icon

Akú knižku čítate deťom pred spaním?

23. nov 2021

Maminky akú knihu momentálne čítate dieťaťu pred spaním alebo aká je vaša top, ktorá vaše dieťa baví a má krásne ilustrácie. Mohli by ste sa podeliť a vznikla by nám tu pekná zbierka kníh, možno sa aj inšpirujeme navzájom a kúpime nejakú peknú knižku deťom na Vianoce🙂 Môžem začať ja, nás zaujala knižka Škriatok v pyžamku.

Strana
z2
miroslava21
26. nov 2021

Ja som objednala pod stromcek skolkarovi seriu tychto pribehov na odporucanie. Tak snad zaujmu
https://www.verbarium.sk/index.php?route=produc...

basska_b
26. nov 2021

Ono závisí aj od veku a od toho, aká knižka práve "fičí", my sme čítali naozaj veľmi veľa kníh. Super je Andrea Popprova alebo edícia Stonozka

dankanka
26. nov 2021

Ilustrované rozprávky o zvieratách velmi bavia moju stvorrocnu. Krasne ilustracie, dobre spracovane bajky a zname pribehy.

claire1991
26. nov 2021

@66simonka66 ja od 4 mesiacov 🙂 teraz má 22 a knihy zbožňuje..

ingrid2304
26. nov 2021

Záleží aj od veku dieťaťa. Moje majú 9 a 12 rokov, a stále im večer čítam aj ja.

euka210
26. nov 2021

Klasicke ...nejaky subor kratkych klasickych rozpravok, aj Prozy kozy Rozy...Macka Kamcatka a pes Celebes

poziarnicka77
27. nov 2021

Môj dedko je čerešňa, Pes Tutulák, Štyri kosti pre Flipra, Nezblázni sa mamička, Sedem dní v pivnici, Eduard a jeho zázračná cesta, teraz čítame Števko drievko a Alenka z polienka (ale to ich tak nechytá ako napr. pes Tutulák- vek 9,10

olivnik
27. nov 2021

@66simonka66 oni sú veľmi malé a nerozumejú tomu.. Začnú trochu chápať keď budu mat tak 2,5 - 3 roky a aj to nemusí ich ešte zaujímať len ak v nich drieme nejaký vášnivy budúci čitateľ. Je prirodzené že nevydržia... No a my? Dcérka miluje Skriatka Bertila, Spievankovo, Janku a danku, Čo si hračky rozprávali.. Momentálne čítame 8.cast Miška mala veterinárka... Ma 5. A čítame si asi cca tých 2,5 roka. Ale ona je doslova v tomto po mne. Ja som už v 5tich rokoch vedela čítať, aby som si mohla čítať sama co chcem.

maja234
27. nov 2021

6 rokov. Tieto sme museli citat dvakrat. 😄

liliana8
27. nov 2021

@galganka od akeho veku je vhodna?

galganka
27. nov 2021

@liliana8 na knihe he 6+, za mňa kľudne od 4... je veľmi pekná. 👍

divozienka26
27. nov 2021

U nas bodoval Emil z Lonebergy ale aj 1000 mil pod morom ( ta kratsia verzia) alebo strasne zlatucka bola knizka Boli raz jedny maciatka.

ankakovacova
6. jan 2022

U nas najviac bodovali NÁPADY TETKY VSEVEDKY od Betty Macdonaldovej, potom aj Emil z Lonebergy, Deti z Bullerbinu a teraz sme začali čítať Maugliho

Strana
z2