icon

Najlepší hrebeň pre krátkosrstých psov

20. máj 2024

Ahojte, s akým typom hrebeňa vyčesávate vašich krátkosrstých ? Taký poriadny čo spraví dosť roboty. Na cene nezáleží. Ďakujem za typy

syslik81
•
20. máj 2024

sice neviem ako kratkosrsty ale furminator bolo to najhorsie co som mala pre psa.. totalne mu to dosekalo srst plus doskriabalo chrbat .. a to som ho naozaj cesala opatrne plus macka to iste ..

autor
•
20. máj 2024

@syslik81 pitbull, a aký si potom používala ?

medda_beda
•
20. máj 2024

@syslik81 U nás v pohode aj srsť aj chrbát

lenkakravcova
•
20. máj 2024

@syslik81 aký si mala?
My máme ten oranžový a lepší hrebeň som nemala. Ceše perfektne. Aj dlhosrste psy po zime. Je drahy ale oplatil sa nám.

syslik81
•
20. máj 2024

@autor uplne najobycajnejjsi podobny tomuto https://www.amazon.co.uk/Aidiyapet-Professional... plus jedenu kefu z jednej strany normalna kefa a z druhej diviacie stetiny .. na tom sme fungovali roky rokuce ..
@lenkakravcova zeleny-male dlhosrste psy ... posielal som fotky vyrobcovy a len mi stroho odpisali ze sorry ale obcas sa to stane ... ako v tej dobe to nebola lacna zalezitost - este len boli novinka a aj cena daleko vyssia ako dbes tak nastve ..

vkatush
•
20. máj 2024

Ja moje tiež češem s furminatorom už roky, taký oranžový.
Labrador retriever (taká v pohode srsť, ako labrador, za pár minút) a druhá je jej kríženec s vlčiakom (to je taká hodinová robota 😑)