icon

Príspevok o mačke

24. jún 2025

Nestihla som precitat, uz bolo zmazane vysvetlenie. Preco sucasny muz rozhodol vyhodit 6rocnu macicku napriek tomu, ze mama a dcera su na macku naviazane z hodiny na hodinu? Predpokladam, ze dostala reakcie, ze ma muza debila. @yvonka4 - oznacim ta, vyjadris sa k tomu?

nyusika
•
24. jún 2025

Neboli tam až tak zlé reakcie
.. niektoré radili (klasika modrokoníkovská) odísť, niektoré (napríklad ja) poriadne to všetko prebrať.
A brať ohľad najmayna staršie dieťa z prvého vzťahu - musí to byť pre ňu extrémne ťažké teraz.
A za chybu sme považovali aj to, že otehotnela s niekým, s kým vôbec predtým nezdieľala spoločnú domácnosť...ale treba riešiť, nie sa ľutovať.

ha_ha
•
24. jún 2025

Tiež som stihla len úvodný príspevok, komentáre už mi nezobrazilo. Ak som pochopila správne, on chcel, aby mačka bola mimo domu, lebo už bývali v RD, nie v byte. Neviem, prečo ju dali preč celkom (respektíve k bývalému). Môj názor je, že mohli aspoň skúsiť dať mačku na záhradu. V byte to nebolo možné, v dome jej bude lepšie vonku. Môj názor.

nyusika
•
24. jún 2025
@ha_ha

Tiež som stihla len úvodný príspevok, komentáre už mi nezobrazilo. Ak som pochopila správne, on chcel, aby mačka bola mimo domu, lebo už bývali v RD, nie v byte. Neviem, prečo ju dali preč celkom (respektíve k bývalému). Môj názor je, že mohli aspoň skúsiť dať mačku na záhradu. V byte to nebolo možné, v dome jej bude lepšie vonku. Môj názor.

@ha_ha pôvodne bolo dohodnuté na spodnom poschodí (mačka je čisto bytová, srdcovka staršej dcéry z prvého vzťahu)
Po troch týždňoch jej oznámil, že má hodinu na odpratanie mačky... dcéru ti strašne vzalo.

S týmto frajerom na trojtýždňové bábo

demografka
•
24. jún 2025

ja som tiez nestihla odpovede, tiez som radila prediskutovat, ved pre ne to bol clen rodiny, preco tak zrazu bez opytania... a zrazu vymazane... ona aj zareagovala nejako?

autor
•
24. jún 2025
@demografka

ja som tiez nestihla odpovede, tiez som radila prediskutovat, ved pre ne to bol clen rodiny, preco tak zrazu bez opytania... a zrazu vymazane... ona aj zareagovala nejako?

@demografka no presne, aj mna zaujima, ci sa nejako k tomu vyjadrila. Ci sa s dotycnym da vobec rozumne komunikovat.

ha_ha
•
24. jún 2025
@nyusika

@ha_ha pôvodne bolo dohodnuté na spodnom poschodí (mačka je čisto bytová, srdcovka staršej dcéry z prvého vzťahu)
Po troch týždňoch jej oznámil, že má hodinu na odpratanie mačky... dcéru ti strašne vzalo.

S týmto frajerom na trojtýždňové bábo

@nyusika Vďaka, ja som stihla len úvodný príspevok, z neho to vyzeralo, že chce dať mačku len mimo domu. Ale ak je to takto, tak to je úplne iná situácia. ☹

mk1111111111
•
24. jún 2025
@ha_ha

@ha_ha vnutorna macka nemoze ist len tak na zahradu

ha_ha
•
24. jún 2025
@mk1111111111

@ha_ha vnutorna macka nemoze ist len tak na zahradu

@mk1111111111 Len tak nie. Postupne by si zvykala. Ale, ako som zistila, tento pako ju chcel zrejme vyšmariť bez prípravy.

nyusika
•
24. jún 2025
@ha_ha

@mk1111111111 Len tak nie. Postupne by si zvykala. Ale, ako som zistila, tento pako ju chcel zrejme vyšmariť bez prípravy.

@ha_ha problém je chlap, nie mačka

mk1111111111
•
24. jún 2025

Tak uz ku mal nachytanu, dieta mu porodila, tak robi poriadky po svojom. Chuda zena jej dcerka, aj macka