icon

Kúzelné čítanie Albi, je vhodné pre 2-ročné dieťa?

uzanka16
5. okt 2019

Je toto vhodné aj pre 2 a pol ročné dieťa? Lebo mám aj skoro 4 ročnú dcérku a rozmýšľam, že by som to kúpila ale ak to zbadá malý bude bitka extrémna a plus sa bojím ci to on nezničí, lebo rád hádže veci.

sabina_00
5. okt 2019

Ja som to kúpila neterke keď mala 2,5r a teda moc ju to nebavilo. Od 3,5r sa s tým už začala hrať 🙂
Tak neviem no 🙂
Ja by som ju tiež chcela pre syna ale mi mame ešte kopec času na ňu :D keďže ma len 8 mesiacov :D

mischel218
5. okt 2019

Ja mám skoro 3 ročnú doma a tá ich už vyše roka používa a zaujíma sa o ne. Veľa sa z nich naučila - nové slová, riekanky, celé básničky, zvieratá. My máme už 8 knih, 2 dostane k narodeninám a ďalšie 2 od Ježiška takže za mňa dobra investícia

barus26
5. okt 2019

@uzanka16 naša mala to má už od 2 rokov. Používa to denno denne už rok a stale ju to nesprestalo baviť

kika831
5. okt 2019

@uzanka16 kupila som to starsiemu synovi ked mal 5 rokov, mladsi syn sa este pred 2. rokom zacal s tym zabavat, takze dostal aj on svoje albi pero. Starsiemu kupujem knihy ako ludske telo, anglictina a mladsiemu dopravu a hrave ucenie. Urcite to treba vyskusat- aspon starsiemu surodencovi a uvidite ako bude reagovat mladsi. Nas nema este 3 roky a uz vie niektore knihy naspamat- velmi ho to chytilo.