Koľko máte dekoratívnej kozmetiky?
Ahojte baby. Tato otazka je urcena pre kozmeticke nadšenkyne 🤣
Baby, kolko mate dekoracky? Ako odolavate castym novinkam, ktore “musite” vyskusat? Ja totizto robim poriadky a triedim a teda fuuu… uz sa mi to nezda normalne co mam 🙈
Foto vasich kozmetickych stolcekov potesi 😆
@anonym_autor kozmetický stolík nemám. Používam makeup, mascaru, lícenku a jeden odtieň očných tieňov, kontúrovaciu ceruzku a rúž. Skôr som extrém v lakoch na nechty, krémov na na ruky a telové mlieka, vlasový styling. Z každého aj 5 druhov 🙄
Mam tolko kolko potrebujem, uz mam svoje stalice, ktore ked sa minu dokupim. Nepotrebujem mat toho tony davam prednost kvalite pred kvanitou.
1 cc krem, 1 makeup, 1 púder, 1 paletku tieňov, 2 maskary, 1 rúž.
Ale leskov na pery mám asi 30 .
Bb krem, licenku 2 paletky malych ocnych tienov (do prace), 1 ocny tien ceruzke (na volny cas), spirala, na obocie, licenka. Stolik nemam, ani nepotrebujem.
@anonym_autor mám toho dosť, posledné roky kupujem iba moje overené veci. Občas niečo nové vyskúšam. Hlavne kvalitnejšie kúsky. Obľúbila som si japonskú kozmetiku. Snažím sa triediť a vyhadzovať hlúposti 🥹
Jeden rúž a jednu ceruzku na oči. Použijem tak raz do roka.
@marci9 Vďaka. Ale vidím, že oznámenie, že otázka je určená pre kozmetické NADŠENKYNE nepomohla. A to som zámerne písala ešte v úvode príspevku a nič, nepomohlo. Nevadí... 🙂
Bb krem, licenku 2 paletky malych ocnych tienov (do prace), 1 ocny tien ceruzke (na volny cas), spirala, na obocie, licenka. Stolik nemam, ani nepotrebujem.
@simsalabim ty nie si ja? 😂 aj keď mám tých tieňov a ceruziek viac, ale tak to mám rozdelené…
makeup už nepoužívam - ale keď som používala, mala som viacero naraz a striedala som to podľa nálady..
teraz mám bb krémy - rovnako ako s makeupmi…
púder pod oči, rozjasňovací púder, lícenka rôzne odtiene, svetlý bronzer. keď sa mi veeeľmi chce dám aj highlighter, ale väčšinou sa mi nechce… veľa paletiek na oči (do práce), základnú sadu tieňov v ceruzke (na voľný čas a výlety), púder na obočko, špirála… rúže už nepoužívam, teraz mám milión farebných balzamov…
nepoužívam lacné veci (okrem ceruziek a balzamov), mám očnú paletku aj za 100-ku 😏 (mothership, milujem ju)…
Ja mám napríklad špirálu len jednu. Alebo dve, ktoré stále striedam, už XY rokov, to vôbec nemám potrebu skúšať niečo iné. Make-up v podstate tiež. Potom mám vždy taký volám to, že ihriskový 😀 Skrátka nejaký lacný že cez víkendy von. Ešte púder mám svoj obľúbený. A tam sa to skončilo. pri ostatných som ako utrhnutá z reťaze a neviem sa ovládať, neviem si povedať, že ale tak už vážne nepotrebuješ tento lesk na pery, lebo doma ich máš povedzme 15. Dnes keď som si robila poriadok v týchto veciach, tak normálne som rozmýšľala, že ja mám asi úchylku alebo nejakú inú poruchu 😀
možno psychológa by to chcelo
vela...vela a vela a ako pouzivam pravidelne a mojmu sa aj paci ked sa namalujem....ano aj tonu mam na sebe...a teraz co? Citim sa tak fajn a to je hlavne a to co si mysli niekto ma nezaujima..
@anonym_autor tiež mám toho milión, napr milujem nové makeup bázy skúšať a ptm nedominam a tak to mám celkovo s kozmetikou. Nie je to dobré, akurát s tým sa snažím niečo robiť a dominat všetko a mať svoje stálice lebo aj miesto mi to zaberá...
@marci9 Vďaka. Ale vidím, že oznámenie, že otázka je určená pre kozmetické NADŠENKYNE nepomohla. A to som zámerne písala ešte v úvode príspevku a nič, nepomohlo. Nevadí... 🙂
@anonym_autor No veď ja som kozmetická nadšenkyňa. Okrem rúžu a ceruzky na oči používam ešte aj modrú indulonu a žihľavový šampón 😅
Ja mám napríklad špirálu len jednu. Alebo dve, ktoré stále striedam, už XY rokov, to vôbec nemám potrebu skúšať niečo iné. Make-up v podstate tiež. Potom mám vždy taký volám to, že ihriskový 😀 Skrátka nejaký lacný že cez víkendy von. Ešte púder mám svoj obľúbený. A tam sa to skončilo. pri ostatných som ako utrhnutá z reťaze a neviem sa ovládať, neviem si povedať, že ale tak už vážne nepotrebuješ tento lesk na pery, lebo doma ich máš povedzme 15. Dnes keď som si robila poriadok v týchto veciach, tak normálne som rozmýšľala, že ja mám asi úchylku alebo nejakú inú poruchu 😀
@anonym_autor ano mam veľa.... make up - 7ks ( z 2 znaciek make upov mam po 2 odtiene) ...pudre 4x, licenka 2x, špirála 3x, rúže asi 12, ceruzka na obočie 2x....
