icon

Názory na prerábku chodby Nutelindochky?

Včera o 22:43

Sledujete ju niekto?
Čo si myslíte o prerábke chodby, ktorej sa teraz venuje?
Nemôžem si pomôcť, ale to bude minimálne nejaká forma OCD 😀

Strana
z2
ariannazara
Dnes o 03:10

Z nudy, nevie co zo sebou ta upratuje. Mohla by prist aj mne 😆 a este jej zato aj lidl plati a urcite nie male peniaze

moonlight1210
Dnes o 06:02
@ariannazara

Z nudy, nevie co zo sebou ta upratuje. Mohla by prist aj mne 😆 a este jej zato aj lidl plati a urcite nie male peniaze

@ariannazara taka typicky slovenska reakcia.

Uplne presne takuto som cakala.

Toto zhrna klasicku priemernu malu slovensku povahu v dvoch vetach do bodky.

ariannazara
Dnes o 06:10
@moonlight1210

@ariannazara taka typicky slovenska reakcia.

Uplne presne takuto som cakala.

Toto zhrna klasicku priemernu malu slovensku povahu v dvoch vetach do bodky.

@moonlight1210 tak daj ty nato svoj nazor ked si taka premudrela. Myslis ze to robi len tak? Jasne jej lidl zato cvaka, ved tam prezentuje vkuse ich vyrobky. Pri kazdom videu, nejaka reklama tak?

anonym_c70f2b
Dnes o 06:24

Ja som si ju zablokovala aby mi nedavalo jej prispevky v navrhoch lebo mi pride nahlavu :D preco to robi neviem

moonlight1210
Dnes o 07:26
@ariannazara

@moonlight1210 tak daj ty nato svoj nazor ked si taka premudrela. Myslis ze to robi len tak? Jasne jej lidl zato cvaka, ved tam prezentuje vkuse ich vyrobky. Pri kazdom videu, nejaka reklama tak?

@ariannazara ona je priklad, ako premenit svoju zalubu na peniaze a ty, ako svoje nepochopenie niecej zaluby na utocenie a posmech.

Opat - ake slovenske.

Staci takto?

ariannazara
Dnes o 07:28
@moonlight1210

@ariannazara ona je priklad, ako premenit svoju zalubu na peniaze a ty, ako svoje nepochopenie niecej zaluby na utocenie a posmech.

Opat - ake slovenske.

Staci takto?

@moonlight1210 ja som sa nikde nevysmievala ani neutocila, keby chodila do prace kazdy den ako kazdy normalny clovek tak by nemala cas suchat 5 hodin spary na chodbe, tolko k tomu.

anonym_205e00
Dnes o 07:30
@ariannazara

@moonlight1210 ja som sa nikde nevysmievala ani neutocila, keby chodila do prace kazdy den ako kazdy normalny clovek tak by nemala cas suchat 5 hodin spary na chodbe, tolko k tomu.

@ariannazara ty chodíš do práce? 🤗

ariannazara
Dnes o 07:31
@anonym_205e00

@ariannazara ty chodíš do práce? 🤗

@anonym_205e00 predstav si ze chodim, a dokonca aj v 9m tehotenstva 😉

moonlight1210
Dnes o 07:31
@ariannazara

@ariannazara kazdy si to zariadi, ako vie.

Tvoje vyjadrovanie, ze je to vlastne nespravne, lebo nechodi na 8 hodin do prace a nema to teda hodnotu, hovori opat - samo za seba (a opat, je to typicky slovensky argument ako z prirucky slovenskeho frflania a ohrnania nosom nad vsetkym a hladania chyb vo vsetkom, co je ine).

Prekvapivo ale veris, ze za to platena dostatocne (ci mozno lepsie ako ty) za 8 hodin (ak chodis do prace).

anonym_205e00
Dnes o 07:33
@ariannazara

@ariannazara žeby som si plietla tvoj nick s jednou hviezdou ktorá sa tu jeden čas tak rada prezentovala práve tým že sa muž o ňu postará a ona sa stará o domácnosť?

moonlight1210
Dnes o 07:34
@ariannazara

@ariannazara a to je zas tvoje rozhodnutie, ktore ti nikto neberie a nekritizuje. Lebo preco by mal, ze ano?

Tak to nerob druhym.

sissy27
Dnes o 07:35
@ariannazara

@ariannazara lidl jej urcite neplati za rekonstrukciu chodby v bytovke 🤦🏼‍♀️ s lidlom ma platenu spolupracu, ale rozhodne nie za upratovanie a zveladovanie bytovky.
Ano, svojim sposobom je to panicka, ktoru asi v prvom rade zivi jej manzel, nemusi chodit rano na 6 do lidlu piect zemle a dokladat tovar, takze ma cas drhnut nejaku staru dlazbu, ktora ani nie je jej majetkom. Ale teda za mna super, ze robi nieco ani nie tak pre seba, ako pre svojich susedov, ktori bohvie ci jej aspon podakovali. Lebo tych susedov to nestoji ani cent a nemusia ani prstom pohnut a maju pekne opravene, upratane, zrenovovane - a nie len dlazbu. V inych bytovkach bud nic z toho nemaju alebo si to zaplatia z vlastneho.
Asi by mala tak ako xy inych “povolanim manzeliek a infuenceriek” chodit len na nechty, pilates a pit matchu aby si bola spokojna… a predpokladam, ze ty by si to nerobila ani za peniaze. Takze za mna klobuk dole pred nou, ze sa jej chce robit taketo veci.

