icon

Výber mena pre psa - Apollo alebo Kai

14. sep 2025

Ahoj. Ideme si o týždeň po psika a nevieme sa rozhodnúť na mene. ( jedná sa o kríženca, NO/ doberman/ a nejaká pouličná zmes, no výzor prebíja doberman) Muž navrhoval Apollo, čo je pekné no za mňa je to moc dlhé. Ja som navrhla Kai, povedal že pekné no chcela by som počuť hlas ľudu ešte 😄😄 obom sa nám páčia obe.

doriiis
14. sep 2025

Kebyže mám dobermana a je to samec volá sa Thanos

pribinak
14. sep 2025

Apollo

anonym_cbb1e5
14. sep 2025

Rable 🫢

btus
14. sep 2025

Apollo je pekné meno. 🙂 Alebo možno by som dala ešte Dobi ( skratka od doberman, nie od škriatka 🙂 )

janinah
14. sep 2025

Nieco kratke..náš sa volal Max a druhý Belo

stellarstar
14. sep 2025

D`artagnan 🤣
Ale nie, Dante sa mi páči

autor
14. sep 2025

Ďakujem za iné mena, no rozhodujeme sa len medzi tými čo som napísala.

janettdamian
14. sep 2025

Kai je krátke bude dobré na privolanie

anonym_90878d
14. sep 2025

Apollo

wolf_
14. sep 2025

Z týchto dvoch sa mi páči viac Apollo. Kai je síce krátke, čo je super, ale zároveň mi nepríde také zvučné, čo by mi pri oslovovaní psa vadilo.. Takže ja osobne keby mám vyberať z týchto dvoch tak zvolím Apollo a používala by som aj Apollo, a ako zvolacie kľudne aj skratku Apiiii 🙂

thirstymonk
14. sep 2025

Najlepšie meno pre psa je Fujto :D

andrea_82
14. sep 2025
@thirstymonk

Najlepšie meno pre psa je Fujto :D

@thirstymonk moj brat mal psa, co sa volal Čučo. Viete si predstavit tie pohlady, ked ho pri venceni zavolali. 😁

martinkatinka
14. sep 2025

Z tychto Apolo, ale my sme mali v panelaku psika, bol to Dalmatinec a pre mna mal naj psie meno ake som kedy pocula. ATOS.

autor
14. sep 2025
@martinkatinka

Z tychto Apolo, ale my sme mali v panelaku psika, bol to Dalmatinec a pre mna mal naj psie meno ake som kedy pocula. ATOS.

@martinkatinka tiež sme rozmýšľal najskôr nad tým, no prišlo napm také ťažšie, napr pri privolaní

biba_18
14. sep 2025

apollo je dlhé, kým ho privoláš bude fuč… takže kai… ale dalo by sa to vyslovovať dvojslabične? ka-i?
atos je určite lepšie na privolávačku ako apollo…

victory7897
14. sep 2025

Mne sa Apollo páči veľmi ,krásne meno ...neje dlhé
Kai skôr pre takú akitu si predstavujem alebo husky a celkovo si myslím že ťažké na vyslovovanie spolu s povelom

autor
14. sep 2025
@biba_18

apollo je dlhé, kým ho privoláš bude fuč… takže kai… ale dalo by sa to vyslovovať dvojslabične? ka-i?

@biba_18 no, len Atos aa už nepáči mužovi 😄😄

wolf_
14. sep 2025
@anonym_autor

@biba_18 no, len Atos aa už nepáči mužovi 😄😄

@biba_18
@anonym_autor tak ja napr. aj tak privolávam klasickým "ku mne" 😁

miriamzba
14. sep 2025

Obe sú fajn, pre NO/doberman si viem obe mená predstaviť. Ale na privolanie sa mi zdá trochu lepšie Apollo, je zvucnejsie. Kai by mohlo zaniknut a zniet trošku ako Skye (z Labiek, moje dievčatká ju miluju).

andrea_82
14. sep 2025
@biba_18

@biba_18 nesuhlasim. My mame doma Moly a ovela lepsie pri privolavani reaguje na dlhsiu variantu mena, ked zakricim Molyna!

biba_18
14. sep 2025

@andrea_82 🤷‍♀️

niki35
15. sep 2025

@anonym_autor za mňa Kai 🙂

autumn1
15. sep 2025

Kai sa mi viac páči