icon

Je správne dať dieťaťu chlieb, na ktorom bola pleseň?

Včera o 19:20

Ahojte mamičky, dnes ráno som si všimla, že na chlebíku je trošku plesne. Pleseň som odrezala a čistu časť dala dieťatu zjesť. Je to v poriadku? Ve'd plesen je vlastne penicilin však👍

Strana
z2
anonym_65f135
Dnes o 11:58
@anonym_db414a

@anonym_65f135 Tak neviem, kde ty zijes. Ale v nasom meste bezne vidim vyberat kose. A vyberaju aj potraviny z kosa. Ale mne ich je luto. Lebo tu nieco clovek napise a vraj sa povysujem 🤦‍♀️.

@anonym_db414a prepáč, ale ešte som nevidela aby rodiny vyberali plesnivé jedlo z koša. Možno sa nájdu bezdomovci že odtiaľ niečo vyberú, ale pochybujem, že hľadajú jedlo...

natalka13
Dnes o 12:05
@euka210

@anonym_autor nie, je to zle pre vsetkych, pre dieta vooobec. Taky chlieb vyhadzujem...resp.sliepky zozeru aj taky 😁

@euka210 a vy potom vajicka od tych sliepok👏

silvike
Dnes o 12:13
@anonym_65f135

@silvike @anonym_db414a ak ste si nevšimli "dámy" žijeme v 21 storočí a máme na slovensku potravinové banky, charitatívne organizácie, centrá pre bezdomovcov... kde sa chudobní môžu najesť, dostanú tam potraviny a nemusia vyberať plesnivé odpadky z košov !!

@anonym_65f135 😆😁 Muuudro veru. Len zrejme tí, ktorych ja DENNE vidavam, stretavam pri bedniach kontajneroch asi o tych potravinovych bankach netusia a zrejme netusia ani ze ziju v 21.storoci. Trebalo by im to oznamit. Minule ciganka cela bola v bedni, len hlava jej trcala. Boooze to je take vtipne ked sa vyjadruju ludia, co s touto komunitou neprichadzaju vobec do styku.🤦‍♀️

anonym_65f135
Dnes o 12:19
@silvike

@anonym_65f135 😆😁 Muuudro veru. Len zrejme tí, ktorych ja DENNE vidavam, stretavam pri bedniach kontajneroch asi o tych potravinovych bankach netusia a zrejme netusia ani ze ziju v 21.storoci. Trebalo by im to oznamit. Minule ciganka cela bola v bedni, len hlava jej trcala. Boooze to je take vtipne ked sa vyjadruju ludia, co s touto komunitou neprichadzaju vobec do styku.🤦‍♀️

@silvike ak to nevedia treba im to oznámiť, ale to by ti z huby odpadlo však?? Radšej si ju budeš o nich obtierať.

euka210
Dnes o 12:20
@natalka13

@euka210 a vy potom vajicka od tych sliepok👏

@natalka13 niekomu uz hrabe z toho "Bio sveta"...sliepky zozeru co chcu, fakt na nich nedavame pozor, co zozeru, ake bacily a virusy zo zeme, hnoja, kamienkov atd...stale lepsie ako sliepky napichane Atb a inym humusom...

silvike
Dnes o 12:21
@anonym_65f135

@silvike ak to nevedia treba im to oznámiť, ale to by ti z huby odpadlo však?? Radšej si ju budeš o nich obtierať.

@anonym_65f135 Ja hubu nemam, mozno ty mas. Nech sa paci, kludne im oznamuj ze ziju v 21.storoci a mozu vyuzit charitu a potravinove banky. Urazat, to ano, to vies dobre.

anonym_65f135
Dnes o 12:29
@silvike

@anonym_65f135 Ja hubu nemam, mozno ty mas. Nech sa paci, kludne im oznamuj ze ziju v 21.storoci a mozu vyuzit charitu a potravinove banky. Urazat, to ano, to vies dobre.

@silvike čítaj po sebe ako sa vyjadruješ, urážanie zrejme praktizuješ často, podľa tvojich nenávistných príspevkov.

silvike
Dnes o 12:43
@anonym_65f135

@silvike čítaj po sebe ako sa vyjadruješ, urážanie zrejme praktizuješ často, podľa tvojich nenávistných príspevkov.

@anonym_65f135 Fuuha a ja som koho urazila ? Ja som dakomu povedala ze ma hubu ? Alebo inak som niekoho urazala ? Sak mi to skopiruj. Lebo ja si nie som vedoma zeby som niekomu vynadala alebo niekoho urazala.

silvike
Dnes o 12:49
@bluka2

@silvike práveže srandovne z toho väčšinou nikomu nič nie je… niežeby som teraz isla jesť starý chleba, mne nechuti ani ten z predošlého dňa…ale moja upratovačka si rada zoberie aj taký u nás zabudnutý, ktorý by išiel do koša z mojho pohľadu

@bluka2 No to ano ja sa tiez vela krat pozastavujem nad tym, ze v akych otrasnych podmienkach tie cigancatka ziju a funguju relativne dobre. Podla mna oni maju taku imunitu ze dovidopo, s cim sa oni od detstva stretnu s akou plejadou mikrobov. Ale zas nerobim si iluzie a viem to z prvej ruky, ano vedia si deti aj znicit tym ich nevsimavym, slaboduchym a hlupym sposobom zivota. Naozaj, kopec takych deti konci v nemocnici. Oni su uz na to zvyknutí a zneuzivaju to. Vedia, ze tie ich deti daju v nemocnici do poriadku. A chudata, zas idu do osady do tej biedy.

