icon

Odporučte knihu ako darček pre 9-ročnú

mama004
5. jún 2020

Ahojte, moja dcéra má dneska 9 rokov, praje si knihu ale nemá vybratú žiadnu konkrétnu. Vedeli by ste mi nejakú poradiť? Ďakujem🙂

Strana
z2
jumama
5. jún 2020

Knihy Davida Walliamsa. Moja ma 10 a necitala sama, tieto precitala uz skoro vsetky. Ako rodic - no nie je to moj vkus, ale ona je nadsena a aj kamoskam uz pozicala a aj tie citaju... najviac sa jej asi pacila Maly milionar a Polnocna banda. My sme strasne vela kniziek s nou citali, bud my jej nahlas alebo aj na striedacku - ona stranu a ja 5 🙂 Este su take serie, co mala rada Dada Nalada a Julinka mala zverolekarka.

darina1952
5. jún 2020

Pozri aj autora Roald Dahl - má toho veľa, taká Matilda by sa jej mohla páčiť je o dievčatku čo má rada knihy, tiež kniha Žirafa Pelly a ja.
https://www.martinus.sk/?uMod=list&uTyp=search&...

sisulia
5. jún 2020

Malá čarodejnica Molly, má to tri časti 🙂

barb06
5. jún 2020

moja neter chcela od nás na narodeniny knižku Alea dievča mora; nečítala som, ale knižka vyzerala naozaj krásne

petkakika
5. jún 2020

Ak dcerku bavi historia, zemepis, tak tato je super. Mame doma, kupila som synovcovi 🙂 https://www.sdetmi.com/podujatia/detail/63757/c...

bambuslienka
5. jún 2020

@mama004 mozno z ineho sudka, ale: https://www.martinus.sk/?uItem=291157
Peter Wohlleben: Počuješ rozprávať stromy?

simsalabim
5. jún 2020

@mama004 Harry Potter je 👍 Aj Casodejovia, tiez carodejnicke prostredie, a 14-14 priatelstvo napriec storociami - to uz necarodejnicke prostrefie, sa dcere velmi pacila. A priatelstvo plne kolacikov - vsetky knizky.

lussy666
5. jún 2020

a co tak klasika..Harry Potter, Anna zo Zeleneho domu..🙂

sandrika1986
5. jún 2020

Moja dcera tiez rada cita knihu Tom Gates, ma to viac casti alebo Grazlik Gabo, pripadne knihy od Davida Walliamsa 🙂

evabb35
5. jún 2020

@mama004 René Goscinny: Malý Mikuláš a ku tomu sú aj ďalšie pokračovania. Hanna Johanson: Ja som tu len mačka a sú aj iné časti. Piotr Socha: Včely Richard Scarry:Veľký obrázkový slovník slovensko-anglicko-nemecký Staroveké Grécko

alexk12
5. jún 2020

@mama004 kukni u mňa v bazari😀

monlu
5. jún 2020

Nasa ma 10 a najradsej cita denniky odvazneho bojka

makova333
5. jún 2020
gladys_07
5. jún 2020

Dennik odvazneho bojka mal aj u nas velky uspech

luccija
5. jún 2020

@gladys_07 teraz vyšiel najnovší😀

tery29
5. jún 2020

Ja odporúčam Zvierací záchranári

brrrrrciatko
5. jún 2020

@mama004 syn rad cita od Brezinu- tigri tim.. Ze to citaju aj dievcata v skole.. Este celkom dobra edicia su zvieraci zachranari. Ale teda topka u nas je od Futovej - psia skola kocúra cervenochvosta. Teda este aj ja som sa pri nej riadne zasmiala. Ona celkovo pise jednoducho a humorne

katkaseiner
5. jún 2020

Moja bude mat 8 rokov v auguste a zacala citat Harry Pottera - ma ale tu ilustrovanu verziu. Je fakt krasna.

matabb73
5. jún 2020

Moje deti v tomto veku a aj neskôr čítali série od Thomasa Brezinu, my máme sériu Klub záhad. Je to podobné ako Traja pátrači. Veľmi dobré knižky. Na konci kapitoly je otázka a deti riešia nejakú záhadu. Ja som mala veľmi rada Annu zo Zeleného domu a Pipi dlhú pančuchu.

janage
5. jún 2020

Ahoj moja ma 8 a 3/4 a miluje od Futovej knihy napr.Dokonala Klara, Psia skola kocura Cervenochvosta, Nejdem a basta, potom citala Traja patraci naposledy to ju tiez chytilo celkom a precitala viac knih z tej serie.

janage
5. jún 2020

Cez skolsky rok to bola Zazracna balerina, Zvieraci detektivy, Julinka zverolekarka, vsetko ma viac casti. Orientovala by som sa podla tem co ju zaujimaju. U nas ficia aj knihy o piratoch, ale vela knih citame z kniznice.

evabb35
5. jún 2020

@mama004 Slovenské povesti Márie Ďuríčkovej,Ján Milčák: Levočšké povesti, Karpinský: O dvanástich mesiačikoch, Karpinský: Teta Agáta a jej mačacia sedmička,Anton Marec: Povesti z Tatier,Ondrej Sliacky:Turecká studnička

gabrielkaa
5. jún 2020

@mama004 vsetky tu odporúčané sú fajn a ta mna Pipi dlha pančucha

evabb35
5. jún 2020

@mama004 Krista Bendová: Opice z našej police, Osmijankove rozprávky, Šťastný pes

evabb35
5. jún 2020

@mama004 Róbert Arthur: Traja pátrači 1. diel, Traja pátrači 2. diel, Traja pátrači 3. diel

Strana
z2