Zmenšovačky ♥♥♥ stará partia ♥♥♥ - voľný pokec
myslím si, že už prešiel dosť dlhý čas po "búrke" a môže zase vyjsť slniečko 🙂 🙂 🙂
moje verné zmenšovačky♥♥♥, ďakujem moc za Vaše krásne IP 🙂 , a plním Vaše prosby,
takže som tu iba pre Vás 😉
no, pezinská baba, to je úžas.... 😝 😝
a ešte sme zistili, že cez Babu je to k našim bližšie, než cez BA, tak pred cestou pijem, alebo žujem... 😝
k tej puberte 10 ročných - zapájate už slečny aj do domácich prác? S týmto sme bojovali doma dnes - som je nakázala doniesť prádlo a padla hláška, či má už robiť doma úplne všetko - a ja nemám mať stresy?
Najhoršie na tom je , že prcek si pamätá tie je hlášky a pak ich veselo používa aj on...
monkula - sacharidové vlnky???
Mimi prosím ťa, kde si hádzala linky na tie cviky? Ja som si to vytlačila bez odkazov a ani za ten svet to neviem nájsť.... Myslím cviky na ramená... Moc ďakujem 🙂
juzienka, ježiiiiiš, prepč, tu máš zlatko:
článok o tom, čo sú sacharidové vlny:
http://www.sportujeme.sk/view.php?cisloclanku=2...
no a keďže vás ľúbim, prepíšem sem aj jedálniček:
1. deň: cca 50 g sacharidov
- 3 vajcia, 3 dcl mlieka
- kuracie prsia, zelenina
- tuniak v konzerve
-netučný tvaroh s jogurtom
2. deň: cca 100 g sacharidov
- 3 vajcia, 3 dcl mlieka
- kuracie prsia, zelenina, pol sášku ryže
- tuniak v konzerve, zelenina
-netučný tvaroh s jogurtom
3. deň: cca 150 g sacharidov
-3 vajcia, 3 dcl mlieka, malé celozrnné pečivo
- kuracie prsia na vode, zelenina, pol sáčku ryže
- tuniak v konzerve, cestoviny
4. deň: cca 200 g sacharidov
- jogurt, cornflakes, 50 g
- kuracie prsia, zelenina, sáčok ryže
- kuracie prsia, zelenina, pol sáčku ryže
- tuniak v konzerve
- netučný tvaroh s jogurtom, cca 15 piškótov
5. deň: cca 300 g sacharidov
- 3 dcl mlieka a cornflakes 50 g
- kuracie prsia na vode, sáčok ryže zelenina
- tuniak, zelenina
- kuracie prsia, sáčok ryže zelenina
- netučný tvaroh s jogurtom, banán, 20 piškótov
- podľa výberu
6. a 7. deň maximium, jedzte čo chcete, bez obmedzení
Zásady: biele pečivo vôbec, ak už, tak celozrnné, sladdké veci vôbec, ak musíte, tak po cvičení, ovocie, áno, ale pozor, je tam veľa sacharidov...
Doplnky: multivitamín, antioxidanty, čiže zelený čaj, proteínový nápoj, spaľovač tukov
tak je to trošku jednotvárne, ale veľmi to pomáha, upozorňujem na vedľajšie príznaky, únava, z nedostatlu sacharidov a podráždenosť...
My sme to min. rok dodržiavali celá partia z posilovne, no v stredu sa všetci navzájom vraždili
som ti to sem skopírovala, nechce sa mi to písať znova....
Mon a naozaj vydržíš držať dva týždne tú diétku? Ja viem, že 6 a 7mi deň je "rozprávka", ale aj tak.....
My ideme v piatok na stretko a tak sa chcem aspoň trochu doladiť, keď už nič iné so sebou nespravím 😝 . Navyše pred menzesom som ako balón, tak je to o to ťažšie 😠 😒
sticki, jahhorší je asi ten druhý deň...... v stredu už máš celozrnné pečivo 😀 😝
ale vydržím, mám motiváciu.... 😀 dala som si urobiť tetovanie, tak nechcem, aby som mala krásne tetovanie na hnusnom tele.... 😝
monkulka - ďakujem, aký je v priemere váhový úbytok,ale je to skorej na naštartovanie metabolizmu?
No pre mňa je najhoršie vypiť tie 3dcl mlieka. MInulý týždeň som to skúšala a neskutočne som trpela 🙄
juzienka, ja som od pondelka dala dole kilo a centimeter cez brucho..... ale pomeriam sa v stredu, ako mmi radil MM a napíšem presné čísla... 😉
juzienka,
odkáž jej,že moja 10r pravidelne skladá prádlo, žehlí, vysáva, pomáha v kuchyni, upratuje, nakupuje, zájde do škôlky pre malého,a dokonca s ním aj von 😉 a to už nejaký ten rôčik-dva 😉
sticki, to fakt?
ja mlieko milujem, minule sme s deťmi vydojili pri TV lliter mlieka 😀
Ja nepijem mlieko vôbec 😒 . Minule som chcela kakao dopiť po malej, ale len som to ovoňala a už som to aj vyliala....aspoň syry jem 😅
Mon keď je tam tuniak a potom tvaroh s jogurtom... musím oboje? Nestačí si vybrať jedno? Mne to nejako nevychádza časovo... či nemôžem jesť "iba" trikrát za deň....
sticki, pripznám sa, ani mne to niekedy nevychádzalo časovo.... hlavne tie posledné dva dni, až 6.jedál, to nestíham 😀
Ani mne nerobí mlieko problém , hlavne studené mám veľmi rada - a kedysi dávno pred 30 kg som ho píjavala namiesto večere 😀
hej, studené mliečko, mňam.... MM miluje kombináciu, studené mlieko, horúca bábovka... 😀
Baby keď čítam o studenom mlieku, mám zimomriavky 😅 bŕŕŕ. No 6krát denne....to si neviem veru predstaviť. Budem sa aspoň snažiť nebyť hladná 😀. Ale teda prvé dva dni budem určite hladná v kuse 😀
no, ja som sa rozhodla, že to skúsim od zajtra...........aj napriek cukru 😒 😝
sticki, aj na mňa.... ale to len štvrtý a piaty deň....
ale prsia mi už slušne liezli na nervy.... 😝
mimikyky - no aj ja som dumala, že od zajtra ale MM je Péťa a tak neverím, že ja na tuňákovy a oni na pizze

shaden, ale to sú naozaj účinné cviky 😉 aj ja ich mám rada 😉
sticker, mňa budú zajtra 😀