silvike
Dnes o 12:50
@anonym_65f135

@anonym_65f135 A ze nenavistne prispevky...ty si fakt vtipna...co je prosim na mojich prispevkoch nenavistné ? Pomenovanie reality ? Zrejme zijes daleko daleko od romskych komunit.

anonym_e5bb39
Dnes o 12:52

Napíšem to tak že som robila veľmi dlho v pekárni a tá pleseň je už v celom chlebe aj keď nieje vidieť takže to by som dieťaťu nedala ani sebe

zuzanka.zuzu
Dnes o 12:58

juuuj taká škoda že tam bola tá posledná veta o penicilíne 🙈 taký pekný trolling z toho mohol byť 😂 toto je už ale cez, tomu nikto neuverí... škoda

anonym_65f135
Dnes o 14:18
@silvike

@anonym_65f135 A ze nenavistne prispevky...ty si fakt vtipna...co je prosim na mojich prispevkoch nenavistné ? Pomenovanie reality ? Zrejme zijes daleko daleko od romskych komunit.

@silvike naša krajina je naším zrkadlom a je smutné, že deti musia žiť a vyrastať v takýchto podmienkach. Nikto to nerieši a s prístupom ako máš ty sa to nikdy nevyrieši, ty realita.

bluka2
Dnes o 14:23
@silvike

@bluka2 No to ano ja sa tiez vela krat pozastavujem nad tym, ze v akych otrasnych podmienkach tie cigancatka ziju a funguju relativne dobre. Podla mna oni maju taku imunitu ze dovidopo, s cim sa oni od detstva stretnu s akou plejadou mikrobov. Ale zas nerobim si iluzie a viem to z prvej ruky, ano vedia si deti aj znicit tym ich nevsimavym, slaboduchym a hlupym sposobom zivota. Naozaj, kopec takych deti konci v nemocnici. Oni su uz na to zvyknutí a zneuzivaju to. Vedia, ze tie ich deti daju v nemocnici do poriadku. A chudata, zas idu do osady do tej biedy.

@silvike tiež to tak vidim…

silvike
Dnes o 16:31
@anonym_65f135

@silvike naša krajina je naším zrkadlom a je smutné, že deti musia žiť a vyrastať v takýchto podmienkach. Nikto to nerieši a s prístupom ako máš ty sa to nikdy nevyrieši, ty realita.

@anonym_65f135 Esteze s Tvojim pristupom sa to vyriesi razdva. Blahozelam.

silvike
Dnes o 16:34
@anonym_65f135

@anonym_65f135 Vidis, ale nenavistne a urazlive komenty si mi neskopirovala. Hlavne ze ma ty ides urazat, ze si vraj hubu obtieram o nich a ze mam nenavistne komentare a ze urazat je pre mna bezne...wtf...ako... zatial si urazala len Ty mna.

orthia
Autor odpoveď zmazal
orthia
Dnes o 17:57

Dievčence, najprv som sa dobre zasmiala na tých prvých reakciách, niektoré ste fakt vtipné, hovorím si, bude sranda, čítam ďalej... Ale nie... anonym a hromada čísmeniek sa začne vadiť a hejtovať s iným čísmenkovým anonymom. Čo vám erdží? Ste na Koníku, nie na Facine, či na Instantnom, hejtujte sa tam. Robí sa tu z toho holubník, a potom sa Slovenskom šíria riekanky, ako by na Koníka patrili len slaboduchí ľudia s mliekom miesto mozgomiešneho moku. Dosť na tom, vyjadrím sa k téme aj ja. Ako mladé dievča, už je to za nami, pracovala som na rôznych brigádach v mraziarňach, v lahôdkach, v Hamé, vo Figare, v pekárni a... No, dosť na tom, biomatky, držte si klobúky a už nikdy si nič nekúpte (-: Vy ostatní len budťe radi, že neviete, čo jete... Ako môj tato hovorieva, nevieš, z čoho priberieš (-: Ale aby som nebola poučená sama, dám vám zopár rád. Nanuky prehmatajte, ak cítite že je zlomená čokoláda, vyberte si iný, ak čokoládu, tak len čokoládu a nie bonbóny ani nič na čo je potrebné druhotné topenie čokolády. Paštéty a detské príkrmy a výživy a všetky zaváraniny jete na vlastné riziko, ja som si od tej brigády za tie roky kúpila možno 10x, keď bolo fakt nevyhnutné (-: Mrazené ovocie a zelenina? Kupujem, ale viem, do čoho idem a nehovorte mi, že ste nikdy nenašli v mrazených jahodách hnilú jahodu... uhm... a viete, koľko ste ich NAOZAJ nenašli? A do výživ nejde to ovocie preto, lebo je pekné a čerstvé...
Šunka v lahôdkach sa už možno nezvzkne ráno poumývať, ale tá v parížskom šaláte...? A čo tak feferónový? Tam isto pocítite čerstvosť tej salámy (-: No a pečivo? Neviete, čo všetko po ňom behalo, ale už to tam nie je, možno len pacičky otlačené v múke... ale nikdy nezabudnem na ocumlanú mentolku, čo mala spolubývajúca zapečenú v rohlíku. A donáška jedla? Už dvakrát sa mi stalo, že bowl divne chutil v tej časti s kukuricou a hráškom... Fakt viete s istotou, čo ste práve zjedli? Takže buďme radi, že pleseň na chlebe aspoň vidno (-:

Strana
z2