Čo robiť, keď manžel nechce mačky v novom dome?
Sťahujeme sa s manželom a dvomi deťmi z bytu do domu. V byte s nami bývali mačky. Máme aktuálne tri. Samozrejme ako aj iné zvieratá robia aj oni neplechu a občas niečo oskrabali či ocikali... Manžel ich do domu nechce prijať
Iný náhradný plán pre nich nemá a mne sa zrútil svet. Strašne som smutná a neviem čo mám robiť . Niektoré mam10 rokov, sú to seniori. So mnou spávali v posteli a podobne. Teraz sú druhu noc na starom byte ktorý ale odovzdáme čoskoro späť do rúk pôvodným majiteľom.. a čo mám robiť s mačkami ? Srdce mi puka. Môj plán bol mať ich dnu pod dozorom a keď nebudeme doma zavrieť do garáže. Manžel neakceptuje ani len tu garáž. Mrzí ma aj to že vôbec nehľadí na mňa,moje potreby a to ako sa cítim len proste si ide svoje že nejdú s nami dnu a hotovo. Samozrejme mačka v pohode preskočí plot a kľudne sa už nevráti. Za ďalšie vonku je zima,nie sú zvyknuté,prechladnu či zamrznu. Ak prechladnu sú to ďalšie výdavky na veterinára ktoré nemáme.. neviem čo mám robiť. Nemám ich kam dať. Darovať ich nechcem. Ako to mám vnímať? Z manželovej strany to vnímam ako veľkú zradu. Vie ako mi na nich záleží,ako človeka ktorý má rád mačky si ma bral,dom sme začali stavať s vedomím že máme mačky. Stavali sme ho vyše roka takže mal rok čas ponúknuť postačujúcu alternatívu. Samozrejme na záhradné domčeky povedal že sú drahé. Čo sa týka domu ja by som prekusla nejaké zničené nábytky mačkami. Samozrejme chápem aj jeho stranu že pre neho sú dôležité nábytky a snažila by som sa nejak nájsť riešenia a mrzí ma že on nepripusti žiadne riešenie. Vníma len svoj postoj a diskusiu odmieta.
Autorka ako to u vás dopadlo? Ono je veľmi smutné, keď niekto matériu povýši nad živé bytosti. Nie ako tu písali, že mačky sú pre teba viac. Ale toto, že nábytok má byť viac než živá bytosť, lebo poriadok. Nikto "normalny" predsa nemá rád doma neporiadok a špinu, ale povýšiť upratovaniu celý život, je šialené. A teda keď už neberie ohľady na mačky, pri ktorých zaobstaraní asistoval, tak by mal vziať na vedomie tvoje city. A ty zas jemu vyjsť v ústrety tak, že nové zvieratko už nie.
Keď dieťa obleje gauč, dá ho na adopciu? Keď nahodou obleje niečo on, ja by som ho za to tak sfúkla, že by sa nespamätal. Inak tieto svoje rozumy, nemá od niektorých členov rodiny? Ba rovinu im povrdať aby sa do toho nestarali. A keď nezaberie, tak sa rovnako začni starať do ich domácnosti. Vaše deti čo na to? Neplačú za mačičkami? Silno držím palce. Aspoň teda k tomu riešeniu, ak by si mačkám našla nový domov. Veď aspoň dovtedy nech ich toleruje. Chuj sebecký, že omrzeli ho.
@anonym_4f9890 dúfajme že deti ho časom neomrzia
@anonym_2eee6f 🤣🤣🤣🤣🤣 ten dom asi tá mačka financovala .,...
@merlinja to bol pokus o žart 🙂
@anonym_autor tak tomuto vôbec nerozumiem. Ty v tomto vzťahu nemáš žiadne slovo, ty si pre manžela nič? Neváži si ta , neakceptuje to čo je akože za vzťah? A ako môže nedovoliť ti vziať mačky? Veď tie mačky sú už tu to nie že ti nedovolí si zaobstarať mačku veď už ich máš ako to že s nimi nepočíta v novom dome ako si to predstavuje že ich máš vyhodiť alebo dať von do zimy mačky ktoré sú roky naučené žiť vnútri? Pre manžela si handra nič viac keď sa takto zachoval a ten dom je aj tvoj a si svojpravna dúfam tak si vezmi svoje mačky do domu a nepočúvaj ho jak ovca
Mas predstavu ake je vsetko drahé?ak teda nekupujete do domu to najlacnejšie čo exustuje.By ma piclo poškriabať mi macky trebars nové dvere...Takze manzela chapem.A nechapem,ze ty ho v tomto nechapeš.Neviem kto by chcel mať v novom dome poškodený nabytok,lebo mačky.Garaž je kompromis alebo darovanie.Móze to byť skvelý chlap,len tie mačky..a uz tu z neho urobili debila a ch--a,to ti nevadí?
@janinah to fakt kôli nejaký nábytok je viac ako živý tvor? Vieš čo spôsobí tým mačkám keď ich dá preč? A čo spôsobí jej ten pako bezcitný? Pre nejaké posrate dvere alebo nábytok? Veď to sú len materiálne veci. To fakt je toto dôležitejšie pre niekoho?

@anonym_autor manželovi povedz, že do nového domu berieš mačky, on nech sa zariadi ako chce.. 😆
@anonym_2eee6f 🤣🤣🤣🤣🤣 ten dom asi tá mačka financovala .,...