ariannazara
Dnes o 07:38
@sissy27

@ariannazara lidl jej urcite neplati za rekonstrukciu chodby v bytovke 🤦🏼‍♀️ s lidlom ma platenu spolupracu, ale rozhodne nie za upratovanie a zveladovanie bytovky.
Ano, svojim sposobom je to panicka, ktoru asi v prvom rade zivi jej manzel, nemusi chodit rano na 6 do lidlu piect zemle a dokladat tovar, takze ma cas drhnut nejaku staru dlazbu, ktora ani nie je jej majetkom. Ale teda za mna super, ze robi nieco ani nie tak pre seba, ako pre svojich susedov, ktori bohvie ci jej aspon podakovali. Lebo tych susedov to nestoji ani cent a nemusia ani prstom pohnut a maju pekne opravene, upratane, zrenovovane - a nie len dlazbu. V inych bytovkach bud nic z toho nemaju alebo si to zaplatia z vlastneho.
Asi by mala tak ako xy inych “povolanim manzeliek a infuenceriek” chodit len na nechty, pilates a pit matchu aby si bola spokojna… a predpokladam, ze ty by si to nerobila ani za peniaze. Takze za mna klobuk dole pred nou, ze sa jej chce robit taketo veci.

@sissy27 ale ved nech si to robi, ja jej nebranim. Neviem co som take zle napisala akoze 💁‍♀️ tak niekde tie cistice, prostriedky a veci vyuzit musi a kedze dom nema tak upratuje byt, ci chodby niekde ci co.
Az tak ju nesledujem, videla som paru videi co na mna vyskocili, a to je vsetko.

moonlight1210
Dnes o 07:39
@sissy27

@sissy27 tiez si myslim, ze keby ludia aspon vo vlastnom spolocnom panelaku vedeli kusocek viac vyliezt z komfortnej zony a urobit kusocek viac pre spolocnu nehnutelnost, tak aj tie vztahy, aj vztah k bydlisku budu ine, ako iba uzivatelske.

anonym_b45cb5
Dnes o 07:40

Neviem kto to je, má to niečo s Nutelou? Je to nejaká ukrajinka, čo je nutelu?

anonym_205e00
Dnes o 07:47
@anonym_b45cb5

@anonym_b45cb5 trápny komentár. Načo sa zapájaš keď nevieš o čom je reč? Či máš potrebu reagovať v každej diskusii? Stačí si dat do Google kto to je.

anonym_b45cb5
Dnes o 07:49
@anonym_205e00

@anonym_b45cb5 trápny komentár. Načo sa zapájaš keď nevieš o čom je reč? Či máš potrebu reagovať v každej diskusii? Stačí si dat do Google kto to je.

@anonym_205e00 nie, mám potrebu zareagovať práve do tejto diskusie, lebo čítam niečo o nutelle a to je moja naj mňamka. Tá teta vyrába nutellu? Alebo o čo sa vlastne snažilkuje?

sissy27
Dnes o 07:50
@ariannazara

@sissy27 ale ved nech si to robi, ja jej nebranim. Neviem co som take zle napisala akoze 💁‍♀️ tak niekde tie cistice, prostriedky a veci vyuzit musi a kedze dom nema tak upratuje byt, ci chodby niekde ci co.
Az tak ju nesledujem, videla som paru videi co na mna vyskocili, a to je vsetko.

@ariannazara nie som jedina, ktora z tvojich komentarov citi negativitu 🤷‍♀️
A mimochodom, ak si dobre pamatam, tak ona tu spolupracu s lidlom ziskala uplne opacne - najprv si kupovala veci za svoje a robila kadeco, lebo ju to proste bavi a az potom sa jej lidl ozval. A dalsie plus, ako jedna z mala influenceriek platene spoluprace aj riadne oznacuje. A nie, nie je to bezvyznamny detail.

moonlight1210
Dnes o 08:07
@anonym_b45cb5

@anonym_b45cb5 pozri si par jej videi o upratovani a cisteni prostredia okolo spolocneho bydliska a v ramci spolocneho bydliska, alebo prerabani veci doma. To je nieco, co ju bavi.

Skor ide o to, ze kto v tom chce vidiet inspiraciu tiez nieco zlepsovat okolo seba, ten si priklad vezme.

anonym_b45cb5
Dnes o 08:10
@moonlight1210

@anonym_b45cb5 pozri si par jej videi o upratovani a cisteni prostredia okolo spolocneho bydliska a v ramci spolocneho bydliska, alebo prerabani veci doma. To je nieco, co ju bavi.

