icon

Zlá skúsenosti s fitkom Expreska v Petržalke

zdenka45
2. júl 2015

Ahojte, chcela som sa len podelit s neserioznostou tohto fitnesscentra a aby si aj ostatne mamicky dali pozor lebo mozete prist o peniaze tak ako ja. Kupila som si clenstvo v Expreske na Gessayovej v Petrzalke a vobec ma neupozornili ze maju nejake problemy a z nicoho nic ju zavreli a ja som prisla o peniaze, lebo som mala predplatene clenstvo na pol roka. Potom mi bolo povedane, ze si mozem odcvicit zaplatene mesiace v inej pobocke a kedze chodim niekedy do Poddunajskych Biskupic tak som sem tam ako mi to vyslo a isla cvicit tam ale do dochadzanie bolo otrasne. A teraz najlepsie: aj pobocku Expresky v Biskupiciach zavreli !!! Tak uz sa mi to cele nezdalo lebo na ich stranke sa tvaria ze fitnesscentra su otvorene ale zavadzaju a klamu zakaznika lebo to nie je pravda !!! Tak som si zavolala aj do inych bratislavskych pobociek a cuduj sa svete, aj Expreska v Karlovej Vsi zavreta, cislo nedostupne !!! Kedze mi tam byva kamoska tak som ju poprosila nech tam ide osobne a to fitko neexistuje !!! Je tam prazdna miestnost a na dverach oznam ze z financnych dovodov zavrete. Ak mate aj vy podobne skusenosti, podelte sa s nimi a upozornite aj svoje kamaratky o neserioznosti tejto firmy pretoze zavriet len tak zo dna na den 3 fitnesscentra behom par mesiacov urcite nie je v poriadku a moze sa to stat aj v dalsich pobockach.

bonaqa2013
2. júl 2015

@zdenka45 napíš na HNonline.sk tam nájdeš poradňa. ako sa to dá riešiť....Ja by som chcela peniaze naspať. Fitnes nie je najlecnejšia záležitosť..... ☹

lucinkab
2. júl 2015

teraz maju aj akciu na zlavomat.sk že na mesiac zadarmo 🙂

zdenka45
autor
2. júl 2015

nie nahodou zlavadna ? lebo na zlavomate som to nenasla... Inak aj tam ponukaju predaj kuponu do pobocky Karlova ves ktora je zavreta !!!

sonka_d
2. júl 2015

No my sme tak dopadli v Herkulese v Ruzinove. Prepadlo nam pol rocne vstupne, strata 100€..po par tyzdnoch otvoril fitko novy majitel, ale chcel aby sme si kupili novu permanentku. Zial nepochodis nijako.. ten stary v tomto pripade nevyplatil ani mzdy zamestnancom, nejake permanentky ho vobec nezaujimaju...

zdenka45
autor
2. júl 2015

@bonaqa2013 oni mi povedali ze to mozem odcvicit inde ☹

bonaqa2013
2. júl 2015

@zdenka45 hej a kde v Budapešti? 😀 Nedaj sa opinkať majiteľom....

zdenka45
autor
2. júl 2015

@sonka_d preto to tu pisem aby zeny vedeli ze EXPRESKA je nesoriozna firma a ze ked sa to stalo mne a ze zavreli uz 3 kluby tak kupovat si clenstvo dopredu na neviem kolko mesiacov je velke riziko

zdenka45
autor
2. júl 2015

@bonaqa2013 no zevraj v Ruzinove este su ..ESTE ! 🙄

lilitela
2. júl 2015

No toto je uz na trestne oznamenie, nie?

