Abnormálne sa potím po celom tele
Ahoj, ak sa mozem opytat kolko vazis? Ak si moletka tak lekar ti hned povie ze to je z vahy. A povie nech schudnes. Ak nie, urcite to konzultuj s lekarom. Aby to neboli oblicky.
Pit salviovy caj pomaha, ale skutocne to zavisi od toho, aka je ta pricina potenia. Stale si sa tak potila, ci len v poslednej dobe?
Chod urcite na vysetrenie. Nadmerne potenie moze byt sprievodnym priznakom roznych ochoreni od banalnejsieho zapalu v tele, cez stitnu zlazu az k ovela vaznejsim ochoreniam.
@laurarenata1971 potis sa preto,lebo tvoje telo sa potrebuje ochladit a ochladit sa potrebujes preto lebo mas horucu krv, ktora je dokazom zapalu v tele- tam je problem tvojho potenia. Treba vyliecit zapal a prestanes sa potit.
Skus pozriet tento clanok, vpripade, ze ide o zapal
https://www.webnoviny.sk/na-co-pomaha-enzym-ser...
Aj moja dcéra sa potí nadmerne ale štítna žľaza to nie je bohužiaľ.Dalsie príčiny sa nenašli.
Ja toto mam tiez obezna nie som mam zapal v zaludku ktory mi nevedia vyliecit tak sa potim dalej 😁
Ahoj neviem či ti poradím aspoň trosku,ale mne na podpazusie pomáha veľmi diclor. Vždy som sa extrémne potila v podpazuší. Sama sebe som smrdela ako chlap po trojdňovej robote bez sprchy 🤮 a diclor naozaj super zabral teraz ho natieram raz týždenne
@dominika7990 pozor na prípravky s obsahom solí hliníka. A driclor ho obsahuje veru dosť.
@lillystranska a ako ste si liecila zapal zaludka ak sa smiem spytat mozete sem alebo ip ak mate cas a chut dakujem
@mata223 no doktor nevie mam poskodenu pecen a vraj zapal v zaludku lebo mavam silne palenie zahy. Mam lagosu a emmilceu ale ja to uz neberiem je to zbytocne nic z toho nepomaha a od decembra sa abnormalne potim. Co iny behali v bundach ja som lietala v leginach a kratkom tricku. A teraz v lete idem umriet leje zo mna jak s krhly
Okrem potenia mas nejake ine prejavy? Moze to byt nieco uplne vazne poznam taky pripad...
@dominika7990 ten diclor je čo?Je vhodný aj pre deti?Počula som že aj ústna voda Colgate je výborná
@tinkasss7 diclor pre deti určite nie. Je to len pre dospelých. Je to antiperspirant na podpazusie/nohy/ruky. Nefunguje hodiny ale dni. Prvy krát som dávala 4dni a potom už iba 2x týždenne a teraz mi stačí 1xtyzdenne. ( prvé aplikácie môže dosť svrbiet v podpazuší ale potom sa už svrbenie neobjavuje 🙂 Dávam vždy keď si už vsimnem že začínam byt zase mokrá v podpazuší. U mna to potenie bolo hrozne dala som si tričko umyla som riad a už som mala mokré fľaky v podpazuší 🤦🏼♀️ Či zima či leto 🤦🏼♀️ Ústnu vodu atd som neskusala. Skúšala som iné deodoranty a účinok skoro žiadny 🤷🏼♀️ A toto mi fakt zabralo 👌🏻
Kocky, potenie patri k termoregulacnym mechanizmom organizmu. Ak sa to neporiesi vnutorne, tak vonkajsim pouzitim antiperpirantov s hlinikom si mozete skor uskodit. To je moj nazor.
@laurarenata1971 mam to iste. Nikto doteraz na to neprisiel preco, ani lekari a je to strasna otrava. Nemozem si hocico obliect. Ale mozno u vas nieco zistia.

@laurarenata1971 určite k lekárovy.