icon

Ako si zvyknú mačka a pes v byte?

28. jan 2025

Ahojte, chcem sa spytat tych co maju teda macku aj psa, ze ako ste spravili ze si na seba zvykli respektive ci je s tym nejaky problem. Mam dvoch psov a chcela by som si adoptovat macicku, neviem si predstavit ako budu reagovat psi na macku, nikdy sa so ziadnou nestretli, byvame v byte. A ak tak myslite ze je lepsie adoptovat maciatko nez starsiu macku ? (Kvoli psom)

3009
•
28. jan 2025

Dcéra mala psa a k tomu si adoptovala asi 5 ročného kocúra a od začiatku sa zniesli-tolerovali sa.

tropkica
•
28. jan 2025

V prvom rade by som vzala psy k nejakej macke alebo maciatku aby som vedela ako budu reagovat a nie hned adoptovavat nejaku.

autor
•
28. jan 2025

@tropkica este nejdem ziadnu adoptovat len uvazujem o tom, to Aj mne napadlo len nemam moc kde, nikto v okoli nema macku. Mam yorkov ale jeden z nich je taky antisocial aj voci psom, ale nie je nebezpecny len steka

nika523
•
28. jan 2025

Záleží na psoch akú majú povahu ale väčšinou si zvyknú a ja mám skúsenosť že skôr si zvyknú na seba pes s mačkou ako mačka na mačku

silvusias
•
28. jan 2025

@tropkica Veď práve, treba si zistiť, či vôbec dokáže s tou mačkou fungovať. Asi by som to nesilila, ak uvidíš, že mu to veľmi nerobí dobre.

mmooly
•
28. jan 2025

záleží aj na tebe... ak povieš, že tu rozkazuješ ty, tak si budú musieť zvyknúť a hotovo...

nika523
•
28. jan 2025

Teraz čítam že máš yorkov tak určite si zvyknú a je jedno či vezmeš malú alebo už dospelú mačku