Ktorá zubná pasta je najlepšia proti kazom?
Ahojte žienky, ktorá zubná pasta je najlepšia proti kazom? Dajte tip, ktorú používate. Pekného Silvestra a všetko dobré do nového roku 😉
@anonym_autor kvalitnú zubnú kefku (najlepšie mäkkú aby sa nepoškodili ďasná), správnu techniku čistenia. To je základ a bez toho zdravé zuby nikdy mať nebudeš. Potom až je zubná pasta, striedať, ja mám najradšej elmex, Biorepair, meridol, ale kľudne môžeš obyčajné, až tak na to nezáleží. Medzizubné kefky a hlavne správnu veľkosť, len niť nestačí. Sprcha je tiež dobrý pomocník. A dentálnu hygienu aspoň dva krát do roka, kaz sa neurobí za deň a na dentálnej ti vyčistí to, čo ty nemáš ani šancu vyčistiť.
Mne napadlo že niekde som čítala že tie pasty ako sensodyne atď vraj nie sú dobré. Že čím viac pasta peni tým horšie.
Mne sa páčilo to halo okolo "Biela perla" a akoby utalo. Inej neter z nej mala žlté zuby 🫣 čo používa curaprox tak ten problém nemá. Aj jedna influencerka ju chválila do nebies a odrazu už používa curaprox 🤣 a najlepšia reklama na kefku curaprox bola, keď zahlásila že ona by nekúpila solničku kefku od firmy ktorá vyrába vysávače 🤣🤣🤣

@anonym_626804 niekedy mám chuť na zmenu tak si dám chlapovu pastu, ale väčšinou, tak možno 90% soľ.
@sisamisaaa Dakujem 🙂