icon

Zjem veľa za 8 hodinovú pracovnú zmenu?

jaq
7. mar 2022

Zdravim zeny, chcem sa opytat, ze si za 8hod pracovnu dobu zjem vela:
Ranajky jemne vlocky, quiou zaliate kokosovym mliekom
Desiata banan (obcas aj jablcko)
Obed 2platky bielkovinoveho chleba a vysoko %sunka
Olovrant jablko

Kolegyna mi tvrdi ze jem vela.

Strana
z3
chadkroeger
7. mar 2022

@jaq a aky typ práce mas? sedavu, alebo si stale v pohybe?

jaq
autor
7. mar 2022

@chadkroeger sedavu, doma som na bezeckom pase

suzitok
7. mar 2022

Ja by som toto všetko zjedla na jeden šup...pre mna extremne málinko..

sisa_s
7. mar 2022

@jaq ja by som umrela od hladu pri takomto jedalnicku 😀

lucik194
7. mar 2022

maximalne zle stravovanie, ten obed nevies vymenit za varenu stravu
inak zjes malo, kolegyna nech sa stara o seba

lilianka28
7. mar 2022

Obed máš veľmi ale naozaj veľmi slabý. Aj to aj na sedavú prácu.
Ovocný olovrant nahraď radšej zeleninou.

jani727
7. mar 2022

jem tak isto a na obed by mi chlieb a šunka nestačil, jem klasicky vydatny obed a nepribriem max 1 kg za rok ktore potom schudnem.

a_alexandra_a
7. mar 2022

@jaq Je to veľmi málo. Takýmto jedálničkom si dláždiš cestu k priberaniu, lebo telo naučíš fungovať s minimálnym prísunom stravy = energie a preto si bude "odkladať"

bibina32
7. mar 2022

@jaq máličko, chýba mi tam na obed varené jedlo.

mata1001
7. mar 2022

Ja mám tiez sedave zamestnanie 8h a zjem...ranajky -rozok so sunkou, čaj
Desiatu nemam
Obed klasicky obed -ryza, maso, alebo čo navarim bez polievky
Olovrant nemam
Večera co chladnička dala...
Tak si porovnaj...
Mam kolegyne co ani neranajkuju, len obeduju...a naopak kolegyne co maju na ranajky kašu, ovocie alebo jogurt...desiatu nema ani jedna...

chadkroeger
7. mar 2022

@jaq sedáva robota = cca 1400kcal ak aktívne necvicis. Tak si to hod do kalorickych tabuliek 🙂 je jedno koľko prijmes v robote a koľko doma, doležite je ten sucet 🙂

tinapa
7. mar 2022

@jaq Ty si robíš asi srandu, nie?

jaq
autor
7. mar 2022

@tinapa nie nemam dovod

medyna
7. mar 2022

@jaq no teraz som v rozpakoch ... ja zjem väčšinu toho, čo si vymenovala, na raňajky .... mám sedavé zamestnanie ale aktívny voľný čas. JEM VEĽA????

evaachesa
7. mar 2022

Kolegyňa to určite myslela ironicky 🙄 pri takomto množstve by sa nenasytilo ani 5 ročné dieťa 🤨

siska53
7. mar 2022

@jaq cooo? To je dost malo podla mna..

evaachesa
7. mar 2022

@tinapa jasné že si robí srandu 😁 v inej diskusii dokáže žena vypiť 5 litrov sladenej vody a v tejto zase skoro nič nezje ... Žeby jeden a ten istý vtipalek? 😁

littlefiona
7. mar 2022

@jaq a večera je aká, celá chladnička, lebo od hladu už ani nevidíš?🙂😉

zuzubb007
7. mar 2022

To ako vtip, to tak na ranajky a desiatu by som zjedla a kde je vareny obed? Kolegyna nech sa laskave stara o seba by som jej odkazala

medyna
7. mar 2022

@littlefiona bez srandy teraz .. keby som takto jedla cez deň, večer fakt zruším celú chladničku ... veď to ako vrabček, strašne málo .... ja mám ranajky, desiatu, plný obed (polievka a druhé jedlo) a večer sa snažím už len jogurt, prípadne niečo ľahké... ale tak, viete ako to chodí, niekedy sa dá,niekedy nie ....

luccija
7. mar 2022

@jaq čo potom jedáva kolegyňa?na mňa je to, čo píšeš malo.Olovrant jablko je nič ja by som sa potom večer nevedela dojest, keď by som nemala normálny obed mäso s niečím..

jaq
autor
7. mar 2022

Nerobim si srandu, naozaj tolko zjem doobeda a na veceru mam zvyčajne zeleninu s masom, rybami. Len jej asi sa zda vela lebo jem o 7, 9,12 a 14.00

medyna
7. mar 2022

a čo jej vlastne do toho, koľko ješ? Závidí Ti jedlo, alebo čo?

littlefiona
7. mar 2022

@medyna tak ja napríklad neraňajkujem, lebo dodržiavam prerušovaný pôst. Ale obed musí byť polievka a veľa, veľa mäsa so zeleninou alebo šalátom, olovrant proteinová tyčinka a orechy a večera, kopa vajec, slaniny a syra. A pred spaním ešte kazeín. Len ja cvičím 4krát do týždňa silový tréning a telo pýta bielkoviny.

tinapa
7. mar 2022

@jaq Veď ale, to akoby anorektička písala, že ..jem veľa?...štipku za deň.. Na obed 1 chlebík so sunkou?, veď obed má byť teplá varená strava...teda, ako kto chce, samozrejme.. Chceš asi schudnúť, to aj ja, teda.. Tak si zober z domu napr. misku šalátu so zelenienou a kúskami chudého mäsa, a pod.ľahké jedlo.. Však energiu potrebuješ.. Môj názor..

sisa_s
7. mar 2022

@jaq jes tolko zo zvyku, viac nepocitujes hlad alebo si na diete, lebo chces schudnut?

tinapa
7. mar 2022

Oči sa mi prevracajú.. Ja by som tiež večer potom celú chladničku zrušila..

h2
7. mar 2022

A nerobí si náhodou z teba srandu tá Tvoja kolegyňa? Nie je to nejaký druh irónie, ktorý si nepostrehla?

suzitok
7. mar 2022

Mna zaujima, co jedava kolegyňa?

tinapa
7. mar 2022

@jaq Riaď sa sebou, nie kolegyňou..

Strana
z3