Autosedačka pre psov
Ahojte psíčkarky, aké autosedadlo máte pre vašich menších miláčikov? Foto resp link poteší, ďakujem vám
Mne to pripadá ako totálna zbytočnosť. Veľkých psov vozím v kufri a malých normálne posadím na sedadlo. Majú na sebe bezpečnostný postroj, ktorý pripnem tam, kde sa pripína bezpečnostný pás. Načo autosedačka?
@marci9 za mňa zbytočnosť nie je, hlavne ak idem na dlhšiu trať a určite vieš že ako niektorý ľudia jazdia na diaľnici. Stačí prudko zabrzdiť a už to tam je. Chcem aby sa im počas cesty lepšie sedelo & ležalo a aj v sedadle sa dá pripútať. Ale už som jednu našla a objednala ju
@marci9 za mňa zbytočnosť nie je, hlavne ak idem na dlhšiu trať a určite vieš že ako niektorý ľudia jazdia na diaľnici. Stačí prudko zabrzdiť a už to tam je. Chcem aby sa im počas cesty lepšie sedelo & ležalo a aj v sedadle sa dá pripútať. Ale už som jednu našla a objednala ju
@anonym_autor prosim si link, tiez potrebujem kvalitnu autosedacku ale pre dvoch.
Mne to pripadá ako totálna zbytočnosť. Veľkých psov vozím v kufri a malých normálne posadím na sedadlo. Majú na sebe bezpečnostný postroj, ktorý pripnem tam, kde sa pripína bezpečnostný pás. Načo autosedačka?
@marci9 asi si nevidela crash testy psov pripnutych len na postrojceku na sedadle ze? V pripade narazu auta je po psovi. Takisto ako je po psovi ak je volne v kufri a nie v bezpecnej prepravke ci klietke. Zaujimave, ze to niekomu pride ako zbytocnost.
@marci9 to je jak keby si povedala, že aj pre dieta je zbytočná sedačka…tak odpoviem ti, ak das psa do kufra a niekto do teba napáli zo zadu máš po psovi, skvelá je klietka do kufra a na spodu Suchy zips nalepený…zadné sedačky super ta autosedačka lebo prudké brzdenie
@anonym_autor ja som kúpila z Temu, dala som do vyhľadávača autosedačka pre psa a kopec mi ich našlo, alebo iba "pre psa do auta" 😊 len tam je dobré pozrieť realne skúsenosti a fotky, aby si sa neokašlala😊
Za mňa jediná naozaj bezpečná alternatíva (ako pre psa, tak aj pre ľudí v aute) je klietka (s crash testami) v kufri.