Zjem veľa za 8 hodinovú pracovnú zmenu?
Zdravim zeny, chcem sa opytat, ze si za 8hod pracovnu dobu zjem vela:
Ranajky jemne vlocky, quiou zaliate kokosovym mliekom
Desiata banan (obcas aj jablcko)
Obed 2platky bielkovinoveho chleba a vysoko %sunka
Olovrant jablko
Kolegyna mi tvrdi ze jem vela.
@chadkroeger sedavu, doma som na bezeckom pase
Ja by som toto všetko zjedla na jeden šup...pre mna extremne málinko..
maximalne zle stravovanie, ten obed nevies vymenit za varenu stravu
inak zjes malo, kolegyna nech sa stara o seba
Obed máš veľmi ale naozaj veľmi slabý. Aj to aj na sedavú prácu.
Ovocný olovrant nahraď radšej zeleninou.
jem tak isto a na obed by mi chlieb a šunka nestačil, jem klasicky vydatny obed a nepribriem max 1 kg za rok ktore potom schudnem.
@jaq Je to veľmi málo. Takýmto jedálničkom si dláždiš cestu k priberaniu, lebo telo naučíš fungovať s minimálnym prísunom stravy = energie a preto si bude "odkladať"
Ja mám tiez sedave zamestnanie 8h a zjem...ranajky -rozok so sunkou, čaj
Desiatu nemam
Obed klasicky obed -ryza, maso, alebo čo navarim bez polievky
Olovrant nemam
Večera co chladnička dala...
Tak si porovnaj...
Mam kolegyne co ani neranajkuju, len obeduju...a naopak kolegyne co maju na ranajky kašu, ovocie alebo jogurt...desiatu nema ani jedna...
@jaq sedáva robota = cca 1400kcal ak aktívne necvicis. Tak si to hod do kalorickych tabuliek 🙂 je jedno koľko prijmes v robote a koľko doma, doležite je ten sucet 🙂
Kolegyňa to určite myslela ironicky 🙄 pri takomto množstve by sa nenasytilo ani 5 ročné dieťa 🤨
@jaq a večera je aká, celá chladnička, lebo od hladu už ani nevidíš?🙂😉
To ako vtip, to tak na ranajky a desiatu by som zjedla a kde je vareny obed? Kolegyna nech sa laskave stara o seba by som jej odkazala
@littlefiona bez srandy teraz .. keby som takto jedla cez deň, večer fakt zruším celú chladničku ... veď to ako vrabček, strašne málo .... ja mám ranajky, desiatu, plný obed (polievka a druhé jedlo) a večer sa snažím už len jogurt, prípadne niečo ľahké... ale tak, viete ako to chodí, niekedy sa dá,niekedy nie ....
Nerobim si srandu, naozaj tolko zjem doobeda a na veceru mam zvyčajne zeleninu s masom, rybami. Len jej asi sa zda vela lebo jem o 7, 9,12 a 14.00
a čo jej vlastne do toho, koľko ješ? Závidí Ti jedlo, alebo čo?
@medyna tak ja napríklad neraňajkujem, lebo dodržiavam prerušovaný pôst. Ale obed musí byť polievka a veľa, veľa mäsa so zeleninou alebo šalátom, olovrant proteinová tyčinka a orechy a večera, kopa vajec, slaniny a syra. A pred spaním ešte kazeín. Len ja cvičím 4krát do týždňa silový tréning a telo pýta bielkoviny.
@jaq Veď ale, to akoby anorektička písala, že ..jem veľa?...štipku za deň.. Na obed 1 chlebík so sunkou?, veď obed má byť teplá varená strava...teda, ako kto chce, samozrejme.. Chceš asi schudnúť, to aj ja, teda.. Tak si zober z domu napr. misku šalátu so zelenienou a kúskami chudého mäsa, a pod.ľahké jedlo.. Však energiu potrebuješ.. Môj názor..
Oči sa mi prevracajú.. Ja by som tiež večer potom celú chladničku zrušila..
A nerobí si náhodou z teba srandu tá Tvoja kolegyňa? Nie je to nejaký druh irónie, ktorý si nepostrehla?
Mna zaujima, co jedava kolegyňa?

@jaq a aky typ práce mas? sedavu, alebo si stale v pohybe?