sonula
2. júl 2015

@zdenka45 stalo sa mi to iste. V nedelu rano som bola cvicit, clenstvo zaplatene do oktobra, nikto nic nehovoril. Na poobedie mali zatvore, ze technicka udrzba, obcas to mavaju. V piatok ked som ta bola, este brali nove clenky. Naklusem tam v stredu, uplne vystahovane, nezostal tam ani len koberec, proste vybieleny priestor a na oknach papier, ze na prenajom. Tak som si nasla na webe, ze Petrzalka, naklusem tam a zatvorene, cislo odpojene. Viem, ze je otvorena na Polnej v Starom meste, som tam volala, ale mam to teda z Dubravky riadne od ruky a podla fotiek to vyzera dost uboho.
Este v pondelok som pozerala, ze maju problem s facebook profilom, ked som hladala rozpis cviciteliek na dalsi tyzden, ale ze by ju zrusili ma nenapadlo. Mali sice menej zakaznicok, ale keby aspon ten kreten jasne povedal, ze nepredlzujte clenstvo, koncime.

sonula
2. júl 2015

@zdenka45 bohuzial hej, mozes to odcvicit v Starom meste alebo myslim este Ruzinov. Riesit sudnou cestou by sa to dalo iba vtedy ak by si nemala moznost to odcvicit inde.

miskakyblik
2. júl 2015

ahoj, nám sa to iste stalo s fitkom Espria...clenstvo 520 e, odcvicili sme si cca pol rok...v nedelu som bola cvicit, vsetko ok, dokonca este predavali nove clenstva..v pondelok pridem, a nakladaju posledne dva stroje do auta nejaki holohlavi..pred vchodom som nasla hrstku zamestnancov ako fajcia jednu od druhej vsetci urevane oci a zbalení do krabiciek od topanok...opytalasom sa co sa stalo vsteci bez slova cumeli, tipli cigy a rozisli sa....kukam ako sprosta, idem za pankom co pohanal chlapov so strojmi ze co sa stalo..a on s usmevom na ksichte, ze sme lizingova spolocnost a berieme si spat nevyplatene vybavenie..dovi dopo, nikto odvtedy ani necekol...nitrianska pobocka fici dalej, nikto nic nepovedal.boli staznosti, trestne oznamenia tiez, aj ,,telka ´´ bola..po tristvrte roku mal drzost ozvat sa byvaly manazer ze ma pre nas skvelu spravu mozeme si odcvicit v RETRO ale ked si dokupime zvyhodnene ( iba akoze pre nas) clenstvo.680 e..no jak zadarmo..a ked to tam mapod palcom rovnaky menežéris, mam strach ze to bude košér...suto hajzli je im to vsetko jedno, ich ani hamba nefackuje, ja bysom uz davno po kanaloch chodila...co uz ..ja uz ziadne clenstvo nikomu nikdy nezaplatim....poucila som sa...

zdenka45
autor
4. júl 2015

@sonula otras!!! Taky pristup ze este clenstva predavat hoci vedeli ze koncia.ja som tak znechutena ze do ziadnej expresky uz jakteziv nevkracam a az ma zlost prejde tak si najdem fitko co je dlho na trhu

zdenka45
autor
4. júl 2015

@miskakyblik Sa cudujem ludom v nitre ze nemaju obavy.Takze si nevymohla nic? Ani ked sa to medializovalo? lebo aj mna ta telka napadla ved z tych 3 expresiek zavretych to musi byt spusta zien co prisli o peniaze

miskakyblik
4. júl 2015

@zdenka45 vobec nic ato nas bolo naozaj niekolko, zgrupili sme sa asi 20 členovia, mali sme aj skupinu na fb ale nic z toho...oni proste skrachovali a hotovo, nikomu nic nemozu, a nahradu nam ponukl..to aka chrapunska nahrada tobola komentovat nebudem ale tym si to svoje akoze splnili...☹ boli tam aj clenovia, kt,. mali clenstvo platne 2 tyzdne...ti prisli o omnoho vacsie prachy....a nikto nic nezmohol, to je slovensko, spotrebitel moze ist do prdele...

sonula
5. júl 2015

@zdenka45 no hej, ale pokial to funguje tak, ze si to mozu odcvicit inde, tak to nikto nebude riesit. som dnes rozmyslala ze pojdem do tej v Starom meste, ale asi by som im tam len dobre znadala, a kedze to funguje formou francizy.... tak je to na 2 veci

zdenka45
autor
6. júl 2015

@miskakyblik asi tak 😖

zdenka45
autor
6. júl 2015

@sonula no minimalne sa ti ulavi 🙂 Ja som tiez vynadala komu sa dalo, aj tej majitelke petrzalskej pobocky, sice mi dalo namahu zistit si cislo ale aj tak mi to figu drevenu pomohlo.

