Zjete na posedenie balík cukríkov?
baby viete aj vy zjesť na posedenie čo sú napríkad haribo gumenne cukríky alebo hocijaké iné cukríky len tak proste si sadnete napríklad ku telke a jete až cely balík? neni to nejako moc?
Pocas pms nemam problem zjest aj 2 balenia cukrikov,zajest ich cokoladou a zapit kofolou 🤣 ostatne dni v mesiaci sladke nejem iba ked mam mat svoje dni
Nejem cukriky. Vedela som niekedy celu velku Milka cokoladu...teraz uz len polku,ked mi je na nic.. :D Spm na seba za to hrda! :D
Cukríky až tak nie , ale slane áno 🙄😁
Gumenne veru ano, Bez problemov. Teraz musim ale schovavat pred potomkom🤣 Len zasuchocem a uz je nastupeny aj on😁 no snazim sa to obmedzovat, predsalen SA to uklada kde nechcem.
Nie som sice cukrikova, ale take lentilky ano . Alebo aj pol 100g coklady..
Áno. Tak 2x do roka keď mi napadne kúpiť si sumavske jahudky alebo mentolky v čokoláde. Niekedy ich zbastím uz cestou z obchodu. Ale pre 2 balíčky cukrikov ročne si ťažkú hlavu nerobim
Ja som tak s čokoládou zjem sama celú čokoládu na posedenie najmä pred ms
Ja cukriky nie, lebo mi az tak nechutia, ale za dve veci by som dala aj hocico, a to je plechovka salka a zmrzlina hagenz daz, tieto 2 veci zosrotujem na posedenie a to si este vravim vzdy, ze rozdelim na viac dni, ale neda sa...tak ich kupujem len velmi zriedka, ostatne sladkosti si v pohode odopriem

Nie 🤦🏻♀️ ani celú čokoládu a pod.