icon

Stačí vonkajšej mačke zateplená búdka na zimu?

15. apr 2024

Ahojte, prosím o vyjadrenie len tie ktoré máte obyčajné dedinské vonkajšie mačky... ak nemajú stály pristup do pivnice, či šopy, myslíte že im stačí takáto búdka? Samozrejme, ze v zime by bola poriadne zateplena senom, pripadne na noc v mrazoch by sme ju zobrali na verandu... Mate niekto taketo čosi?

deti95060810
•
15. apr 2024

mačky máme odjakživa, ale žiadnu búdku sne kvôli nim nikdy nerobili...
mačka si vždy nájde miestečko kde sa stúli... v lete pred búrkou pod drevo, v zime aspoň tie naše mačky zabehnú aj do chlieva - keď ide veľký mráz samé to vycítia a utiahnu sa do chlieva skôr ako sa zamkne...
jedine na terase máme pelech a na ňom deku. a ešte starý kočík v ktorom spia.

pukina
•
15. apr 2024

Nic take by som nekupovala, zbytocne vyhodene peniaze. Macky su svojske, na budku sa ti vyprdne a nebude tam chodit, najde si svoje vlastne miestocko, kde sa zahreje

aalt
•
15. apr 2024

Ja mam tu spodnu, zateplil som si ju polystyrenom. Macka ju zatial uspesne ignoruje 🙂 Necha sa do nej vlozit ale hned vyjde a sama tam asi nechodi. Mozno ju casom vezme na milost. Tiez sa jej nepacilo to prekrytie vchodu, takze to je tiez prec. Macka ma mat zavetrie a sucho. To tam ma.

misulka22
•
15. apr 2024

Ja mam obyc termobox do toho som urobia maly otvor a drevitu vlnu.a chodili tam.ale radsej su v zime u oviec v sene 😂

betulinka1
•
15. apr 2024

Sestra podobnú ale nespí tam. Nosili sme jej tam jedlo aby si zvykla a aj tak nic. Potom sme tam dali makký pelech a aj tak nic. Potom ju spod prístrešku dala na terasu akože nech je blízko a aj tak nič. Cez deň vylihuje na slnku hore dole po dvore a v noci netušíme kde spí.

autor
•
15. apr 2024

😂😂😂tie mačky su srandistky😂 dakujem za odpovede, pomohli ste mi🤗

doris11
•
15. apr 2024

Aj my sme urobili našim mačkám takúto budku, spia všade len nie tam 😂

lakebabe
•
15. apr 2024

Sused ma budú pre mačky ignorujú ju a spia u nás na záhradných kreslach vždy keď prídem 😄

maca1984
•
15. apr 2024

Môj muž mačke urobil búdu, aj je zateplená, má tam pelech. V zime tam spáva, ale od jari do zimy spí kade tade, len nie tam.

nika23t
•
15. apr 2024

My sme mali, mačka na to ani nepozrela...

suzitok
•
15. apr 2024

Aj my sme kupili zbytocne, ani ich nehlo tam ist. Schovavali sa kadetade, len do budy nesli.

sandra49
•
15. apr 2024

my budu nemame lebo by tam urcite nechodila. ale kupila som taky textilny pelech ktory ma aj striesku, je to taka "buda". no a ma to na terase. v zime tam spala len ked bolo ozaj zima, ale aj to trvalo niekolko tyzdnov nez si zvykla. spi vsade mozne a tam len vynimocne. takze skus taky pelech za 20euro a na budu sa vykasli 🙂

autor
•
15. apr 2024

@maca1984 😁😁😁😁 aspon že ju v zime využije

majkakvet
•
15. apr 2024

Urcite potrebuje budku. V zime nutnost. Skor tu spodnu ale poriadne zateplit.

ivuska027
•
15. apr 2024

Môj muž zobral veľkú obycajnu kartonovu krabicu, vpredu spravil otvor, zateplil polystyrenom zo vsetkych strán a veru tam celú zimu obe spávali. Keď som tam dala ruku, teplučko tam mali. Pod strechou pri dverách bola.

autor
•
15. apr 2024

@ivuska027 to je super napad😊 a teraz mame veru aj polystyrenu kopec

patus_2
•
15. apr 2024

Podobné sme robili, kartónová krabica zateplená polystyrénom a ešte som ju obalila do veľkého igelitového vreca, aby nezamokla 🙂

alexandra383
•
15. apr 2024

Nas kocur normalne “byva” v takej budke, ci v lete, ci v zime, nonstop. Budka je na terase vedla vchodovych dveri. Zvykol si hned..

mk1111111111
•
15. apr 2024

Najlepsie ju dat na vyvysene miesto, staci aj taky kryty pelech, alebo ta polystyrenova Niektore macky nepojdu do budy nikdy, lebo z nej nie je mozny priamy unik. Male maca sa to skor nauci. Stara, ako pisem, len vynimocne a naozaj len v krutej zime

babovecka20
•
16. apr 2024

Ziadne seno prosim ťa, tam by ti nevliezla😀

sinusoida
•
16. apr 2024

Stačí, ak jej do toho nebude zatekať a pri väčších mrazoch ju pustíte do predsiene.