Bolesť krížov, bedier a análu. Blíži sa to?

nicoletha
10. jan 2016

😉 😀 😲 maminky, viem ze bolest krížov signalizuje pôrod, lenze mna bolia krize uz od vcera, v noci to bola ukrutna bolesť ktora vystreľovala až do analneho otvoru, neviem ci to moze spôsobovat aj hemeroid alebo zlata zila ktory mam vonku, no je to dosť neprijemné, obcastne ma bolia aj bedra a podbrusko... zacinal niektorej takto pôrod?? do nemocnice moc nechcem ist, kym nemam meratelne kontrakcie ani žiadne intervaly... dakujem za každú odpoved

dominika6
10. jan 2016

Cakaj na kontrakcie

sharmari
10. jan 2016

Bolesť z krížov až do podbruska a tlak na konečník, ale tlak nie bolesť. Skôr ako keby má stolicu. Dcerka bola do piatich hodín od prvej zaznamenanej bolesti vonku. Bolesti prichádzali a odchádzali v intervaloch. Tak som hádam pomohla..

edn
13. jan 2016

pravdepodobne sa to blizi, lebo babatko klesa a vsade tlaci.. ale do nemocnice aj tak treba ist az po odteceni plodovej vody alebo pri pravidelnych kontrakciach.. Mna tlacilo a bolelo uz od rana, vela som chodila a potom som isla az o 10-tej vecer..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre