Názory na prerábku chodby Nutelindochky?
Sledujete ju niekto?
Čo si myslíte o prerábke chodby, ktorej sa teraz venuje?
Nemôžem si pomôcť, ale to bude minimálne nejaká forma OCD 😀
Mne je sympatická, keď na mňa vyskočí jej video, rada si ho pozriem... nemám žiadny vyhranený názor na prerábku chodby a nemyslím si, že na všetko názor mať treba, jednoducho iba našla toto ako obsah, ktorý zrejme aj ju baví a aj jej publikum a ako niekto dobre napísal, premenila svoje hobby na prácu, čomu fandím...
@anonym_autor Vážne si myslíš,že bude chodiť do cudzieho baráku upratovať?
Jasne,že tam býva.
@anonym_a1fbc9 Sama píše, že nie.
Ano, su ludia, co robia veci len tak pre spolocne blaho, to je aj definicia dobrovolnictva… som jedna z nich, akurat to nenatacam, lebo neviem ako a neviem sa ani predat - ak by som to mala podporene, o to lepsie, mala by som na to viac casu aj priestoru. Nemyslim si, ze je nejaka cnost muklovat v praci 8 hodin denne a hanit tych, ktori si to zariadili inak. Tiez takto muklujem, lebo nemam lepsi napad a podla mna toto je skor premarneny zivot a nie definicia normalneho zivota, ona ma z toho aspon radost.

@ariannazara lidl jej urcite neplati za rekonstrukciu chodby v bytovke 🤦🏼♀️ s lidlom ma platenu spolupracu, ale rozhodne nie za upratovanie a zveladovanie bytovky.
Ano, svojim sposobom je to panicka, ktoru asi v prvom rade zivi jej manzel, nemusi chodit rano na 6 do lidlu piect zemle a dokladat tovar, takze ma cas drhnut nejaku staru dlazbu, ktora ani nie je jej majetkom. Ale teda za mna super, ze robi nieco ani nie tak pre seba, ako pre svojich susedov, ktori bohvie ci jej aspon podakovali. Lebo tych susedov to nestoji ani cent a nemusia ani prstom pohnut a maju pekne opravene, upratane, zrenovovane - a nie len dlazbu. V inych bytovkach bud nic z toho nemaju alebo si to zaplatia z vlastneho.
Asi by mala tak ako xy inych “povolanim manzeliek a infuenceriek” chodit len na nechty, pilates a pit matchu aby si bola spokojna… a predpokladam, ze ty by si to nerobila ani za peniaze. Takze za mna klobuk dole pred nou, ze sa jej chce robit taketo veci.
@sissy27 A ako inak by odprezentovala tie lidl vraky bez toho aby ich používala? :D má si na nejakú vŕtačku nasunúť dildo a ukázať, že dobre šlape? :D Však logicky, že to potrebuje použiť tak ako sa to používať má a teda musí niečo robiť... tak si našla toto :D