s tym aj ratat...

yyxx
13. mar 2014

😀 NENALETTE . Je to zasa to iste. Schudnete len si kupte !!! Osobne som to vyskušal . Užíval som tie tablety poctivo lebo som chel vediet ci to naozaj fumguje. NEFUNGUJE. Je to dalšie tahanie penazi od ludi. Nedajte sa oklamat ! je to blud !!! neschudnete vy ale vasa penazenka schudne urcite !! 😢 😠

sila12
16. mar 2014

@adka_8 naozaj ti pomohol prosim ta povec mi us nemam co robit abi som schudla a skadal si kupila tu kavu dakujem ☹

adka_8
16. mar 2014

@sila12
u nas stoji 30€ krabička-skoro mi oči vypadli :D z aaaleky.cz som to objednavala v maji 2013 za 7€,no poštovne je 10,my sme viacerí objednali,no schudla som pekne od nej,-ale musíš mat pohyb fakt-ak sa nehybeš-smola,moj brat šiel dole s 22 kg od nej,ale chlapi maju lepší metabolizmus ako my,podla mna-pije sa rano na lačny žaludok a na mna mala taky učinok,že som doobeda hladna nebola-zo začiatku to bolo divne zvyknut si, a pije sa 15 dni a mesiac pauza

sisela
25. mar 2014

Ahojte vsetci, ja som skusala viacero tabliet zo zelenej kavi ale ziadne nefungovali, potom mi kamaratka odporucila slimming coffe, instantnu kavu a z tej som schudla za dva mesiace 17kg. Je to super vecicka. Uzju nepijem mesiac a nic som naspet nepribrala.

alex16
27. mar 2014

@sisela
Ahoj , kde ju viem zohnať a koľko stojí ? Ako si bola zdravotne na tom keď si ju pila ? Nemala vedľajšie účinky ? Ja potrebujem zhodiť asi 10 kg. Veľmi by si mi pomohla...

sisela
28. mar 2014

No kamaratka mi ju poslala postou za 26e 14 sackou. No mne teda nebolo vobec zle, aj ked som od par bab pocula ze sa im tocila hlava.kupila som si styri balenia. No ak chces mozem sa jej spýtať ci ju este neposle, ak si niekde z Košíc

28031970
30. mar 2014

Ja som užívala skoro tri týždne zel.kávu a nič.Neschudla som ani deko,je to naozaj blud,chcú z ľudí len vyťiahnuť peniaze.Je to pravda ako mi povedal môj syn,že z tých liekov schudne len moja peňaženka nie ja.

edita84
31. mar 2014

kočky ja som si nakoniec nekúpila yelenú kávu ale kúpila som si tento čaj "spalovač tukov" a už som dala dole 5 kg za asi 2 tyždne http://ke.potraviny.eu/kava-caj/caj/porciovany-... a stojí niečo do 2 € treba skústiť aj toto a ani chuťovo nie je zlý (majú aj jablkovo škoricový)

pigacik
31. mar 2014

dobry den este predavate tablety????

lucifera
1. apr 2014

@sisela ahoj...a neziaduce ucinky?napr.zeby sposobovala vela ,,energie,,..?v lekarni maju v tbl.forme a zajednala som si jedny..95ks za 19,90€..dufam, ze nieco pojde dole..neocakavam nic extra,ale ze nastartuje organizmus.... 🙂

ingrianna
3. apr 2014

@edita84 to fakt? z puerhu? a nič si pritom nerobila naviac? žiadne cvičenie, extra pohyb, menej jedla? kolko si ho vypila denne? ďakujem

edita84
4. apr 2014

@ingrianna áno fakt, čo sa pohybu týka tak teray ked je pekne chodíme viac na prechádzky s drobcom a papať nemám čas takže niekedy len 2x za deň papám, pijem ho asi 3x 750 ml je to viac ako odporúčaná dávka ale chutí mi 🙂 síce si doň dám 1 kocku cukru :D

ingrianna
4. apr 2014

@edita84 fúha, našla som hodnotenie tohto čaju: Co ukázaly testy: Tento čaj hodnotí odborníci z VŠCHT v Praze nejhůře. Zdravotní tvrzení je nepovolené a zavádějící. Pokud výrobce v doplňkové informaci uvádí minerální látky a vitaminy, a pokud z tvrzení vyplývá, že potravina je jejich významným zdrojem, je potom povinen uvést jejich hodnoty. Rozbory prokázaly, že tento čaj obsahuje nadlimitní množství reziduí pesticidů.... viac na http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-...

anatalia77
4. apr 2014

@ingrianna tak ja som si tento caj raz kupila v akcii,chut nic moc,dobre ma poprehanal,ale efekt ziadny..

katahulienka
5. apr 2014

@niki252 Ahoj Niki, ja by som ťa chcela veľmi pekne poprosiť či nevieš názov tých tabletiek na chudnutie resp. či sa to nedá cez teba nejak objednať. Už sa mi to totiž stalo, že som si ich kúpila a bol to podvod, nič sa nedialo...Prosím ťa ak je to možné, tak by som si ich cez teba objednala od tej tvojej kamošky z Fitka. Rada by som to vyskúšala. Napíš mi prosím či je to možné.

Ďakujem veľmi pekne.

niki252
5. apr 2014

katahuhulienka
ahoj no tabletky už nemá, ale jedine ak by si chcela kávu .. tá je podla mojho názoru urcite lepsia. cena tam je 2,50za kus - pri vacsom odbere sa da dohodnuť na cene. s tým že minimálne odporucam aspon 5ks ..a sama uvidis je tam aj garancia vratenia penazi aj by si encitila ziadne z avizovanych priznakov- ktore dokazuju zaroven aj pravost kávy.,)

vagabondu
Odpoveď bola odstránená
sissiy
8. apr 2014

Kávu najdeš za dobre ceny na facebook na :https://www.facebook.com/pages/Káva-na-chudnutie/148327...

sisela
9. apr 2014

@lucifera ahoj. No mala som viac energie aspon som poriadne poupratovala hi hi ale aj som si vedela poobede pospat z drobcom. Papala som stale ako predtym, ale v mensi ch mnozstvach, kava vlastne sposobuje ze sa v zaludku spravi zele takze ta nauci ake porcie si mas nakladat.

lucifera
9. apr 2014

@sisela ahoj..no, ja ju jem momentalne, ale veru energiu nejako extra nemam.....pokial si nedam energetak,energiu nemam...presne sa mi jedna o to, aby sa mi ,,zmensil,, zaludok a nepytal stale jest 😀

vagabondu
Odpoveď bola odstránená
kuwait
11. apr 2014

@vagabondu tak to by niektori boli uz len chodiace kostry a predsa su tucni 😀

vagabondu
Odpoveď bola odstránená
vagabondu
Odpoveď bola odstránená
vagabondu
Odpoveď bola odstránená
lenz
13. apr 2014

ahojte mne to vobec nepomohlo este som pribrala jedine v com to bolo supeeer ze som bola plna energie ako naspiiidovana vevericka :D ...skoda penazii baby fakt !!!