Vždy keď nejaký make up konečne miniem tak si poviem ze uz nebudem kupovať ďalšie... nuž...niekto mina na kabelky ja na kozmetiku 😄
tak špirálu mám napr. vždy len jednu - a používam ju 2 mesiace. vždy 1. v nepárnom mesiaci otvorím novú a starú vyhodím…
Dekoratívky tak normálne. Očné tiene nenosím, licenky tak 3 mám, špirálu iba jednu, bronzer, primer a tak. Klasika.
Ale čoho mám neskutočne veľa je body lotion, body butter a iných krémov. To je nejaká diagnoza
Špirály mám asi 4, make upov mám cca. 10, používam aktívne tri. Tiene na oči paletky 4x, líčka/blush 5x, kontúra 3x, bronzer 3x, púder 3x, linka 3x, ceruzka na pery 10x, korektor som počítala 5 rôznych druhov a z každého rôzne odtiene, čiže aj 15 možno, setting spray 3x, rúž 4x, lesk na pery, balzam na pery 10x, highligter 3x.
@anonym_autor Vidím, že poznámka" pre kozmeticke nadšenkyne 🤣 "nepomohla.
Klasicky.
No ja sa pripájam 🤣 ano,aj ja mam toho vela vela vela..ale nemam stolek..mam take tie rozne organizery v komode,kupelni a hocikde 😅 a ja teda mam mega špirál,bb,pudrov,rúžov,balzámov..stále si poviem ,že uz nekúpim ked aspoň nejaký nespotrebujem ..ale nejde to 🤦🏻♀️
Ale je fakt,že už sa snažím fakt kupovať to čo sa mi osvědčilo..a tie novinky si najskor prejdem v recenziách či to za to stojí,lebo nemám rada ked to potom nikdo nepoužije a zbytečně to tam zavadzia a časom sa to vyhodí
@anonym_autor inac aktuálne mam 2 high end makepy ktore mi nesadli, tak ak by niektorá maniacka chcela kupit píšte mi správu 😁😁😁
Ja netuším, čo a kde sú tie novinky🤣 neláka ma nic, ale kozmetiky mám dosť veru, aj ju denne používam. Vlastne existuje žena, ktorá nič nepoužíva? 🤔 nestretla som sa ešte s nikým takym.
Ja netuším, čo a kde sú tie novinky🤣 neláka ma nic, ale kozmetiky mám dosť veru, aj ju denne používam. Vlastne existuje žena, ktorá nič nepoužíva? 🤔 nestretla som sa ešte s nikým takym.
@anonym_a2ceb0 tu ich máš plno https://www.modrykonik.sk/forum/moda-a-oblecenie-pre-dospelych/chodite-do-prace-vzdy-upravene/?scrollto=first
možno psychológa by to chcelo
@anonym_8eb332 Možno. Ale keby boli na svete len takýto psychopati, tak by bolo na svete svetovo 😀 Že kvôli ich problémom trpí jedine tak ich vlastná peňaženka.
@anonym_autor No veď ja som kozmetická nadšenkyňa. Okrem rúžu a ceruzky na oči používam ešte aj modrú indulonu a žihľavový šampón 😅
@marci9 Tak to potom už áno. Ale náhodou modrá indulona a žihľavový šampón sú top, tie majú aj u mňa čestné miesto 😀
@anonym_autor inac aktuálne mam 2 high end makepy ktore mi nesadli, tak ak by niektorá maniacka chcela kupit píšte mi správu 😁😁😁
@gejb ake?
@anonym_autor ja mám asi 8 druhov make upov, 20 rúžov, 6 ceruziek na pery, 3 licenky, púder len 1, 4 mascary, 10 paletiek tieňov na oči..posledné 2 make-upy co som kupila bol presne ten prípad ze musim odskusat. Uz ich nekúpim. Stale ale potrebujem nahradu za Este Lauder double wear- na fotenie a videoklipy. To je vlastne aj dôvod, prečo mam toho toľko, kazdy mesiac natácam nekoľko klipov 😃a veľa vecí som mala v adventnych kalendároch a dostala darom
@anonym_autor ja mám asi 8 druhov make upov, 20 rúžov, 6 ceruziek na pery, 3 licenky, púder len 1, 4 mascary, 10 paletiek tieňov na oči..posledné 2 make-upy co som kupila bol presne ten prípad ze musim odskusat. Uz ich nekúpim. Stale ale potrebujem nahradu za Este Lauder double wear- na fotenie a videoklipy. To je vlastne aj dôvod, prečo mam toho toľko, kazdy mesiac natácam nekoľko klipov 😃a veľa vecí som mala v adventnych kalendároch a dostala darom
@anonym_3d7d87 ako náhradu skus YSL all hours foundation. Mne sa zdá totožný 😊
Alebo MAC studio fix sa mi tiež zdal podobný.. ..

@anonym_autor tiez vela, ale nepouzivam z toho skoro nic, iba obcas napriklad, ked idem na oslavu.