icon

Ako odnaučiť buldočka cikať v noci na podlahu?

28. mar 2024

dobrý deň pred 3 dnami som sem písala bol mi darovaný buldoček 5 mesačný dala som na vaše rady venčila ho každú chviľu hneď prvý deň pochopil ale zlom nastáva tu: v noci ciká na podlahu nedokáže to vydržať do rána máte nejake typy? a keď sním ide von kaká svoje výkali koľko krát by mal taký buldoček jesť za deň? lebo tomuto aj keď dám vágon stále niečo hľada až sa trasie

pribinak
•
28. mar 2024

Je zo zanedbaný pes, 5 mesačne šteňa by už malo zvládnuť noc

Nezostáva ti jic iné, len aj v noci vstať a ísť s ním von. Tie intervaly chodenia v noci sa potom postupne predĺžia.
Nič ine ti nezostáva, len pekne vstať a ísť von

autor
•
28. mar 2024

@pribinak tiež si myslím chudák pes

pribinak
•
28. mar 2024

Ešte k tomu papkaniu. Mam bisonika. Má 5.5 kg a zožerie ako lev. Žerie non stop. Keby mohol zožerie aj misku.
Dávam mu okrem granúl aj vajce ryžu masko mrkvu miluje ovocie piskotky

Proste prasiatko 😁😁😁

autor
•
28. mar 2024

a v jednom kuse je stále hladný ja neviem proste či táto rasa taká je ale v kuse len hľadá jesť a keď mu idem sypať granule ako by bol odtrhnutý z reťaze

autor
•
28. mar 2024

@pribinak a z ovocia aké môže psík? aby ho nahodou neprehnalo?

stellarstar
•
28. mar 2024

Pri ovoci dávať pozor, nie všetko môžu. Kuk ma nete

syslik81
•
28. mar 2024

moja ma jedlo raz za den konzervu a kym bola aktivnejsia tak aj granule... skus sytejsiu stravu-miesat cestoviny alebo ryzu miesat s granulami alebo masom ... a v nosi len vstavat ..daj si budik cca kazde 3 hodiny a postupne predlzovat .. ja som k mojej vstavala ako k babatku -naucila sa rychlo ..hold aj psom to trva dlhsie

pribinak
•
28. mar 2024

Jablko banán žltý melón broskyňu marhule trosku hrušky

Ale dávam aj mrkvu kaleráb hrasok

colsami
•
28. mar 2024

5 mesacne stena ma zrat 2x za den, viac mu netreba. Je jedno ako velmi je pazravy, su take psiky (a to je dobre, nie je nic horsie ako nezravy pes).
A neodporucam nic experimentovat s ovocim atd, ked nemate este zvladnutu zakladnu hygienu (co moze trvat), pes nie je udomacneny a nepozname celkovo este psika a ani jeho travenie.

A uz vtedy som Ti radila nakontaktovat sa na vycvikara, je to vyborna vec pre ludi co nemaju skusenosti a vedomosti co sa tyka psov, vychovy atd.... Ulahcis zivot jemu aj sebe.

ktochytavzite
•
28. mar 2024

fuj to musite mat doma humusaren,okrem toho ze tento pes aj smrdi, aj sa postava doma .No dbajte na poriadnu hygienu u vas doma.S tym stanim skus cvicitela. a ze zere vsetko co mu pride pod nos je normalne,psovi staci raz za den,ked su mensie castejsie,tak tri,neskor na jeden krat mu davaj zrat.

mimikarol
•
28. mar 2024

My máme dvojmesačného maltezaka. Spí v klietke, tri x ho dávam v noci na potrebu von. S tým že posledny x je to cca o 5.30. Vydrží, neknuci. Mňa by rachlo ráno hľadať curanice, kakanice po dome.

sinusoida
•
28. mar 2024

Mali sme podobného, nesmie sa prejedať, lebo potom horšie dýcha...museli sme potom noc a spánok riešiť inak, mal svoju "izbu" a pravidelne som tam dezinfikovala, umývala.

ktochytavzite
•
28. mar 2024

@mimikarol No mna by rachlo kvoli psovi 3 x v noci vstavat.Ludia naozaj vam s prepacenim drbka?

aalla
•
28. mar 2024

Ved ho dajte do nejakej ohrádky a dajte mu tam tie nepremokavé plienky na zem , to je všetko , to je ešte bábo , aj náš pes sa do pol roka poštával v noci... nepripadá mi to ako niečo zvláštne ...

wolf_
•
Autor odpoveď zmazal
•
ivuska027
•
28. mar 2024

@wolf_ to je divne aj mne s tou stravou. Veď to nie je prasa, aby dojedalo ľudskú stravu. Veterinar mi rovno povedal, že len nie ľudskú stravu. Keď boli menšie, "zdrhli" do susedov, lebo sme neboli 2 dní doma(granule mali), tak sa vratili celé zduté zo somarin, čo im dali žrať. My máme vonkajšie mačky, ale majú kvalitne granule, žiadne zvyšky z obeda. To, že plus zožerú, čo si vonku ulovia, tak to je ich prirodzená strava.

mimikarol
•
29. mar 2024

@ktochytavzite tiež si v noci sama sebe ponadavam či mi to bolo treba 😅

ktochytavzite
•
29. mar 2024

@mimikarol este ue to neries s humorom😀😀A

mimikarol
•
29. mar 2024

@ktochytavzite tak je to dočasne, vyrastie, naučí sa a bude lepšie. Musíme len vydržať

nicoletta98
•
29. mar 2024

@ktochytavzite ja mám dvoch buldockov, z takej humusarne by ta asi kleplo o zem, čo 🥲 čo komentar, to znalec

ktochytavzite
•
30. mar 2024

@nicoletta98 Tak uz viem akw plemeno mas.To co v niektorych krajinach je uz zakazane kvoli jeho zdravotnym problemom,ak myslim toho.