icon

Ako nájsť nový domov vyhodenému mačiatku?

20. okt 2025

Dobrý deň, súrne hľadám domov pre vyhodené mačiatko. Ak by ste mali záujem alebo vedeli o niekom, kto by sa ho ujal dajte prosím vedieť. Ďakujem

anonym_6f8ca7
•
20. okt 2025

@anonym_autor Dobrý deň, kľudne napíšte aj na iné sociálne siete ak máte, pozdielajte vašim kontaktom. Snáď bude mačiatko čím skôr v dobrých rukách.

tim23
•
20. okt 2025

@anonym_autor mesto?

0silvia0
•
20. okt 2025

@anonym_autor zdielaj aj na macacich strankach sos macky napr.

autor
•
20. okt 2025
@tim23

@anonym_autor mesto?

@tim23 Puchov

autor
•
20. okt 2025
@anonym_autor

@tim23 Puchov

@anonym_autor dokonca sa ukazalo este jedno

autor
•
20. okt 2025
@0silvia0

@anonym_autor zdielaj aj na macacich strankach sos macky napr.

@0silvia0 ano pisem cely den po vseliakych strankach a ziadna odpkved

nicoletta98
•
20. okt 2025

Tulavych mačiek je všade dosť, žiaľ. Na 90% sa zmier s tým, že ti ostane alebo pôjde naspäť na ulicu. Ak sa rozhodneš ho dať naspäť, tak by som zvážila kastraciu na svoje náklady alebo poprosila OZ pre pomoc s preplatením a mačiatko sa vypustí tam, kde sa aj našlo. Mne sa takto podarilo umiestniť dve (jedno 6 mesačne a druhu gravidnu), ale rátala som s tým, že ostanú lebo ponuka je a dopyt nie… je to horšie ako so psami.

autor
•
20. okt 2025
@nicoletta98

Tulavych mačiek je všade dosť, žiaľ. Na 90% sa zmier s tým, že ti ostane alebo pôjde naspäť na ulicu. Ak sa rozhodneš ho dať naspäť, tak by som zvážila kastraciu na svoje náklady alebo poprosila OZ pre pomoc s preplatením a mačiatko sa vypustí tam, kde sa aj našlo. Mne sa takto podarilo umiestniť dve (jedno 6 mesačne a druhu gravidnu), ale rátala som s tým, že ostanú lebo ponuka je a dopyt nie… je to horšie ako so psami.

@nicoletta98 no neostane je chodim v zime na sezonu do alp takze asi pomrznu naulici

nicoletta98
•
20. okt 2025
@anonym_autor

@nicoletta98 no neostane je chodim v zime na sezonu do alp takze asi pomrznu naulici

@anonym_autor tak pomrznut by nemali, ale žiaľ, nespravíš s tým nič… v každom meste/dedine je toho veľa

autor
•
20. okt 2025
@nicoletta98

@anonym_autor tak pomrznut by nemali, ale žiaľ, nespravíš s tým nič… v každom meste/dedine je toho veľa

@nicoletta98 tak su to male macky max 3 mesiace bez tepleho ukrytu a hladne asi dlho zit nebudu, ale co uz

refly
•
20. okt 2025

Ale dá sa nájsť domov... Ja každý rok poberiem nejaké z ulice a vždy si našli. A to pritom si dávam ešte aj podmienky že len do interiéru. Za tie roky to už boli desiatky mačiek!
Ono len treba chvíľu vytrvať. Nahádzať ten inzerát na FB a na bazoš. Na FB to pravidelne obnovovať a na bazoši ho nahodiť každých pár dní na novo. Urobiť pekné fotky, čím viac, tým lepšie. Vysvetliť že sa jedná o najdúchov. Lebo zodpovedný ľudia sa vyhýbajú "množkám", resp idiotom, ktorí nekastrujú vlastné mačky.
Ono sa to dá, len väčšinou nie zo dňa na deň. Ale stojí to za to.

autor
•
20. okt 2025
@refly

Ale dá sa nájsť domov... Ja každý rok poberiem nejaké z ulice a vždy si našli. A to pritom si dávam ešte aj podmienky že len do interiéru. Za tie roky to už boli desiatky mačiek!
Ono len treba chvíľu vytrvať. Nahádzať ten inzerát na FB a na bazoš. Na FB to pravidelne obnovovať a na bazoši ho nahodiť každých pár dní na novo. Urobiť pekné fotky, čím viac, tým lepšie. Vysvetliť že sa jedná o najdúchov. Lebo zodpovedný ľudia sa vyhýbajú "množkám", resp idiotom, ktorí nekastrujú vlastné mačky.
Ono sa to dá, len väčšinou nie zo dňa na deň. Ale stojí to za to.

@refly ale ja cas nemam ako som pisala idem na zimu do zahranicia

anonym_074ad1
•
21. okt 2025
@anonym_autor

@refly ale ja cas nemam ako som pisala idem na zimu do zahranicia

@anonym_autor tak ked nemas cas, neries. Vsade je plno. Aj oztka maju obrovsky problem umiestnit mice, nieze ty si cosi nasla a myslis, ze sa niekto hned najde. Zial, je to tak.