Ako vybrať vznešené meno pre dobermana?
Ahojte. Budúci rok si budeme kupovať ps až Chs. Chceli by sme mu dať nejaké vznešenejšie meno, bude to doberman. Máte nejaké návrhy?
Einar/ Ragnar , prípadne iné severské/vikingske mená sú podľa mňa dosť originálne.
Athos🙂 poznala som jedného strážneho vlčiaka s týmto menom.Pre velké plemená sa celkom aj hodí podla mňa
@jazdkynaaa no to ja neviem ako je to často používané ja mám cicu sunny😀 psa nemám
Ja teda dávam meno podľa povahy, teraz síce mám útulkáčku a po pár dňoch som ju premenovala na to, čo sa mi viac hodí. Takže odporúčam počkať a určite aj vám niečo napadne keď ho budete mať. Ale všeobecne mohli by sa hodiť mená ako Rei/Reina (po španielsky kráľ/kráľovná), Mystique, Dark Night, Demonix, Kiara, Cleopathra (Cleo), Zeus, Sirius Black, Diaquiri, Draco, Lux... Ešte môžem sa opýtať budete mať z CZ/SK stanice alebo zahraničia?
Náš je síce NO, ale volá sa Leonard ( len vtedy, keď je neposlušný), inak ho voláme Leo 😊
my sme vymyslali meno aj na papieroch 😂 a vymyslali sme mega dlho mame doma talianskeho vodneho psa takze sme pozerali talianske mena nakoniec mame. doma Mistique Bellissima GlemBell … BG je meno chs a Mistique volame nasu fenku v skratke Misty

@micusa2222 koho? 😅😅