Názory na prerábku chodby Nutelindochky?
Sledujete ju niekto?
Čo si myslíte o prerábke chodby, ktorej sa teraz venuje?
Nemôžem si pomôcť, ale to bude minimálne nejaká forma OCD 😀
Mne je sympatická, keď na mňa vyskočí jej video, rada si ho pozriem... nemám žiadny vyhranený názor na prerábku chodby a nemyslím si, že na všetko názor mať treba, jednoducho iba našla toto ako obsah, ktorý zrejme aj ju baví a aj jej publikum a ako niekto dobre napísal, premenila svoje hobby na prácu, čomu fandím...
@anonym_autor Vážne si myslíš,že bude chodiť do cudzieho baráku upratovať?
Jasne,že tam býva.
@anonym_a1fbc9 Sama píše, že nie.
Ano, su ludia, co robia veci len tak pre spolocne blaho, to je aj definicia dobrovolnictva… som jedna z nich, akurat to nenatacam, lebo neviem ako a neviem sa ani predat - ak by som to mala podporene, o to lepsie, mala by som na to viac casu aj priestoru. Nemyslim si, ze je nejaka cnost muklovat v praci 8 hodin denne a hanit tych, ktori si to zariadili inak. Tiez takto muklujem, lebo nemam lepsi napad a podla mna toto je skor premarneny zivot a nie definicia normalneho zivota, ona ma z toho aspon radost.
@sissy27 A ako inak by odprezentovala tie lidl vraky bez toho aby ich používala? :D má si na nejakú vŕtačku nasunúť dildo a ukázať, že dobre šlape? :D Však logicky, že to potrebuje použiť tak ako sa to používať má a teda musí niečo robiť... tak si našla toto :D
@anonym_236daf povedz, ze si zakomplexovany chudacik bez toho, aby si povedal, ze si zakomplexovany chudacik 🤡
ano, aj ja som to videla. za mna je to obrovske mrhanie casu a potencialu 😔 ta podlaha nema ani historicku hodnotu, ak chce robit nieco nezistne pre spolocnost, existuje tolko inych a lepsich moznosti. ci je alebo nie je v nejakom autistickom spektre je jedno, proste tu svoju energiu plytva.
inak mi je to ale sumafuk.
ano, aj ja som to videla. za mna je to obrovske mrhanie casu a potencialu 😔 ta podlaha nema ani historicku hodnotu, ak chce robit nieco nezistne pre spolocnost, existuje tolko inych a lepsich moznosti. ci je alebo nie je v nejakom autistickom spektre je jedno, proste tu svoju energiu plytva.
inak mi je to ale sumafuk.
@dkethe čaro na dobrovoľníctve spočíva v jeho názve 🙂 dobrá vôľa
Akože tie jej prerábky sú celkom fajn, ale toto čo začala s tou chodbou, že každú kachličku čistí, to mi už príde trochu nahlavu. Ale tak našla dieru na trhu, ako si privyrobiť ako influencerka bez ponúkania kolagénu a krémikov, tak si takto zarába. Tiež si myslím, že má spoluprácu s Lidlom
myslim, ze jednak z nudy, ale hlavne kvoli sledovaniu, ludia taketo videa prerabacie a cistiace a kadeco sleduju.. nie len tak pre srandu sa to nerobi :DD
@ariannazara lidl jej urcite neplati za rekonstrukciu chodby v bytovke 🤦🏼♀️ s lidlom ma platenu spolupracu, ale rozhodne nie za upratovanie a zveladovanie bytovky.
Ano, svojim sposobom je to panicka, ktoru asi v prvom rade zivi jej manzel, nemusi chodit rano na 6 do lidlu piect zemle a dokladat tovar, takze ma cas drhnut nejaku staru dlazbu, ktora ani nie je jej majetkom. Ale teda za mna super, ze robi nieco ani nie tak pre seba, ako pre svojich susedov, ktori bohvie ci jej aspon podakovali. Lebo tych susedov to nestoji ani cent a nemusia ani prstom pohnut a maju pekne opravene, upratane, zrenovovane - a nie len dlazbu. V inych bytovkach bud nic z toho nemaju alebo si to zaplatia z vlastneho.
