icon

Zmenšovačky ♥♥♥ stará partia ♥♥♥ - voľný pokec

mimikyky
27. jún 2009

myslím si, že už prešiel dosť dlhý čas po "búrke" a môže zase vyjsť slniečko 🙂 🙂 🙂

moje verné zmenšovačky♥♥♥, ďakujem moc za Vaše krásne IP 🙂 , a plním Vaše prosby,

takže som tu iba pre Vás 😉

monca4ever
11. júl 2009

kocky krasne sa mi dari chudnut aj ked som s toho
najdrastickejsieho uz polavila, dnes som zapala gate co
som nosil 13 rocna z mojho najstihlejsieho obdobia...
Fakt su pekelne uzke pred mesiacom a pol som nemala sancu
a dnes su mi OK tesim sa jak neviem co 😀 😀 😀 😀 😀
budem musiet nakomplet menit satnik 😵

mimikyky
autor
11. júl 2009

no, ja už som minulý víkend mala na sebe dcériné plavky a sukňu z doby,keď som mala 54kíl (foto na korčuliach)
a mám dole 2 ďaľšie kilečká, zajtra sa vážim a meriam, tak som zvedavá 😀 😀 😀

helenkasabinka
11. júl 2009

mimi jaaaaj ha tak sa ti super dariiiii-pocuj uz ti asi zacnem aj zavidiet 😀

monca4ever
11. júl 2009

helenka akaaaa zaujata mimi vychvalujes a
mna ani nepochvaaaaalis 🙄 ☹

mimi kukala som to foto, super mame skoro
stejnu postavu teraz len ja nemam az tak
paze svalnate bo nemozem moc ruky cvicit
po jednom uraze... 😒

olitka
11. júl 2009

Ahojtekočky, pekné úspechy, monca, ako sa stravuješ, že máš také úspechy? Ja som trochu poľavila, mali sme oslavy, bola som u svokry... 😠
Mimi a ty sa ako stravujes? 🙂
ja mám také nejaké blbé obdobie, stojím, stojím, stojím s váhou 😒
Inak študujem časák Dieta, Ako to brali tie víťazky, podľa troch rôznych kategórii??? 😨

mimikyky
autor
12. júl 2009

heli,
nieje čo závidieť, veď Ty vieš,mojenko 😉

oli,poslala som Ti IP
a inak,stravujem sa teraz normálne.......melony, to jediné z ovocia-aj keď vraj melon je zelenina 😉
paradajky,papiky,dusená mrazená zelenina.........kurcecíky,ryba na pare,alebo pečené........a dokonca aj pizzu si dám,alebo kekse,keď sme vonku...........a samozko aj čokinu

oli,ja už som to prestala riešiť 😀 a ide to ľahšie 😉

mimikyky
autor
12. júl 2009

no, nikde nikto 😝

my sme boli dnes s deckami na túre na Homole,na rozhľadni nad Zochovou chatou,
keď pozmenšujem, pridám foto,niektoré sú super 😉

pojedla som dnes všetko možné,od rezňa so zeleninovým šalátom na obed,cez rohlík s paštékou na výlete,až po kuraciu cigánsku s kofolou 😖 ale neva, občas treba 😀 😀

ráno sa chystám cvičiť,tak dúfam, že sa donútim 😀 😀 😀

kiva23
12. júl 2009

Caute baby!
Ja som uz s cvicenim zacala minuly utorok. A riadne, cinecky do rucicky a cviky na brusko, nozky a zadocek ;)
Chvalabohu ziadna svalovka, ale ani ziadny ubytok ci spevnenie hmoty- zatial slaninovej.. 🙂
V stredu sa chystam na kupko, ale aj tak sa kupat nebudem, pretoze Viktorka ma len 7 tyzdnov... 🙂
A v utorok opat cvicit. Samozrejme si to davam len pokial vladzem, ziadne prepinanie sil...

kiva23
12. júl 2009

No a papat papam, lebo kojim. A ked jem pomenej tak na dalsi den sa to hned odrazi na mensom mnozstve mliecka... Takze zatial je to taky zacarovany kruh ...

