Je správne dať dieťaťu chlieb, na ktorom bola pleseň?
Ahojte mamičky, dnes ráno som si všimla, že na chlebíku je trošku plesne. Pleseň som odrezala a čistu časť dala dieťatu zjesť. Je to v poriadku? Ve'd plesen je vlastne penicilin však👍
@silvike @anonym_db414a ak ste si nevšimli "dámy" žijeme v 21 storočí a máme na slovensku potravinové banky, charitatívne organizácie, centrá pre bezdomovcov... kde sa chudobní môžu najesť, dostanú tam potraviny a nemusia vyberať plesnivé odpadky z košov !!
@anonym_65f135 😆😁 Muuudro veru. Len zrejme tí, ktorych ja DENNE vidavam, stretavam pri bedniach kontajneroch asi o tych potravinovych bankach netusia a zrejme netusia ani ze ziju v 21.storoci. Trebalo by im to oznamit. Minule ciganka cela bola v bedni, len hlava jej trcala. Boooze to je take vtipne ked sa vyjadruju ludia, co s touto komunitou neprichadzaju vobec do styku.🤦♀️
@anonym_65f135 😆😁 Muuudro veru. Len zrejme tí, ktorych ja DENNE vidavam, stretavam pri bedniach kontajneroch asi o tych potravinovych bankach netusia a zrejme netusia ani ze ziju v 21.storoci. Trebalo by im to oznamit. Minule ciganka cela bola v bedni, len hlava jej trcala. Boooze to je take vtipne ked sa vyjadruju ludia, co s touto komunitou neprichadzaju vobec do styku.🤦♀️
@silvike ak to nevedia treba im to oznámiť, ale to by ti z huby odpadlo však?? Radšej si ju budeš o nich obtierať.
@silvike ak to nevedia treba im to oznámiť, ale to by ti z huby odpadlo však?? Radšej si ju budeš o nich obtierať.
@anonym_65f135 Ja hubu nemam, mozno ty mas. Nech sa paci, kludne im oznamuj ze ziju v 21.storoci a mozu vyuzit charitu a potravinove banky. Urazat, to ano, to vies dobre.
@anonym_65f135 Ja hubu nemam, mozno ty mas. Nech sa paci, kludne im oznamuj ze ziju v 21.storoci a mozu vyuzit charitu a potravinove banky. Urazat, to ano, to vies dobre.
@silvike čítaj po sebe ako sa vyjadruješ, urážanie zrejme praktizuješ často, podľa tvojich nenávistných príspevkov.
@silvike čítaj po sebe ako sa vyjadruješ, urážanie zrejme praktizuješ často, podľa tvojich nenávistných príspevkov.
@anonym_65f135 Fuuha a ja som koho urazila ? Ja som dakomu povedala ze ma hubu ? Alebo inak som niekoho urazala ? Sak mi to skopiruj. Lebo ja si nie som vedoma zeby som niekomu vynadala alebo niekoho urazala.
@silvike práveže srandovne z toho väčšinou nikomu nič nie je… niežeby som teraz isla jesť starý chleba, mne nechuti ani ten z predošlého dňa…ale moja upratovačka si rada zoberie aj taký u nás zabudnutý, ktorý by išiel do koša z mojho pohľadu
@bluka2 No to ano ja sa tiez vela krat pozastavujem nad tym, ze v akych otrasnych podmienkach tie cigancatka ziju a funguju relativne dobre. Podla mna oni maju taku imunitu ze dovidopo, s cim sa oni od detstva stretnu s akou plejadou mikrobov. Ale zas nerobim si iluzie a viem to z prvej ruky, ano vedia si deti aj znicit tym ich nevsimavym, slaboduchym a hlupym sposobom zivota. Naozaj, kopec takych deti konci v nemocnici. Oni su uz na to zvyknutí a zneuzivaju to. Vedia, ze tie ich deti daju v nemocnici do poriadku. A chudata, zas idu do osady do tej biedy.
@anonym_65f135 A ze nenavistne prispevky...ty si fakt vtipna...co je prosim na mojich prispevkoch nenavistné ? Pomenovanie reality ? Zrejme zijes daleko daleko od romskych komunit.
Napíšem to tak že som robila veľmi dlho v pekárni a tá pleseň je už v celom chlebe aj keď nieje vidieť takže to by som dieťaťu nedala ani sebe
juuuj taká škoda že tam bola tá posledná veta o penicilíne 🙈 taký pekný trolling z toho mohol byť 😂 toto je už ale cez, tomu nikto neuverí... škoda
@anonym_65f135 A ze nenavistne prispevky...ty si fakt vtipna...co je prosim na mojich prispevkoch nenavistné ? Pomenovanie reality ? Zrejme zijes daleko daleko od romskych komunit.
