Zmenšovačky ♥♥♥ stará partia ♥♥♥ - voľný pokec
myslím si, že už prešiel dosť dlhý čas po "búrke" a môže zase vyjsť slniečko 🙂 🙂 🙂
moje verné zmenšovačky♥♥♥, ďakujem moc za Vaše krásne IP 🙂 , a plním Vaše prosby,
takže som tu iba pre Vás 😉
Mimi viem, že ovocie je zakázané.... Ale mohla by som si dať ráno napr. melón alebo ríbezle?
Dobré ránko. Mimikyky ja som sa pýtala preto, či tu môžem byť lebo tvoju staršiu tému som objavila neskoro a stihla som tam napísať len dva príspevky a zamkli ju 😅 . Chcela by som vedieť do ktorej hodiny večeriate?
Lebo ja nestíham jesť skôr ako o 19:30 a bojím sa že to je už neskoro.
ahojte kočky moje verné 🙂
sticki, nieje zakázané....v tom plániku sa pridáva po 3týždňoch,ale kvoly únave aj mne výživovka dovolila na desiatu.....takže kľudne doobedaje to ok, ak to nejsú zrovna broskyne, hrozno a také sladké...lepšie sú citrusy, majú menej cukrov,a pomáhajú odbúravať tuky...
a na poslednom stretnutí sa k melónom vyjadrila, že tie kľudne celý deň.....samá voda 😉 ........ale ja už po 16-17hod nie.........pocikala by som sa v noci 😀 😀 😀
Presne to aj ja mimi - už nemôžem ani piť, ani jesť melón...lebo potom sa nevyspím 😝
Donre rano,pred chvilou sme vstali,
mimi,ten recept nemam dokonceny,ale mozno niekto tu bude vediet aky to je a mozno aj ty ak to napisem sem,piskotove cesto sa srapvi,polku vylejes na plech,do druhej polky pridas kakao premiesas a vylejes cik cak na tu zltu piskotu,potom spravis puding cokoladovy,alebo malinovy,alebo jahodovy,je to dobre s hociktorym,uvaris a zas vylejes na vsetko cik cak das piect do truby ale nie na silno aby nevykypel puding,po upeceni vyberies,po vychladnuti naties na to kyslu smotanu rozmiesanu s praskovym vukrom,kludne aj 2 smotany na jeden plech
chlapo v som vyhnala este do obchodu a ja idem varit
mimi,vcerajsia placka a kolace kysnute nespravili galibu,praveze naopak,ako je to mozne?ale som rada
zuzulík, moja...........zlomili ste ma 🙂
len som zvedavá,ako na to na to zareaguje jedna nemenovana4... osoba..........adminka mi povolila,ale máme mať aj voľný pokec, aby nás nepridali k nej...chápenzi,nie???
lucxy, ja nemôžem cvičiť........ešte stále........ale zajtra skúsim,aj napriek zákazu dr.
a idem si spraviť raňajky........zalejem nejaké musli-nemysli 😉
a supy tu okolo mňa krúžia, hlad ich vyhnal z postele 😀 😀 😀
lucxy, tu je celkom fajn, 23stupňov, a tak polooblačno,nefúka.....
zuzu,ja sa s ná´d aj najem,keď sa neviem odtrhnúť on noťasa...........ale som rada že ste túúúúúúúúúúúú,postavili ste ma zase na nohy 😀
ja melon mozem aj o polnoci 😀 akurat vcera som sa ho vecer tak dobre natlacila 😀 😀 rano sme skoro odisli z domu a vratili sme sa az vecer, a nemohla som mu odolat. mnam , mnam, mnam..........mnam !!!!!!!!!!!!

🙂 bruuuuuuuu 🙂