mimikyky
autor
13. júl 2009

Dobré ránko 🙂 🙂 🙂

tenty
13. júl 2009

dobre rano

lucxy
13. júl 2009

dobre ranko,,,

lucxy
13. júl 2009

jezis na piaty krat mi to odoslalo 😒

tenty
13. júl 2009

ani mne sa neda odoslat, so smajlom uz vobec nie

mimikyky
autor
13. júl 2009

mne to tiež blbne 😠

ikatarina
13. júl 2009

Dobrfé ránko 🙂

shaden
13. júl 2009

baby, mali sme 16,5kg melon , ale uz je po nom , zvladli sme ho za 2 dni 😀

mimikyky
autor
13. júl 2009

shaden,
muž doniesol včera 9kilový 😀 som zvedavá,ako dlho to potrvá nám 😀 😀

zuzu80
13. júl 2009

ahojte zienky 😉

ja len na skok vas pozdravim, lebo nestihacky od rana 😉

mnaaam melon, by som si dala, taky zachladeny 🙂 😉 Shaden, 16,5 kg 😕 😕 😕 to musel byt riadny rekordman 😀 😀 😀 😀 u nas by mal tiez asi 2-dnovu zivotnost 😀

helenkasabinka
13. júl 2009

mimi veruze viem moja ☹

mimikyky
autor
13. júl 2009

heli,ahooooooooj 🙂

už som pridala foto- včerajšie 😉

zuzu80
13. júl 2009

mimi, som pozrela foto rodinne 😉 Sa mi straaasne paci aka ste velka rodina a ako vsade chodite spolu 🙂 A Lulu ako keby ti z oka vypadla a ty ako ich najstarsia sestra a nie mama...kocica si prevelika 😉 🙂

idem uz konecne domov z prace a utekam si kupit melon, ste mi veliku chut urobili 🙂

mimikyky
autor
13. júl 2009

zuzulka, Ďakujééém 🙂 🙂 🙂

shaden
13. júl 2009

melon rekordman nebol, ale riadny bol - dlhy pol metra. manzelovi na farme , odkial ho doniesol, vraveli , ze raz mali taky melon, ze ked ho postavili, tak siahal dospelemu chlapovi po pas - dlhy viac nez meter

navsteva je este u nas, pri tolkych ludoch mi vzrastla aj chut do jedla 😀 😀 😀 ked ich vidim ako im chuti ,neviem odolat ......., ale po navsteve ....... 🤐

zuzu80
14. júl 2009

dobre rano, dobry den 😉

mimi 😉

shaden, to nebol rekordman 😕 , ved do nasej malej kuchyne by sa ani nevosiel, my by sme ho museli konzumovat na otvorenom priestranstve 😀 😀 😀
A to je fajn, ze navsteve chuti, aspon mas istotu, ze si dobra hostitelka 😉 A kilecka ako prisli, tak aj odidu (tak celkom tomu az neverim, ale niekomu sa to stava 🙂 )

mimikyky
autor
14. júl 2009

ahojte kočky 😉

bola som s babami chvíľu na dvore sa opaľovať,mimi zdrhla po 10min,Lulu vydržala dlhšie,a ja mám príšerne spálený ksycht....ani do škôlky som nemohla,išli baby 😀

shaden
14. júl 2009

mimi tak na spaleniny je dobry aloe vera gel, a nabuduce si davaj na seba vacsi pozor! 😉
u nas by si s opalovanim nemala starosti 😀
tu ,cim belsia je pokozka zeny, tym je krajsia 😀 😀 ludia su uz raz taky, co nemaju, po tom tuzia.
dievca na vydaj moze byt sprepacenim tupe , ale ked ma bielu plet , svetlejsie vlasy ako cierne ( blond ani nespominam) a nahodou este aj modre oci , tak na ocot isto nezostane 😀

dnes mame znova melony , jeden vazil 14 kg, polovicu z neho sme uz zjedli 😀 a druhy znova vazi 16,5 kg , mnam, mnam,mnam
posilovanie cinkami naslo uplatnenie 😀 zdvihnut taky melon si vyzaduje vytrenovane ruky 😀 😀 😀

monca4ever
15. júl 2009

ahoooooooooj včera som bola na váhe a 63 kil!!!
skoro 64.. ale 23 kíl už mám dole aaaaaaa 😀 😀 😀 😀

helenkasabinka
16. júl 2009

kocky co to? ako tu byva mlkvo v poslednom case ☹

asi tu chyba ta slavna 😀 🙄

mimikyky
autor
16. júl 2009

heli, ahoj 😉

ja som tu priebežne,len nikde nikto 😒