@silvike naša krajina je naším zrkadlom a je smutné, že deti musia žiť a vyrastať v takýchto podmienkach. Nikto to nerieši a s prístupom ako máš ty sa to nikdy nevyrieši, ty realita.
@bluka2 No to ano ja sa tiez vela krat pozastavujem nad tym, ze v akych otrasnych podmienkach tie cigancatka ziju a funguju relativne dobre. Podla mna oni maju taku imunitu ze dovidopo, s cim sa oni od detstva stretnu s akou plejadou mikrobov. Ale zas nerobim si iluzie a viem to z prvej ruky, ano vedia si deti aj znicit tym ich nevsimavym, slaboduchym a hlupym sposobom zivota. Naozaj, kopec takych deti konci v nemocnici. Oni su uz na to zvyknutí a zneuzivaju to. Vedia, ze tie ich deti daju v nemocnici do poriadku. A chudata, zas idu do osady do tej biedy.
@silvike tiež to tak vidim…
@silvike naša krajina je naším zrkadlom a je smutné, že deti musia žiť a vyrastať v takýchto podmienkach. Nikto to nerieši a s prístupom ako máš ty sa to nikdy nevyrieši, ty realita.
@anonym_65f135 Vidis, ale nenavistne a urazlive komenty si mi neskopirovala. Hlavne ze ma ty ides urazat, ze si vraj hubu obtieram o nich a ze mam nenavistne komentare a ze urazat je pre mna bezne...wtf...ako... zatial si urazala len Ty mna.
Dievčence, najprv som sa dobre zasmiala na tých prvých reakciách, niektoré ste fakt vtipné, hovorím si, bude sranda, čítam ďalej... Ale nie... anonym a hromada čísmeniek sa začne vadiť a hejtovať s iným čísmenkovým anonymom. Čo vám erdží? Ste na Koníku, nie na Facine, či na Instantnom, hejtujte sa tam. Robí sa tu z toho holubník, a potom sa Slovenskom šíria riekanky, ako by na Koníka patrili len slaboduchí ľudia s mliekom miesto mozgomiešneho moku. Dosť na tom, vyjadrím sa k téme aj ja. Ako mladé dievča, už je to za nami, pracovala som na rôznych brigádach v mraziarňach, v lahôdkach, v Hamé, vo Figare, v pekárni a... No, dosť na tom, biomatky, držte si klobúky a už nikdy si nič nekúpte (-: Vy ostatní len budťe radi, že neviete, čo jete... Ako môj tato hovorieva, nevieš, z čoho priberieš (-: Ale aby som nebola poučená sama, dám vám zopár rád. Nanuky prehmatajte, ak cítite že je zlomená čokoláda, vyberte si iný, ak čokoládu, tak len čokoládu a nie bonbóny ani nič na čo je potrebné druhotné topenie čokolády. Paštéty a detské príkrmy a výživy a všetky zaváraniny jete na vlastné riziko, ja som si od tej brigády za tie roky kúpila možno 10x, keď bolo fakt nevyhnutné (-: Mrazené ovocie a zelenina? Kupujem, ale viem, do čoho idem a nehovorte mi, že ste nikdy nenašli v mrazených jahodách hnilú jahodu... uhm... a viete, koľko ste ich NAOZAJ nenašli? A do výživ nejde to ovocie preto, lebo je pekné a čerstvé...
Šunka v lahôdkach sa už možno nezvzkne ráno poumývať, ale tá v parížskom šaláte...? A čo tak feferónový? Tam isto pocítite čerstvosť tej salámy (-: No a pečivo? Neviete, čo všetko po ňom behalo, ale už to tam nie je, možno len pacičky otlačené v múke... ale nikdy nezabudnem na ocumlanú mentolku, čo mala spolubývajúca zapečenú v rohlíku. A donáška jedla? Už dvakrát sa mi stalo, že bowl divne chutil v tej časti s kukuricou a hráškom... Fakt viete s istotou, čo ste práve zjedli? Takže buďme radi, že pleseň na chlebe aspoň vidno (-:

@anonym_65f135 Tak neviem, kde ty zijes. Ale v nasom meste bezne vidim vyberat kose. A vyberaju aj potraviny z kosa. Ale mne ich je luto. Lebo tu nieco clovek napise a vraj sa povysujem 🤦♀️.
@anonym_db414a prepáč, ale ešte som nevidela aby rodiny vyberali plesnivé jedlo z koša. Možno sa nájdu bezdomovci že odtiaľ niečo vyberú, ale pochybujem, že hľadajú jedlo...