Zoštíhľujúca káva Lishou Slimming Coffee - skúsenosti

budemmaminka
29. mar 2016

Ahojte, chcela by som poprosit o akekolvek skusenosti s touto kavou. Sestra ju pila 2 mesiace a schudla po nej 7 kg,a kamoskatiez s nou schudla po porode a tiez si ju tiez nevie vynachvalit a nahovaraju ma aby som ju vyskusala kedze by som chcela dat cca nejakch 5kg do leta . , kedze som si vsak o nej uz vela googlila, da sa kupit tu http://thaibam.com/index.php?route=product/prod..., nasla som na tuto kavu aj pozitivne ale aj negativne ohlasy,aj tu na MK, sice temy su par rokov stare, ale aj tak... vraj obsahuje nejaku zakazanu latku sibutramin a na slovensku je udajne zakazana, nejde mi ale do hlavy preco sa da potom normalne kupit v ehope? Zaujimalo by ma ci tu je niekto kto ma s nou skusensoti, podarilo sa vam s nou schudnut a ci ste nemali nejake negativne vedlajsie ucinky? Prosim odpustite si rady typu treba hlavne cvicit a menit stravu, ja cvicim pravidelne,behavam, plavam aj sa snazim stravovat zdravo. Aj napriek tomu si vsak uz dlhsiu dobu drzim vahu z ktorej sa neviem pohnut dole a chcela by som zhodit tych 5 kg aspon. u mna je totiz problem ze toho pojem strasne vela a hlavne vecer ma chytaju brutalne chute na somariny ktore neviem ovladat a vraj tato kava prave tlmi chut do jedla.ďakujem velmi pekne za akekolvek skusesnoti a rady 🙂

stary_ujco
29. mar 2016

A akú odpoveď ocakavas? Keď ti tu 10 ľudí napíše, že je to hlúposť a ďalších 10 (predajcov), že je ok? Tak si ju kúpiš alebo nekupis.
Zakázaných je milión vecí.
Sama vieš, kde je problém. V množstve zradla a čase jeho konzumácie. Na to ti žiadna káva nepomôže. Darmo budeš chodiť behať, keď po návrate zlikvidujes chladničku. A ver tomu, že žiadne drinky nie sú lepšie ako tvoja hlava. Hoci sa tu objaví zopár predajcov, čo dajú linky na eshop a budú tvrdiť, že to funguje. Určite aj ten tvoj obchod niekto čerstvo registrovaný do 48 hodín pochváli

budemmaminka
autor
29. mar 2016

@stary_ujco prepac ale nechapem naco sa vyjadrujes k teme ked nemas nic k veci a nic normalne povedat....pytala som sa normalne na skusenosti zien tak nechapem naco vobec reagujes... ci len sedis za pc a cakas kto dnes vyhodi otazku ktora ta nastartuje a na ktoru mozes reagovat aj ked to nebude nic rozumne uz vobec nie napomocne pre toho kto diskusiu vytvori? fakt "milujem" taketo odveci komentare ludi ktori sa ocividne len nudia za pc a cakaju komu mozu "milo poradit"

dominika6
29. mar 2016

Stary ujco ma pravdu

stary_ujco
29. mar 2016

Akú odpoveď k veci ocakavas? Že som vyhodil 50 eur za pol kila popradského extra špeciálu a schudol som z toho 10 kíl?
Alebo bude lepšie, keď napíšem, že mi to zakázané svinstvo rozbilo zdravie? Alebo ta poteší, keď napíšem, že som zazracne schudol do plaviek a 15 cm z bokov a ani centi z hrudníka?
Urazas sa, vopred sa distancujes od odpovede, ktorú nechceš počuť. Ale ja ti ju zopakujem, za svoje prezieranie si zodpovedná sama, nemysli si, že po vypití popoludnajsej kavicky ti pôjdu kilá dole. Lebo tá káva proste nefunguje.

budemmaminka
autor
29. mar 2016

@stary_ujco ty si si asi zle precital otazku.nepytam sa o rady co robit alebo nerobit aby som schudla, nepytam sa niekoho kto kavu nikdy nebral na nazor ze co si o nej mysli alebo ze ci je podla neho skodliva alebo nie, pytam sa ci ma niekto realne skusenosti s touto kavou.niekto kto ju realne bral a ake boli vysledky...fakt nerozumiem na co reagujes ked k teme na ktoru sa pytam nemas co povedat.a prepac, ale ze sa distancujem od odpovede ktoru nechcem pocut? nuz logicky ked niekto polozi otazku chce asi pocut odpoved na nieco co sa pyta a nie na to na co sa nepyta, nie?.....chodim tu na forum a ked vidim diskusiu, otazku ku ktorej mozem poradit alebo povedat svoje skusenosti velmi rada tak spravim a viem ze dotycnej nazorom mozno pomozem...ale naco sa niekto vyjadruje k niecomu co ho ocividne irituje, zda sa mu to asi smiesne a trapne ze nejaka zena riesi kavu na chudnutie...prepac ale naozaj nechapem preco sa vobec obtazujes reagovat ked skusenost s tym na co sa pytam nemas...z dlhej chvile?neviem no ale musis sa asi riadne nudit ked na modrom koniku do diskusie ci ma niekto skusenosti s kavou na chudnutie mi pises ze za svoje prezieranie som si zodpovedna sama...ti naozaj tlieskam 🙂 a vobec sa neurazam len nemam rada ked ludia zbytocne riesia veci kt.sa ich vobec netykaju

hrjanka
29. mar 2016

Skusenost nemam,ale na tvoju otazku, preco sa da kupit v eshope, ked je na svk zakazana - toto je thajska stranka (v sklovenskej verzii), v thajsku zjavne sibutramin neriesia, aj dovoz sa kona priamo z thajska k tebe domov. Preto sa to da kupit. 🙂

stary_ujco
30. mar 2016

Toľko slovnej vaty a krásny rozbor mojej osobnosti. A pritom si ochotná dať 37 eur za 150 gramov akejsi chemickej zmesi na dva tyzdne používania. Objednanej z thajského obchodu.
A navyše si ochotná túto zmesku dobrovoľne piť na dlhodobej báze len na základe kladného ohodnotenia nejakého anonyma z internetu.
Človek sa ti snaží priamo aj nepriamo naznačiť, že robíš hlúposť. A ty stále len o tom svojom, že potrebuješ skúsenosti niekoho iného a nie moje blbé reči.

Nemusím mať toho vypiteho zo dve kilá, aby som mohol mat názor, že je to zlé. Tak ako nemusím snupat kokain, aby som vedel ze je to zlé.
A keď sme pri tých drogách, prajem ti len slepých colníkov, aby ich nezaujal prášok neznámeho zloženia z Thajska. Lebo v opačnom prípade budeš vysvetľovať.

evittam
30. mar 2016

@stary_ujco Vieš, ja to zhrniem - "daj sprostému rozum-oserie ti plot". 😉