Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?
čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
ahoj no tak vzdy ked som sa prudsie postavila tak ma riadne zatocilo 🙂 cize urcite musis s tym aj ratat...
😀 NENALETTE . Je to zasa to iste. Schudnete len si kupte !!! Osobne som to vyskušal . Užíval som tie tablety poctivo lebo som chel vediet ci to naozaj fumguje. NEFUNGUJE. Je to dalšie tahanie penazi od ludi. Nedajte sa oklamat ! je to blud !!! neschudnete vy ale vasa penazenka schudne urcite !! 😢 😠
@sila12
u nas stoji 30€ krabička-skoro mi oči vypadli :D z aaaleky.cz som to objednavala v maji 2013 za 7€,no poštovne je 10,my sme viacerí objednali,no schudla som pekne od nej,-ale musíš mat pohyb fakt-ak sa nehybeš-smola,moj brat šiel dole s 22 kg od nej,ale chlapi maju lepší metabolizmus ako my,podla mna-pije sa rano na lačny žaludok a na mna mala taky učinok,že som doobeda hladna nebola-zo začiatku to bolo divne zvyknut si, a pije sa 15 dni a mesiac pauza
Ahojte vsetci, ja som skusala viacero tabliet zo zelenej kavi ale ziadne nefungovali, potom mi kamaratka odporucila slimming coffe, instantnu kavu a z tej som schudla za dva mesiace 17kg. Je to super vecicka. Uzju nepijem mesiac a nic som naspet nepribrala.
No kamaratka mi ju poslala postou za 26e 14 sackou. No mne teda nebolo vobec zle, aj ked som od par bab pocula ze sa im tocila hlava.kupila som si styri balenia. No ak chces mozem sa jej spýtať ci ju este neposle, ak si niekde z Košíc
Ja som užívala skoro tri týždne zel.kávu a nič.Neschudla som ani deko,je to naozaj blud,chcú z ľudí len vyťiahnuť peniaze.Je to pravda ako mi povedal môj syn,že z tých liekov schudne len moja peňaženka nie ja.
kočky ja som si nakoniec nekúpila yelenú kávu ale kúpila som si tento čaj "spalovač tukov" a už som dala dole 5 kg za asi 2 tyždne http://ke.potraviny.eu/kava-caj/caj/porciovany-... a stojí niečo do 2 € treba skústiť aj toto a ani chuťovo nie je zlý (majú aj jablkovo škoricový)
dobry den este predavate tablety????
@edita84 fúha, našla som hodnotenie tohto čaju: Co ukázaly testy: Tento čaj hodnotí odborníci z VŠCHT v Praze nejhůře. Zdravotní tvrzení je nepovolené a zavádějící. Pokud výrobce v doplňkové informaci uvádí minerální látky a vitaminy, a pokud z tvrzení vyplývá, že potravina je jejich významným zdrojem, je potom povinen uvést jejich hodnoty. Rozbory prokázaly, že tento čaj obsahuje nadlimitní množství reziduí pesticidů.... viac na http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-...
@ingrianna tak ja som si tento caj raz kupila v akcii,chut nic moc,dobre ma poprehanal,ale efekt ziadny..
@niki252 Ahoj Niki, ja by som ťa chcela veľmi pekne poprosiť či nevieš názov tých tabletiek na chudnutie resp. či sa to nedá cez teba nejak objednať. Už sa mi to totiž stalo, že som si ich kúpila a bol to podvod, nič sa nedialo...Prosím ťa ak je to možné, tak by som si ich cez teba objednala od tej tvojej kamošky z Fitka. Rada by som to vyskúšala. Napíš mi prosím či je to možné.
Ďakujem veľmi pekne.
katahuhulienka
ahoj no tabletky už nemá, ale jedine ak by si chcela kávu .. tá je podla mojho názoru urcite lepsia. cena tam je 2,50za kus - pri vacsom odbere sa da dohodnuť na cene. s tým že minimálne odporucam aspon 5ks ..a sama uvidis je tam aj garancia vratenia penazi aj by si encitila ziadne z avizovanych priznakov- ktore dokazuju zaroven aj pravost kávy.,)
Kávu najdeš za dobre ceny na facebook na :https://www.facebook.com/pages/Káva-na-chudnutie/148327...
ahojte mne to vobec nepomohlo este som pribrala jedine v com to bolo supeeer ze som bola plna energie ako naspiiidovana vevericka :D ...skoda penazii baby fakt !!!

@zelenakava ahoj možem sa opytať konkretne o ake tabletky išlo ? ak by si mala link bola by som vdacna dakujem 😉