Zmenšovačky ♥♥♥ stará partia ♥♥♥ - voľný pokec
myslím si, že už prešiel dosť dlhý čas po "búrke" a môže zase vyjsť slniečko 🙂 🙂 🙂
moje verné zmenšovačky♥♥♥, ďakujem moc za Vaše krásne IP 🙂 , a plním Vaše prosby,
takže som tu iba pre Vás 😉
20 kg??!!!!!! DObre... No mne by stacilo 5 - 6kg. Neviete ako to je s cvicenim po sestonedeli? ake cviky mozem a ake radsej nie?
Dobré ránko, takže - ja už to mám za sebou: aerobic so Šipkovou + nohy + brušáky.
Raňajky - avtivia, káva. A hádam idem umyť nejaké okná. Po tých dažďoch sú strašné. Len neviem, či to bude mať nejaký zmysel. Ale aspoň spálim kalórie 😀 😀
..ahojte..tak ja "uz" dva tyzdne mam 2x do tyzdna posilku a 1xpilates.....a mimi karicka fitnes trojuholniky su v pohode?....teda ci sa mozu papat....Ď 🙂
ahojte kočky 😉
megy, myslím že hej 😉 , podľa tuku.... ja papám apetito light
ahojte
tak ja som mala na ranajky cukrovy melon, potom som sa pustila do upratovania, kym som skoncila zjedla som asi 2 uhorky, pred chvilou som si znova dala cukr.melon a teraz uz popijam kavu, na obed bude sosovica s paradajkami
vcera bol krasny spln, som zvedava ci tie 2tyzd., kym mesiac bude ubudat , budu aj ubudat kg. vraj ak mesiac ubuda, aj kg sa lahsie zhadzuju 😀 ved uvidime
helenka som rada ze je cisty vzduch....
fakt sem uz nemoze? ani s inym nickom?
Mimikyky dakujem za pekne IP jasne ze
je vsetko ok kocka... 😉
mali ju bloknut a nestalo sa tak a viem ze nas cita len kvoli mne nechce prispievat-akoby ju tu niekto ocakaval 😀
heli a ako preco nechapem preco
ju mali bloknut, preco neblokli a tak.. 😅
so, z toho jelen
kočky, ja som dnes papala na obed špenát, mňam 😉 ale bez zemiakových knedlíkov,tie som nechala deckám, ja len s volským 😉
No, ja viem, že dala mimi čiaru, ale keďže sa ma toto všetko dotklo, tak musím, prepáč mimi....
Heli, dakuejm Ti za verejné ospravedlnenie, viem, že ťa to stálo veľa síl, a hlavne to chcelo odvahu..... 😉
Ona osoba sa snažila rozbiť aj moje krásne priateľstvo s mimi, ale odkazujem:To sa Ti nikdy nepodarí, ako mi včera mimi povedala do telefónu, už sa poznáme, už o sebe vieme veľa, veľa vecí a veľ asme toho spolu prežili, aby nás rozbila nejaká intriga, hnusnáa škaredá intriga mimochodom, ale my sme si to "babsky" vydiskutovali a hotovo....
ja som papala chilli con carne 😝 😝
boze dievcata ja mam dostat "M" za par dni a mam taku zravku ze az.....
...mon pokom maju tvoje deti take naaaderne a zvlastne oci?.....kraaasa..... 🙂
megy, neviem.... MM je hnedooký a ja mám teda divnú farbu očí, ale ani jedno nemá po mne....
Ale môj otec má zelené oči

kiva, mas uplnu pravdu 😝 ja som od porodu schudla 20 kg 😝