icon

Zmenšovačky ♥♥♥ stará partia ♥♥♥ - voľný pokec

mimikyky
27. jún 2009

myslím si, že už prešiel dosť dlhý čas po "búrke" a môže zase vyjsť slniečko 🙂 🙂 🙂

moje verné zmenšovačky♥♥♥, ďakujem moc za Vaše krásne IP 🙂 , a plním Vaše prosby,

takže som tu iba pre Vás 😉

mimikyky
autor
30. sep 2009

teda ja Vás obdivujem 😉

helenkasabinka
30. sep 2009

mimi aj ja teba ako si dokazala krasne na sebe pracovat a chudnut 😉

zuzu80
30. sep 2009

no dnes som chcela ist skusit, ale kedze mam doma maroda a bol s nou cely den manzel, musim ho ist vystriedat, bo uz je k.o 😀 😀 😀 Eliske uz uzivaju musky.....viroza na ustupe...chvalabohu

mimi, tak mna este neobdivuj....ja sa obavam ze ked tam "vtancujem" do tej miestnosti, ze pritomny budu mat o zabavu postarane.....lebo povedzme si uprimne Peter Modrovsky som zrovna neni 😀 😀 😀 😀

mimikyky
autor
30. sep 2009

heli, ale dnes už je to dávno preč ☹ všetko sa zase zmenilo zo svalov na tuk 😝

helenkasabinka
30. sep 2009

mimi ale ty si silna a zvladnes to 🙂

mimikyky
autor
30. sep 2009

zuzu 🙂

zuzka1.
30. sep 2009

zuzu mozem sa spytat kam pojdes na zumbu???

mimikyky
autor
30. sep 2009

heli, a potom budem môcť prísť na frizúru? 😀 😀

monkula
30. sep 2009

lubka, určite môžeš, ale až po mne.... 😀 jaaj, ja mám novú frizúru, tak môžeš ísť najprv ty... 😀

mimikyky
autor
30. sep 2009

mon, teeeda, Ty sa máš 🙂 a dala si si aj nejakú zmenu??

monkula
30. sep 2009

ani nie.... mám to tmavé, a asi tak po plecia..... presne som jej ukázala účes, ktorý chcem a ona ma ostrihala úplne inak.... mám to tak po plecia, aj som si žehličku kúpila ale tak žehlím si vlasy asi 20 minút, vyšla som von, začalo pršať a už som to mala skrútené na všetky svetové strany.... 🙄 🙄 🙄

mimikyky
autor
30. sep 2009

no, ja som tiež trošku ztmavila blond, aj som ostrihaná, asi tak mesiac, a nefúkam sa, nechce sa mi 😝
chvíľu ma držalo aj žehlenie,ale tak isto ako Ty...trošku vlhkosti,a som vytočená aj vo vlasoch 😀

monkula
30. sep 2009

ja si to vyfúkať neviem... Bolia ma ruky... 😝 Doprala mi práčka, a idem to vyvesiť a potom umyť zem, sebe vlasy....

zuzu80
30. sep 2009

zuzka1, na zumbu som mala ist v plane do Olympii v NR 😉

monkula
30. sep 2009

Zem aj hlava umyté, aj som si ich vyfúkala cez difuzér, a aj som sa namaľovala, čakám na manžela, máme výročie, sme spolu 11 rokov, tak somsa musela skultúrniť, nech si hneď medzi dverami nepovie, s čím to aj žijem už tak dlho 😀 😀 😀 😀

A vymyslela som nám heslo: Už si ako brav, tak s tým niečo sprav 😀 😀 😀

zuzka1.
30. sep 2009

kamoska zacina v NItre zumbovat 😉

mimikyky
autor
30. sep 2009

Mon, šikuľka 😉
a gratulujem k 11tim spoločným rokom, to je už krásne dlhá doba 🙂

a inak, to heslo je SUPER 😀 😀 😀

helenkasabinka
30. sep 2009

ahojteeeeeee

lubka na uces si u mna vitana ale aj hocikedy aj ked sa nebudes chcet dat strihat 😉

zuzu a zumba je v olympii 😕

zuzu80
30. sep 2009

monkula heslo je supeeer 😀 😀 😀

a vsetko najnaj k vyrociu a este dalsich aspon 111 rokov spolocne v laske a v spokojnosti 😉

heli ano od minulej stredy sa v Olympii zumbuje

Zuzka1 a to cvici tvoja kamoska?

