icon

Nechávate si krabice od elektroniky alebo ich vyhadzujete?

Včera o 14:02

Potrebovala som miesto v pivnici a zistila som, že skladujeme krabice od televízora, mobilov, notebookov...
Niektoré aj niekoľko rokov :-/
Vyhadzujete ich, alebo si ich nechávate?

Ani tak nie kvôli reklamácií, ale ak by sme napr. niečo z toho predávali, asi je lepšie to poslať v originál krabici? :-/

anonym_f42909
Včera o 14:03

my máme na povale. Od televizora, vysávača, noteb. - ostatné vyhadzujeme.

anonym_579d70
Včera o 14:08

@anonym_autor nie, nie je potrebne posielat v original krabici v oripade reklamacie. Vsetky mozes vyhodit

dorizzz
Včera o 14:09

Vyhadzujem, nic nepredavam, vsetko u mna sluzi az kym sa to nepokazi. By sme sa nezmestili keby si kazdu krabicu nechavam.

anonym_d43e6b
Včera o 14:09

ja by som nechala len pokym trva zaruka/predlzena zaruka..moji rodicia museli tv posielat na opravu, keby nemali skatulu, neviem ako by to poslali..nam prisli opracit domov, ale nie je to pravidlo. od mobilov, pc by som nechala, ak v buducnosti planujete predat

anonym_a133c0
Včera o 14:17

Nič neskladujem, všetko vyhadzujem. Na reklamáciu nepotrebuješ krabicu
Mame 2 tv, 3 pc, tablet, tlaciaren, externá klávesnica, 3 myši, mikrovlnka, 4 mobily, sporák, trúba, digestir, čistička vzduchu, umývačka, 2 vysávače, pracka, ftiteza, fen, elektrické kefky, holiaceho strojčeky, ….kde by som to skladovala ?

stellarstar
Včera o 14:49

Väčšie skladujem v pivnici ale tak že keď sa vmestia 2 - 3 tak ich dám do seba, menšie dam ma bok a tie vždy beriem hore do bytu, dám na balkón a do toho ptm zbierame papier a tak to vyhodím celé
Také menšie že od tel, notebook vyhradzujem hneď

ljmmm
Včera o 15:14

vsetko driapem a vyhadzujem

anonym_7c7977
Včera o 15:52

Vyhadzujeme. Nie sme zberatelia odpadkov. 🤷‍♀️

andreatytler
Včera o 15:52

Nechavam krabicu kym je zaruka, nic nepredavam.

anonym_a9c110
Včera o 16:10

mam len od tv -pre istotu ale inak vsetko ide do kosa

anonym_eaa706
Včera o 18:08

Vyhadzujem, nemam ich kde skladovat