Skor ide o to, ze kto v tom chce vidiet inspiraciu tiez nieco zlepsovat okolo seba, ten si priklad vezme.

@moonlight1210 koho si mám pozrieť videá? Kde? Má youtube? Ak vyrába nutellu a je na YT, veľmi rada. Ak nevyrába nutellu, neobjavila liek na rakovinu, nie je multižánrová inštrumentalistka, alebo nositeľka nobelovej ceny za mier, nemám dôvod. Už ten názov/meno o niečom vypovedá. Idem sa snažilkovať, papačko.

roxanna
Dnes o 08:22

Podla mňa to za tú námahu nestojí. Tá dlažba je škaredá a v stave pred a po čistení nevidím teda žiaden priepastný rozdiel.
Nie všetko, čo je staré a historické, je aj pekné a estetické. V tomto konkrétnom prípade by som ako jej suseda rozhodne vďačná nebola a chcela by som radšej dlažbu vymeniť za novú. Vlastne ani neviem, prečo mi jej videá o čistení chodby v bytovke vyskakujú, nebavia ma.

ariannazara
Dnes o 08:27
@roxanna

Podla mňa to za tú námahu nestojí. Tá dlažba je škaredá a v stave pred a po čistení nevidím teda žiaden priepastný rozdiel.
Nie všetko, čo je staré a historické, je aj pekné a estetické. V tomto konkrétnom prípade by som ako jej suseda rozhodne vďačná nebola a chcela by som radšej dlažbu vymeniť za novú. Vlastne ani neviem, prečo mi jej videá o čistení chodby v bytovke vyskakujú, nebavia ma.

@roxanna mna bavilo ked vonku cistila tie stromy pri ceste, toto bolo super jak spravila tu zahradku toto bolo perfektne. Ale co ludia si to nevazia, pohlad o mesiac zas tak isto vsetko zarastene, odpadky..

autor
Dnes o 08:30
@roxanna

@roxanna Z komentárov k videám som pochopila, že ona tam ani nebýva😬 A máš pravdu, dlažba je otrasná, chodbu pekne moderne zrekonštruovali a na zemi nechali toto😐 Neviem, či im to bude chodiť čistiť každý týzdeň, keď sa v tých drážkach bude držať bordel.

mirage
Dnes o 08:48

tak som si ju pozrela, netusila som, o co ide. Chodba a dlazba je retro, ma dusu, a nemenila by som ju. Robi to dobrovolne, sama, ma moj obdiv. Viac empatie a dobrovolnictva, menej hejtu a zavisiti nam treba.

bludna
Dnes o 08:55
@anonym_autor

@roxanna Z komentárov k videám som pochopila, že ona tam ani nebýva😬 A máš pravdu, dlažba je otrasná, chodbu pekne moderne zrekonštruovali a na zemi nechali toto😐 Neviem, či im to bude chodiť čistiť každý týzdeň, keď sa v tých drážkach bude držať bordel.

@roxanna
@anonym_autor Myslim, ze skor ta chodba sa velmi nevydarila a vobec sa k tej dlazbe nehodi. Ta dlazba je praveze super, len k tej rekonstrukcii bolo treba viac citu.

moonlight1210
Dnes o 08:57
@anonym_b45cb5

@moonlight1210 koho si mám pozrieť videá? Kde? Má youtube? Ak vyrába nutellu a je na YT, veľmi rada. Ak nevyrába nutellu, neobjavila liek na rakovinu, nie je multižánrová inštrumentalistka, alebo nositeľka nobelovej ceny za mier, nemám dôvod. Už ten názov/meno o niečom vypovedá. Idem sa snažilkovať, papačko.

@anonym_b45cb5 pozri, ak chces iba prispiet tym, ze ti je to vsetko jedno a vlastne ani nevies, preco komentujes. tak ciel splneny.

betulinka1
Dnes o 08:58

@anonym_autor za mna super. Ked ju to bavi. Mna by to tiez bavilo. Jedine co teda ja by som nespravila a to vysavala tym istým vysávačom doma a aj chodby, kde chodia ludia v topánkach.

amalka07
Dnes o 09:26

Ja ju mám rada, ale tá dlažba mi príde proste škaredá🙈🙈

anonym_a86958
Dnes o 09:47

@anonym_autor nasla dieru na trhu, lebo takyto obsah nerobí nikto, tým pádom si to človek pozrie minimálne zo zvedavosti. Ja osobne si viem prestaviť inak tráviť svoj voľný čas, ak by som mala x hodín denne voľno, určite by som nešla prerábať cudziu bytovku. Či jej Lidl platí alebo nie, za mňa je to veľmi čudná záľuba, ale ak ma na to financie a čas, nech každý robí to, co ho baví a napĺňa.

anonym_a1fbc9
Dnes o 10:31
@anonym_autor

@anonym_autor Vážne si myslíš,že bude chodiť do cudzieho baráku upratovať?
Jasne,že tam býva.

Strana
z2