icon

Zjete na posedenie balík cukríkov?

29. jún 2022

baby viete aj vy zjesť na posedenie čo sú napríkad haribo gumenne cukríky alebo hocijaké iné cukríky len tak proste si sadnete napríklad ku telke a jete až cely balík? neni to nejako moc?

Strana
z2
dzulik_
29. jún 2022

Nie 🤦🏻‍♀️ ani celú čokoládu a pod.

marca12
29. jún 2022

Pocas pms nemam problem zjest aj 2 balenia cukrikov,zajest ich cokoladou a zapit kofolou 🤣 ostatne dni v mesiaci sladke nejem iba ked mam mat svoje dni

ivangeline
29. jún 2022

Nejem cukriky. Vedela som niekedy celu velku Milka cokoladu...teraz uz len polku,ked mi je na nic.. :D Spm na seba za to hrda! :D

biankaaaa
29. jún 2022

Cukríky až tak nie , ale slane áno 🙄😁

alanko20
29. jún 2022

@marca12 mnam 🤣🤣🤣

zuzuliatko18
29. jún 2022

Gumenne veru ano, Bez problemov. Teraz musim ale schovavat pred potomkom🤣 Len zasuchocem a uz je nastupeny aj on😁 no snazim sa to obmedzovat, predsalen SA to uklada kde nechcem.

siska53
29. jún 2022

Nie som sice cukrikova, ale take lentilky ano . Alebo aj pol 100g coklady..

viestta
29. jún 2022

Áno. Tak 2x do roka keď mi napadne kúpiť si sumavske jahudky alebo mentolky v čokoláde. Niekedy ich zbastím uz cestou z obchodu. Ale pre 2 balíčky cukrikov ročne si ťažkú hlavu nerobim

kvietok2891
29. jún 2022

Ja som tak s čokoládou zjem sama celú čokoládu na posedenie najmä pred ms

elenkaba
29. jún 2022

Ja cukriky nie, lebo mi az tak nechutia, ale za dve veci by som dala aj hocico, a to je plechovka salka a zmrzlina hagenz daz, tieto 2 veci zosrotujem na posedenie a to si este vravim vzdy, ze rozdelim na viac dni, ale neda sa...tak ich kupujem len velmi zriedka, ostatne sladkosti si v pohode odopriem

Strana
z2