icon

Vyhadzujete darčeky, ktoré sa vám nepáčia?

6. jún 2026

Čo robíte s vecami,ktoré vám niekto daruje,ale buď sa vám nehodia,alebo nepáčia.Posúvate ďalej?Vyhadzujete?

Strana
z2
anonym_b44df7
6. jún 2026

@anonym_autor Vinted

autor
6. jún 2026
@anonym_b44df7

@anonym_autor Vinted

@anonym_b44df7 Minule sa svokra pýtala na anjelika, ktorého mi dala.Ja som ho darovala ďalej.Nahnevala sa.Len to sa nedá všetko skladovať.

domkakvet
6. jún 2026

@anonym_autor podla toho co to je, bud to darujem, alebo vyhodim.

petamich
6. jún 2026
@domkakvet

@anonym_autor podla toho co to je, bud to darujem, alebo vyhodim.

@domkakvet tak isto 🙂

minenkaa
6. jún 2026

Našťastie sa u nás nedávajú darčeky

anonym_45cd14
6. jún 2026

lezie mi to na nervy, magnetky, somariny na kluce z dovoleniek..napriek tomu, ze otvorene komunikujem, ze to nemam rada...tak to po case skonci v odpade...

anonym_1ccfe8
6. jún 2026

popytam sa v okoli a ak nik nechce a nieje to ani vhodne ako posunutie niekomu k sviaku ide to do charity ... a ak je to naozaj ale ze naozaj kravina-kos

anonym_9fadef
6. jún 2026

Darujem ďalej. Vyhodiť nevyhodím. Takú blbosť som ešte nedostala.

anonym_d5632a
6. jún 2026

@anonym_autor väčšinou vyhadzujem alebo predám

euka210
6. jún 2026

@anonym_autor och, tak ja tieto sosky a gycoviny neznasam. Nastastie si davame v rodine prakticke darceky alebo peniaze. Odlozila by som alebo darovala dalej.

marca12
6. jún 2026

Nastastie dostavam pouzitelne darceky. Jedine svokra mi nosi take skvosty,ze to by som sa hanbila aj niekomu podarovat. Takze mi to vsetko sedi v skrini a po rokoch to vyhodim.

martinmmartin
6. jún 2026

my davame instrukcie ohladom darcekov - nech sa to da lahko vyhodit

anonym_71d0fa
6. jún 2026
@marca12

Nastastie dostavam pouzitelne darceky. Jedine svokra mi nosi take skvosty,ze to by som sa hanbila aj niekomu podarovat. Takze mi to vsetko sedi v skrini a po rokoch to vyhodim.

@marca12 aké dary ti nosí tvoja matka?

cindirela346
6. jún 2026

Darujem, vyhodím, alebo nahádžem do tašky a zavesím pri smetiakoch 😉

majka2959
6. jún 2026

@anonym_autor Čo sa nehodí, posúvame ďalej - darovať, predať. Niektorým vysvetľovať je ako hádzať hrach o stenu.

katkaseiner
6. jún 2026

Ja som prave predala kopec darčekov ktore dcera dostala a skladovala v suflikoch...vraj ich dostala ale luto jej bolo to vyhodiť tak som to hodila za drobne na vinted a uz odisiel Anneke peracnik, aj ratanovy pleteny drziak na crepnik (akoby stal na bicykli), aj diamantove malovanie...Niekoho to potesilo a my za to kupime dcere to co potrebuje a chce

anonym_c20e53
6. jún 2026

Pracujem v školstve. Lapačov prachu mám za tie 3roky plný úložný priestor, niečo som posunula ďalej. Od rodiny dostávam €. Týmto chcem poprosiť rodičov, nekupujte učiteľkám “darčeky”, skôr niečo spotrebné, alebo kvet v kvetináči. 🙏

marca12
6. jún 2026
@anonym_71d0fa

@marca12 aké dary ti nosí tvoja matka?

@anonym_71d0fa Normalne,nedava mi napr.pohrebnu kyticu. Chapem,ze to svokra myslela v dobrom,ze mi nezvadne,ale tak pohrebna kytica? No uznaj.

anonym_e40393
6. jún 2026

Darceky si zasadne vyberam sama 🙂 Su urcene pre mna tak najlepsie viem co potrebujem, alebo co ma potesi. Ak ma chce niekto z rodiny, alebo priatelov nebodaj prekvapit idu na istotu- oblubene kvety, kava, vonavka, poukazka na nechty, do kina … to iste robim aj ja neprekvapujem hlupostami, ale idem na istotu 🙂

anonym_a2b88a
6. jún 2026

@anonym_autor vyhodim

kavasmliekom
7. jún 2026

@anonym_autor vyhodím.

anonym_272db7
7. jún 2026
@anonym_c20e53

Pracujem v školstve. Lapačov prachu mám za tie 3roky plný úložný priestor, niečo som posunula ďalej. Od rodiny dostávam €. Týmto chcem poprosiť rodičov, nekupujte učiteľkám “darčeky”, skôr niečo spotrebné, alebo kvet v kvetináči. 🙏

@anonym_c20e53 tak to ta obdivuhem. Tiez som zo skolstva a hadzem to rovno do kosa.

anonym_fda889
7. jún 2026
@anonym_272db7

@anonym_c20e53 tak to ta obdivuhem. Tiez som zo skolstva a hadzem to rovno do kosa.

@anonym_272db7 pracujem v specialnom skolstve a za 20r som nikdy nic nedostala, detto kolegyne, nas by lapace prachu potesili.

anonym_272db7
7. jún 2026
@anonym_fda889

@anonym_272db7 pracujem v specialnom skolstve a za 20r som nikdy nic nedostala, detto kolegyne, nas by lapace prachu potesili.

@anonym_fda889 a tak co mam s tym robit? 30.juna ti poslem vsetky salky, magnetky, sosky a mydlove kytice? Ver mi, ze po rokoch by si to tiez vsetko hadzala rovno do kosa, nie som skladisko/smetisko.

anonym_c20e53
7. jún 2026
@anonym_272db7

@anonym_272db7 mne je to ľúto hodiť do kosa. Kvety vždy posunieme kuchárkam, upratovačkám, niektoré veci si odložím na pamiatku, iné dám kamoškami, susede… toho sa nazbiera.

anonym_bd484a
7. jún 2026

Ja kolkokrat svokre poviem, ze toto a toto maju deti od Vas, ci uz oblecenie, hracku...a ona, ze hej? Ani si nepamatam. Ja neviem, kto ma potrebu sliedit, co kto spravi s darcekom odo mna tiez...🤔

anonym_160745
7. jún 2026

@anonym_autor posledný darček od kolegu - šálka Petra Stašaka 😂

natalka13
7. jún 2026

Vyhodila by som nieco, co nemam ako pouzit.
Nastastie nedostavam ziadne blbiny.
S kamoskami si kupujeme zazitky.

anonym_ee2c58
7. jún 2026

@anonym_autor našťastie mi nikto nedáva hlúpe dary, ale popravde ľudí, ktorých mám rada, si darčeky ponechávam na stalo, ale naopak od ludi, ktorých nemusím darčeky posuniem ďalej

mauduska
7. jún 2026

Ja som minimalistka, čo mi neslúži alebo ma neteší, odchádza. Všetci to vedia, mnohí rešpektujú, niektorí nie. Nemám problém hodiť do humana vreca čokoľvek, čo nechcem a a ak je to niečo, čo je fakt že otrasné, nepoužiteľné, prípadne nezdravé, tak kôš. Ja osobne s predajom nemám nervy, všetko len darujem.

Strana
z2