icon

Umelecké detské časopisy pre tretiakov

pavla013
14. feb 2025

Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť potrebujem detský časopis kde budú texty pre tretiakov, nejaké umelecké.. Našla som že časopis Zornička a Bublina sú určené pre tieto deti. Kde by som sa vedela k tomu dostať nemá niekto skúsenosť? Knižnice, trafika, predplatné cez internet alebo ak by niekto mal a vedel by mi ho posunúť, prípadne by sme sa vedeli nejak dohodnúť veľmi by mi to pomohlo.
Ďakujem

x_mery_x
14. feb 2025

Napr aj Sikovnicek a Vtacik maju v tescu, ale ano inak v tabak pressoch maju a samozrejme cez internet. My mame este male deti, tak teraz mame predplatenu Vcielku pre 5 rocneho. Hentie dva som.kukala v Tescu a boli pre vacsie deti, dost na citanie aj matematiku.

pavla013
autor
14. feb 2025

@x_mery_x ďakujem za Vašu reakciu. Hľadám skôr tu Zorničku alebo Bublinu keďže potrebovala by som nejaké články pre 3.ročník a viac už k tomu 4.temu aj.
Odkiaľ máte predplatené? Možno by som tam našla aj Zorničku 🙂

deedol
14. feb 2025

Bubliny maju u nas v kniznici napr.

pavla013
autor
14. feb 2025

@deedol naozaj? A odkiaľ ste? Alebo aku knižnicu myslíte konkrétne? Ďakujem

janickacrazy
14. feb 2025

@pavla013 naši majú časopis Adamko, syn je tretiak a používajú ho aj v škole, bežné sa dá kúpiť v trafike

deedol
14. feb 2025

ja som z Ba, ale myslela som to tak, ze skus sa popytat vo vasej kniznici

pavla013
autor
14. feb 2025

@deedol samozrejme skúsim, ďakujem. Nemôžem veľmi dohľadať info o Zorničke neviem posledné zverejnene majú z roku 2018 a potom niečo som našla aj z roku 2021, ak by tu bola nejaká pani učiteľka a pod. možno skôr by vedela , že či je možné sa k tým časopisom dostať alebo už sú iné "modernejšie" . Ďakujem za každú radu veľmi mi to pomôže

x_mery_x
14. feb 2025

@pavla013 my mame z ipredplatne.sk , ale vidim, ze zornicka je nedostupna a asi sa da objednat iba vzdy aktualne cislo, ale nasla som aj stranku zornicka, mozno ked im napisete, tak zistite ci sa da, alebo vam nejako pomozu.
https://www.zornicka.com/kontakt/

pavla013
autor
14. feb 2025

@x_mery_x áno to som našla. Ďakujem vám za ochotu a pomoc všetkým 🙂

x_mery_x
14. feb 2025

@pavla013 a este som tuto nasla, ze jedna pani predava hm https://knihy.bazar.sk/38584049-predam-detske-a...

pavla013
autor
14. feb 2025

@x_mery_x super ďakujem Vám

eca12
15. feb 2025

@pavla013 ja vam kludne mozem poslat starsie cisla Bubliny, ktore uz mame precitane.