icon

Akú kĺbovú výživu odporúčate pre šteniatko vo vývine?

23. aug 2024

Ahojte, akú kĺbovú výživu by sme mi odporučili pre šteniatko vo vývine ( 5 mesiacov) a zasa naopak pre seniora ( 13 tokov ) . Ďakujem

sandra49
•
23. aug 2024

Mam 12 ročnú babičku a naozaj zle zle chodila, casto ani nevstala. Uz niekoľko mesiacov jej dávam alavis 5, 4 tablety denne a ona beha. Ma iste obmedzenia ale nieje to take hrozne, funguje..a mam aj šteňa 4 mesačne a nedávam zatiaľ žiadnu klbovu výživu, vet.hovoril ze záleží od plemena ci treba alebo netreba davat. Naše je stredne. Ale tento názor sa zrejme od doktora k doktorovi bude rozchadzat.

katkaseiner
•
23. aug 2024

som zvedava co napisu dalsi... mam 5mesacnu labradorku a aj ked jej nedovolime chodit po schodoch, na terasu nam vedu 4 schody po ktorych lieta jak besna... viem ze tieto vacsie plemena mavaju uz problemy v cca 12 rokoch prave s klbami.... nikdy sme ale nic nedavali (nasi mali 2 kolie a 5 schodov na terasu, vo vnutri 8 ci 9 schodov

tundra
•
23. aug 2024

Skuste raz za cas uvarit bravcove paprce alebo hlavu.Ja sa snazim 1-2x do mesiaca zaradit do krmenia.Vyvarom zalejte granule😉

lisymbia
•
23. aug 2024

My sme dávali canvit 😊

autor
•
23. aug 2024

@tundra Kúpim to aj v nejakom obyč. obchode? Ako lidl/tesco/kaufland?

autor
•
23. aug 2024

@sandra49 @lisymbia ďakujem.

ellemell
•
23. aug 2024

nám dosť radili aj artivit sirup, ale teraz som pozerala ten canvit tiež nevyzerá zle.

trema
•
23. aug 2024

Steniatku sme davali skelevet na odporucenie chovatelky

tundra
•
23. aug 2024

Kazdy mäsiar predava paprcky,dokonca niekde len za symbolicku cenu,teda kedysi,tak bolo...Tesco,Lidl neviem,spytaj sa.

sandra49
•
23. aug 2024

@ellemell mne pre starú canvit absolútne nezaberal, brala pol roka plnú dávku a nič. Az alavis ju postavil na nohy. Ale možno pre šteniatka je fajn.

nila0622
•
23. aug 2024

Pre juniorov zvyknem Canvit Junior a pre staršiu pani s ťažkosťami Alavis Triple Blend alebo konský MSM

leadan
•
29. aug 2024

Nerozmýšľala si nad tým, kupovať granule ktoré už obsahujú kĺbovu výživou? ( ak nebarfuje ) My tak kupujeme našim psom N&D jahňacie s čučoriedkami. Obsahujú už kĺbovú výživu a ešte im aj veľmi chutia.
Boli sme aj na rtg kĺbov kvôli uchovneniu a všetko ok 🙂