Ako efektívne skladovať sezónne oblečenie v byte?
Čaute, bývame v byte bez pivnice a začína nám chýbať miesto. Máte nejaké praktické tipy na uskladnenie zimných búnd a topánok, sezónnych vecí?
Ja nosím oblečenie k rodičom do domu, tiež v byte nemám priestor. Po zime vždy odnesiem kabáty a bundy a prinesiem tašky s letným oblečením, a naopak.
Ja neviem, ale to mate toľko vecí, ze to musíte nejak inak uskladňovat? Mame jednu vstavanú skriňu jedna časť je moja a jedna manželova. Syn ma jednu malú skriňu v izbe. Všetky veci mame v tej skrini. To zimné vecí vyberiete, date do tych vakuovych obalov a presuniete inde? To nemôže ostat v skrini? Ja to operiem, zavesím na vesiak a tam to je zavesené. Každú vec mam osobitne na svojom vesiaku. Jedna košeľa, jeden vesiak...nemam s tym zbytočnú robotu. Mame sice dom, ale nemam ziadne skladové priestory. Nemam ani špajzu, ani ziadne iné izby, ci regále . Strope je sice pojd, ale tak je iba stromcek a ozdoby nan
Ja neviem, ale to mate toľko vecí, ze to musíte nejak inak uskladňovat? Mame jednu vstavanú skriňu jedna časť je moja a jedna manželova. Syn ma jednu malú skriňu v izbe. Všetky veci mame v tej skrini. To zimné vecí vyberiete, date do tych vakuovych obalov a presuniete inde? To nemôže ostat v skrini? Ja to operiem, zavesím na vesiak a tam to je zavesené. Každú vec mam osobitne na svojom vesiaku. Jedna košeľa, jeden vesiak...nemam s tym zbytočnú robotu. Mame sice dom, ale nemam ziadne skladové priestory. Nemam ani špajzu, ani ziadne iné izby, ci regále . Strope je sice pojd, ale tak je iba stromcek a ozdoby nan
@lasona a aj topanky mam v jednom botniku aj zimné a aj letne. Nepredávam to nikde.
@lasona niekto ma aj viac deti ako jedno,vies?

Oblecenie vyprat a ulozit do vakuovych vriec a strcit pod postele. Pred odkladanim vytriedit, to co treba posunut alebo vyradit, neskladovat to co sa o pol roka nepouzije lebo bude male. Topanky mame odlozene v papierovych krabiciach na topanky na najvyssich policiach vo vstavanej skrini