Ktoré knižky sú vhodné pre 5-ročné deti?
Ahojte maminy, prosím podelte sa aké knižky čítate 5 ročným deťom? Chodíme aj do knižnice, väčšinou si syn vyberá knižky sám podľa obalu, No hľadám inšpiráciu čo vybrať najbližšie 😊
U nás mail najväčší úspech Muflón Anciáš a Pippi dlhá pančucha. Teraz čítame troch patracov. Do knižnice chodíme pravidelne.
U nás viedli encyklopédie.Ked som deťom večer pred spaním čítala tak to bolo aj dve hodiny,pretože namiesto toho aby spali tak uši na stopkách očká vytreštené a mami čítaj, čítaj.....tak si hovorím keď sú taký dobrý poslucháči nebudem im čítať blbosti, využijem to a rovno encyklopédie,a teda naučili sa z toho veľmi veľa.
v 5. rokoch aj Psicek a macicka, Danka a Janka, Doktor Jajbolito, aj Osmijankove rozpravky,
@zuz1177 my mame : Mami,citaj mi.su tam pekne kratke rozpravky
@zuz1177 no zavisi od dietata. Ja citam 5 a 7 rocnemu spolu a momentalne sme na Harry Potter 6. Ja uz som chcela prestat po trojke, ale vyzobrali si to. Tak samozrejme, niektore veci precitam inak, niektore neprecitam. Ale mimo toho detektivky- Traja patraci, Detektivna kancelaria c.2, Perry Panter, ale aj rozpravkove, Labkova patrola, vselijake klasicke rozpravky, top su Tri prasiatka 😀proste zo vsetkeho nieco. Uplne zboznuje knizky Neuveritelny svet. Bavila nas tisicrocna knizka Opice z nasej police a komiksy Gigant, co este ja som citala ako dieta..
@olivierko229 dakujem za vsetky tipy 😊 na harry pottera a troch patracov je u nas este skoro, no raz urcite pride aj to. Neuveritelny svet uz skusime, to by ho mohlo bavit 😊

@zuz1177 klasicky Opicu škoricu, Gabka,. Barborku, ...