icon

Ženské brušné "svaly"

leuska170909
27. jún 2020

Ahojte som baba , a chcela by som poprosiť či by niekto nevedel nejaké cviky na brucho (ale nechcem mať tehličky ani nič ) iba pekne brucho 🙂
Dakujem

amelia000
27. jún 2020

@leuska170909 vies ze pekne brucho sa robi hlavne v kuchyni?

s_a
27. jún 2020

No tak ked nechceš tehličky tak asi fakt len stravou.. Ja som nikdy nepatrila k tým chudunkym ženám, ale po chvíli cvičenia brucha som jemný náznak tehliciek mala

s_a
27. jún 2020

Pripadne fakt len par cvikov na brucho občas, bez záťaže..

eliska13
27. jún 2020

@leuska170909 na YouTube je 8 minútové video na brušáky skús nájsť, keď nie hodim neskôr link kamoška podľa toho cvici

miskooo1987
27. jún 2020

Brušný tuk sa spaľuje v kuchyni, ako napísala diskutujúca vyššie... tiež dosť pomôžu veci ako beh, bycikel a podobne (ale to je zase len ta kuchyňa z inej strany...)

miskooo1987
27. jún 2020

@miskooo1987 ako trosku pomôže, cvičiť priečne brušné svaly, a necvicit priamy brušný sval, ak nechceš kocky, to ti spraví plochu ... ale cvičenie týchto svalov ti nepomôže zbaviť sa brušného tuku nijako.

majamat
27. jún 2020

skus plank. netrva dlho, je to jednoduche cvicenie. ak ho budes citit poctivo, neviem ci by si bola bez tehliciek. fakt netusim,. ja som sa dostala tak maximalne na 45sec, lebo udrzat moje tazke telo je o dost horsie, ako stihle telo. 😀
daj do google a najde ti to, aj s rozpisom, ako cvicit.