Asi by mala tak ako xy inych “povolanim manzeliek a infuenceriek” chodit len na nechty, pilates a pit matchu aby si bola spokojna… a predpokladam, ze ty by si to nerobila ani za peniaze. Takze za mna klobuk dole pred nou, ze sa jej chce robit taketo veci.
@sissy27 ja si nemyslim, ze by ju živil muz, ona uz pred dieťaťom mala bazar luxusných veci, rovnako ako Twixina, ale teda na neho na osobnom profile neustále nepoukazovala tak jej to asi išlo dobre.A mari sa mi ze dokonca dva ich mala
@sissy27 ja si nemyslim, ze by ju živil muz, ona uz pred dieťaťom mala bazar luxusných veci, rovnako ako Twixina, ale teda na neho na osobnom profile neustále nepoukazovala tak jej to asi išlo dobre.A mari sa mi ze dokonca dva ich mala
@anonym_a12ae1 je to možné, ja ju nesledujem a v podstate ju evidujem len relatívne krátko, možno rok? Ale tak vo výsledku je to jedno, stále platí, že svoj voľný čas zužitkovala podľa mňa dosť zmysluplne. Ja sa priznám, že mne by sa to nechcelo ani keby neviem čo s voľným časom a ani za peniaze 😀
@anonym_a12ae1 je to možné, ja ju nesledujem a v podstate ju evidujem len relatívne krátko, možno rok? Ale tak vo výsledku je to jedno, stále platí, že svoj voľný čas zužitkovala podľa mňa dosť zmysluplne. Ja sa priznám, že mne by sa to nechcelo ani keby neviem čo s voľným časom a ani za peniaze 😀
@sissy27 ja som ju praveze sledovala pred tym, potom ako mala dieta uz nie.Inak zhodneme sa toto by sa mi tiez robiť nechcelo, ani keby mi zaplatia
Túto pani mám už dlhy čas zablokovanú, vždy mi bola veľmi nesympatická niečo mi na nej nesedelo jej spôsob komunikácie intonácia pohľad neviem… rovnako aj jej muž. Ďakujem za jej pripomenutie 😄 pozerala som si túto jej prerábku a nechala ju v blokovanych, nejak jej proste neverím 😊
ja to na jednej strane obdivujem a na druhej nechapem, neviem ako velmi by som sa musela nudit aby som sa do tohoto pustila... sledujete niekto aj jej bazar? ja by som si rada nieco kupila ale tie veci su proste otrasne a vobec mi ku nej nesedia. je mi celkovo sympaticka a rada ju sledujem ale vkus ma priserny

@ariannazara lidl jej urcite neplati za rekonstrukciu chodby v bytovke 🤦🏼♀️ s lidlom ma platenu spolupracu, ale rozhodne nie za upratovanie a zveladovanie bytovky.
Ano, svojim sposobom je to panicka, ktoru asi v prvom rade zivi jej manzel, nemusi chodit rano na 6 do lidlu piect zemle a dokladat tovar, takze ma cas drhnut nejaku staru dlazbu, ktora ani nie je jej majetkom. Ale teda za mna super, ze robi nieco ani nie tak pre seba, ako pre svojich susedov, ktori bohvie ci jej aspon podakovali. Lebo tych susedov to nestoji ani cent a nemusia ani prstom pohnut a maju pekne opravene, upratane, zrenovovane - a nie len dlazbu. V inych bytovkach bud nic z toho nemaju alebo si to zaplatia z vlastneho.
Asi by mala tak ako xy inych “povolanim manzeliek a infuenceriek” chodit len na nechty, pilates a pit matchu aby si bola spokojna… a predpokladam, ze ty by si to nerobila ani za peniaze. Takze za mna klobuk dole pred nou, ze sa jej chce robit taketo veci.
@sissy27 A ako inak by odprezentovala tie lidl vraky bez toho aby ich používala? :D má si na nejakú vŕtačku nasunúť dildo a ukázať, že dobre šlape? :D Však logicky, že to potrebuje použiť tak ako sa to používať má a teda musí niečo robiť... tak si našla toto :D