zuzka1.
30. sep 2009

zuzu hej 😉

zuzu80
30. sep 2009

zuzka, kamoska bola a chvalila si ju 😉 , snad o tyzden budem aj ja zumbovat 🙂

polarka
30. sep 2009

vsetky mate take rozkosne okate deticky...wauuuu...

zuzu80 - no chvalabohu ,ze sme nemuseli tyzden klacat na starte a cakat na mimikyky,este ze je anjel milosrdny,a nenechala nas tam skameniet,pan boh zehnaj tvoju osvietenu dusu mimikyky ... 😀 😵 😉

dobre heslo novej temy monkula - vdaka! ale ty na nas nemas...si fifipierko,urcite ...k tvojmu textu ani kg tuku nepasuju..chichichi 😀 🙂 😉

tak bodol by startovny zoznam kg k menoslovu ucastnicok "priberaciek dobrej nalady":
polarka 85kg
.
.
.
.
Cafte!

ikatarina
1. okt 2009

Dobré rá nko,
polarka - nejde mi to otvoriť 😝
a pripájam sa k zoznamu: ikatarina 65kg
Mne zatiaľ to chudnutie moc nejde, čakám mrchu, tak papám všetko a veeeeeeeeeľa 😀

monkula
1. okt 2009

dobré ráno....
pridávam sa: monkula 62 kg 😝

zuzu80
1. okt 2009

dobre ranko 😉

tak aj ja sa zverejnim : zuzu80 66 kg

mimikyky
autor
1. okt 2009

ahojte kočky 🙂

tak teda, mimikyky 61kg 😝

mimikyky
autor
1. okt 2009

dnes mám doma Dena, je nejaký nakapatý 😠 a sobotu robí svadbu, tak sa kuríruje 😀
a práve mi ako prekvapko spravil obed: zemiakovú kašu s cibuľkou + opečený "landšmíd" + zeleninová obloha ako svet--no,nemohla som ho predsa uraziť 🙂 🙂 🙂 a dokonca aj riady teraz umýva, tak sa snaží, že zabudol, že máme umývačku 😀 😀

ikatarina
1. okt 2009

Náš mladý je tiež nachcípaný, ale do školy išiel. Tebe je, že ti má kto navariť. Ja som robila pečienku na cibuli, zjedla som jej moc a ešte viac chleba k tomu 😝

mimikyky
autor
1. okt 2009

práve som zažila vonku taký menší šok, ale vcelku príjemný 😀 😀

sedela som s Majkim a Miškou na zmrzke, (podotýkam,ja bez zmrzky 😉 ) a stále tam na mňa čumela jedna mamička s dcérkou...normálne som si o nej už začínala všeličo myslieť 😠 😝 😀
a keď som vstala a odchádzali sme, vysypala na mňa že: " si mi strašne povedomá,my sme sa museli spolu v detsve určite hrávať na ihrisku" ja som čumela ako puk 😀 a nakoniec sme sa dopracovali k tomu, že sa naozaj poznáme z detsva, bývali sme vo vedľajších vchodoch v bytovke v Rači, ja som mala 9rokov keď sme sa odiaľ odsťahovali, ona je odo mňa o tri roky mladšia, čiže sme sa spolu naposledy hrali ako ona 6ročná a ja 9ročná 🙂 🙂 🙂 🙂 a to bolo pred 25timi rokmi!!!!! a vraj ma spoznala podľa tváre, že vraj vyzerám stále rovnako 😀 😀 😀 😀 😀 😀