noran
18. aug 2015

Ahojte, ja chodím do Expresky v Starom meste na Poľnej už od začiatku, mne sa to tam veľmi páči, majú to tam pekné, taká rodinná atmosféra a trénerky sú veľmi milé, takže chodím tam rada. V inej Expreske som ešte nebola, takže neviem porovnať, no v tejto som veľmi spokojná 🙂 Mrzí ma čo sa stalo s ostatnými Expreskami, ale keďže je to franchiza, tak to má asi aj viacerých majiteľov... :/

monika2712
18. aug 2015

@miskakyblik ja som chodila do esprie este medzi prvymi clenmi ked otvorili, pamatam si ked krachli, ale co oni pisali na fb, ze im najomca proste zo dna na den zrusil zmluvu o prenajme (podla mna im zvysil najomne ktore oni odmietli alebo nieco take) a vlastne ich hned aj vystahovali, kedze im najom skoncil... oni vlastne nemali kde pokracovat aj keby chceli, jasne ze stroje boli asi na lizing a nesplatene, cize tie trebalo vratit..

miskakyblik
18. aug 2015

@monika2712 ano, akurat ze ak ta spakuju 3 holohlaví , nieje to nezaplatene vybavenie, ale ze ten leasing niekolko mesiacov neplatili, rovnako ako najom, ktorý im nakoniec samozrejme vypovedali, kedze nebol platený... 🙂 o zvyseni najmu sa rokovalo uz skor, espria prestala platit davno pred tym....na fb samozrejme museli nieco napisat, najlepsie take, aby sme aj slzu za nich upustili ze chudacikovia...hold...co uz.

zdenka45
autor
18. aug 2015

@noran od zaciatku znamena kolko? Oni koncia zo dna na den takze usmievave trenerky nemusia nic tusit.Kedze ako som si medzicasom zistila-rovnake problemy maju aj ceske pobocky .Aj mcdonald je franchiza a je tu uz dlhe roky.Takze ja neverim tejto franchize.A ak by to bola overena znacka a franchiza tak nemozu v piatok predavat clenstva a v pondelok zatvorit.to si znacka ako taka dovolit nemoze.

noran
19. aug 2015

Človek nikdy nevie či sa také niečo nestane hocikde inde v dnešnej dobe.. nesnažím sa nikoho ospravedlniť, na vašom mieste by som bola minimalne tak isto nahnevaná, ale tým, že je to franciza, každá z nich ma iných majiteľov a iný pristup ku klientovi, v Expreske Staré mesto som zatiaľ spokojná a chodím už od októbra minulého roku, ako otvorili 🙂

sonula
19. aug 2015

no viem, ze baby v karlovke nic netusili a tiez tam boli nieco rok a pol, maximalne dva. Ono to nie je leno dnesnej dobe, ale ked proste majitel absolutne nic neriesi a nema zaujem, nemoze cakat, ze otvorim si biznis a nahrnie sa mi tam milion ludi.

zdenka45
autor
19. aug 2015

Ano ked na to majitel kasle tak sa moze personal aj roztrhat.Ale tie 3expresky mali inych majitelov.Teda minimalne ta petrzalska a karloveska. A ak zavrie v zime jedna pobocka tam kde som chodila ja a nasledne do 3mesiacov dalsie dve ,tak pre mna to je jasny signal ze nie je v poriadku cely tento expreska koncept. Ved z 3pobociek muselo prist o peniaze desiatky ak nie stovky zien.A je pre mna nepochopitelne ze sa to nikde nepretriasalo. To je ako keby zavreli 3pobocky nejakej cestovnej kancelarie a ja by som si isla kupit zajazd do tej co zostala otvorena.....Aka je asi pravdepodobnost ze nezavru aj tu stvrtu? To iste z expeskami.Zavru pobocky a veselo otvaraju dalsie .a clenky prichadzaju o peniaze a mozno aj ti majitelia.